صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

استاد دانشكده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران مهارت را حلقه مفقوده دانشجویان در دانشگاه ها دانست و عنوان كرد: فارغ التحصیلی كه بهترین نفر كلاس و كنكور هم بوده، اما صنعت حاضر نیست این فرد را استخدام كند زیرا مهارت عملی لازم را ندارد.

برنامه «گفت و گوی علمی» رادیوگفت و گو با موضوع روز دانشجو و با حضور دكتر مصطفی جعفری استاد دانشكده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران به روی آنتن رفت.

مصطفی جعفری در آغاز با تاكید بر اینكه باید در كشور بستری ساخته شود كه نخبگان ایرانی به مملكت خودمان كه به آن متعهد است، خدمت كند، عنوان كرد: جرقه بزرگترین آتش های تاریخ را دانشجویان زده اند و اگر مروری به تاریخ یك قرن گذشته بیاندازید، شاهد هستید بزرگترین فعالیت ها را دانشجویان انجام داده اند و به همین جهت معتقدیم پیشرفت جوامع در گرو جهاد و تلاش علمی است.

وی دانشجویان را از المان های تاثیرگذار در جهان دانست و اظهار داشت: در هر جهاد علمی در دنیا حداقل به سه عنصر اساسی سرمایه، برنامه و منابع نیاز داریم. بدون شك یكی از عناصر مهم، غنی و تاثیر گذار دانشجویان هستند كه اگر این منبع به صورت درست و دقیق به كار گرفته نشود، توسط دیگران مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

استاد دانشكده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران بیان كرد: مكانیزم های تحصیلی از دبیرستان ها باید تغییر پیدا كند و ورودی ها به دانشگاه باید خیلی كاربردی و عملیاتی تر باشند. در كشور استارت آپ های زیادی وجود دارد كه نشان می دهد بستر ورود جامعه به فناوری وجود دارد اما مسئله مهم آن است بذر این نگاه و توجه به علم، باید در دبیرستان كاشته شود. وقتی دانش آموزی از مدرسه به دبیرستان می آید، باید روی خلاقیت، نوآوری و كارآفرینی او كار شود و آن را تقویت كنند.

وی تصریح كرد: متاسفانه در نظام آموزش و پرورش فقط به آموزش توجه می كنیم و پرورش را از دست داده ایم. تمام كسانی كه در سیستم های پیشرفته دنیا توانسته اند عامل اجرایی و ایجاد صنعت و باعث كسب درآمد و ثروت شوند، افرادی هستند كه یاد گرفته اند و به همین جهت باید مكانیزم دانشگاه ها و دبیرستان ها به سمت یادگیری و نه حفظیات برود.

استاد دانشكده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران، مهارت را حلقه مفقوده دانشجویان در دانشگاه ها دانست و عنوان كرد: فارغ التحصیلی كه با وجود اینكه بهترین نفر كلاس و كنكور هم بوده، اما صنعت حاضر نیست این فرد را استخدام كند زیرا مهارت عملی لازم را ندارد اما از سوی دیگر دانشجویی با معدل 14 وجود دارد كه در ایران خودرو مشغول به فعالیت است زیرا مهارت لازم را در اختیار دارد.

مرتبط با این خبر

  • دشمن به هنجارشكنان هویت می‌دهد

  •  تأثیری كه حمله ایران به اسرائیل بر برخی اعراب منطقه گذاشت

  • تولیدِ كیفی با تزریق امید به كارگران محقق می‌شود

  • ضرورت معرفی چهره‌های حدیثی و علمی و انقلابی مدفون در آستان عبدالعظیم حسنی (ع) به مردم

  • توفان طبس؛ دست خداوند پشت سر مردم ایران بود

  • نقش‌های توسعه‌بخشی رادیو به‌ویژه در جوامع كوچك تر كماكان پررنگ است

  • جهش تولید؛ در سایه ارتقای معیشت و كنترل تورم

  • دعوت از هنرمندان ایرانی خارج كشور و ترویج فرهنگ بی‌حجابی

  • رهبر انقلاب: با جهش تولید جیب و دست كارگر پُر می‌شود

  • دستگاه‌های فرهنگی در مقوله حجاب كم‌كاری كرده‌اند