صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

معاون فرهنگی حوزه علمیه فاطمیه گفت: سنگ نگاره هایی كه از دوران باستان كشف می شود نشان می دهد حجاب در زن و مرد مشترك بوده است اما در حال حاضر این فطرت بازیچه هویت های جدید و فرهنگ های وارداتی شده است.

برنامه " گفت و گوی فرهنگی " ویژه حجاب و عفاف با موضوع هویت و پوشش اسلامی و با حضور دكتر مژگان میرآفتاب كارشناس مذهبی و معاون فرهنگی حوزه علمیه فاطمیه از شبكه رادیویی گفت و گو روانه انتن شد.

معاون فرهنگی حوزه علمیه فاطمیه در این برنامه اظهار داشت: ایرانیان باستان از ابتدا نظم و حجاب و هویت خود را حفظ می كردند گرچه در منابع تاریخی از هندو ها به عنوان قدیمی ترین افرادی كه حجاب داشتند یاد شده است اما ایرانیان باستان نیز به رعایت آن ملزم بودند.

دكتر میرآفتاب در ادامه این مطلب افزود: حجاب و عفاف را می توان در ذات انسان جستجو كرد؛ به عبارت دیگر انسان ها به صورت فطری و در ذات خود حجاب و پوشش را دوست دارند.

این كارشناس مذهبی در مصاحبه با رادیو گفت و گو خاطرنشان كرد: سنگ نگاره هایی كه از دوران باستان كشف می شود نشان می دهد كه حجاب در زن و مرد مشترك بوده است اما در حال حاضر این فطرت بازیچه هویت های جدید و فرهنگ های وارداتی شده است.

معاون فرهنگی حوزه علمیه فاطمیه همچنین در ادامه مطلب بیان داشت: الگوگیری در خانواده های به گونه ای شده كه حتی افرادی كه اهل خانواده و پایبند به مسائل خانوادگی هستند به صورت غیر مستقیم در الگو گیری خود هدایت می شوند.

دكتر میرآفتاب در مصاحبه با رادیو گفت و گو تصریح كرد: این تمدن در كشوری مانند ایران خیلی پررنگ تر است و بعد از انقلاب اسلامی ایران هم این مسیر امیدواركننده تر شد. حتی عرب ها در گذشته حجاب را مانند ایرانی ها جدی نمی گرفتند و حجاب در میان ایرانیان خیلی قوی تر بوده است.

معاون فرهنگی حوزه علمیه فاطمیه در ادامه مطلب عنوان كرد: اگر پوشش را در نظر بگیریم باید كیفیت ها را در لباس ها بالا ببریم اما در بحث حجاب اگر قرار باشد كیفیت بالا برود و تزئیناتی هم به آن اضافه شود نوعی تبرج محسوب خواهد شد و این كار از نظر دین مطرود است.

دكتر میرآفتاب در پایان برنامه فرهنگی رادیو گفت و گو یادآور شد: اگر قرار باشد در نوع پوشش چادر كه كامل ترین حجاب است تزئیناتی را به كار بگیریم كه مورد توجه قرار بگیرد و چشمگیر و جذاب كند نوعی تبرج محسوب می شود و با نداشتن آن متفاوت نخواهد بود.

مرتبط با این خبر

  • دشمن به هنجارشكنان هویت می‌دهد

  •  تأثیری كه حمله ایران به اسرائیل بر برخی اعراب منطقه گذاشت

  • تولیدِ كیفی با تزریق امید به كارگران محقق می‌شود

  • ضرورت معرفی چهره‌های حدیثی و علمی و انقلابی مدفون در آستان عبدالعظیم حسنی (ع) به مردم

  • توفان طبس؛ دست خداوند پشت سر مردم ایران بود

  • نقش‌های توسعه‌بخشی رادیو به‌ویژه در جوامع كوچك تر كماكان پررنگ است

  • جهش تولید؛ در سایه ارتقای معیشت و كنترل تورم

  • دعوت از هنرمندان ایرانی خارج كشور و ترویج فرهنگ بی‌حجابی

  • رهبر انقلاب: با جهش تولید جیب و دست كارگر پُر می‌شود

  • دستگاه‌های فرهنگی در مقوله حجاب كم‌كاری كرده‌اند