صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

مهندس مجتبی شادلو اظهار داشت: شایسته است كه كشاورزان مختلف سرمایه های امروزی كشور در حوزه كشاورزی را با مراقبت و حراست بیشتری مورد استفاده قرار دهند.

برنامه گفت و گوی اجتماعی با موضوع بررسی اراضی كشاورزی آسیب پذیر، با حضور مهندس مجتبی شادلو (باغدار نمونه ملی، رئیس اتحادیه باغداران استان تهران و عضو هیئت مدیره اتحادیه باغداران كشور) از شبكه رادیویی گفت و گو روی آنتن رفت.

در این برنامه مهندس مجتبی شادلو با اشاره به پدیده تخریب ارازی كشاورزی، گفت: دخالت های بشر در زمین های كشاورزی باید همیشه مطابق با یافته های علمی و دینی باشد، چرا كه عدم توجه به این دو پدیده باعث می شود تا ظرفیت و منابع كشاورزی از بین بروند.

وی افزود: آبیاری بیش از حد و استفاده از كودهای شیمیایی، كشت های متعدد و عدم استفاده از كودهای طبیعی از جمله عوامل مهمی هستند كه سبب ایجاد فرسایش در خاك می شوند.

عضو هیئت مدیره اتحادیه باغداران كشور با اشاره به آسیب وارده به باغ های استان تهران در سال های گذشته، اظهار داشت: آبیاری های نوین، عدم استفاده از كودهای شیمیایی و سموم و مصرف كودهای طبیعی در باغ های استان تهران از جمله موارد خوبی است كه امروزه مورد توجه كشاورزان تهرانی قرار می گیرد.

وی با اشاره به این كه جبران آسیب های وارد شده به خاك های كشاورزی تا حد زیادی بعید و غیر ممكن به نظر می رسد، عنوان كرد: شایسته است كه كشاورزان مختلف سرمایه های امروزی كشور در حوزه كشاورزی را با مراقبت و حراست بیشتری مورد استفاده قرار دهند.

مهندس مجتبی شادلو با اشاره به عوامل انسانی نابودی مزارع طبیعی كشور، تصریح كرد: انجام اقدامات تفریحی در مراتع كشاورزی كشور امروزه یكی از مهم ترین عوامل انسانی است كه در نابودی سرمایه های كشاورزی تاثیر بسزایی دارد.

در ادامه برنامه گفت و گوی اجتماعی از شبكه رادیویی گفت و گو مهندس علی نیلی احمدآبادی با اشاره به تولید 5 میلیون تنی سیب زمینی در ایران به طور سالانه، گفت: تولید بالای سیب زمینی حجم بسیار زیادی از گردش مالی كشاورزی كشور را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: انجمن ملی سیب زمینی ایران در هر سال حدود 600 تن سیب زمینی به خارج از ایران صادر می كند.
دبیر انجمن ملی سیب زمینی با اشاره به این كه یك زارع همیشه با تكیه بر اقتصاد و شرایط فعلی خود كار می كند، اظهار داشت: در بسیاری از مواقع زراعت كاران با اهتمام به اقدام شخصی و عدم توجه به سیاست های كلی كشاورزی كشور باعث نابودی محصول خود می شوند.
وی با اشاره به این كه سیب زمینی كشت سنتی نمی شود، عنوان كرد: نحوه كشت و برداشت سیب زمینی در ایران یكی از مكانیزه ترین كشاورزی هایی است كه در دنیا وجود دارد.
مهندس علی نیلی احمدآبادی با اشاره به این كه حاصلخیزی خاك مهم ترین معضل كشاورزی ایران است، خاطر نشان كرد: عدم حاصلخیزی خاك ایران در برخی از مناطق كشاورزی باعث شده تا این صنعت درگیر نقض های متعددی شود.

فایل صوتی برنامه گفت و گوی اجتماعی از وبگاه شبكه رادیویی گفت و گو قابل دریافت است، متذكر می شود كه این برنامه در ایام هفته از شنبه تا چهارشنبه ساعت 13:30 از شبكه ی رادیویی گفت و گو پخش می شود.

مرتبط با این خبر

  • توفان طبس؛ دست خداوند پشت سر مردم ایران بود

  • نقش‌های توسعه‌بخشی رادیو به‌ویژه در جوامع كوچك تر كماكان پررنگ است

  • جهش تولید؛ در سایه ارتقای معیشت و كنترل تورم

  • دعوت از هنرمندان ایرانی خارج كشور و ترویج فرهنگ بی‌حجابی

  • رهبر انقلاب: با جهش تولید جیب و دست كارگر پُر می‌شود

  • دستگاه‌های فرهنگی در مقوله حجاب كم‌كاری كرده‌اند

  • بررسی تصویر قهرمان در سینمای حماسی با نگاه به «آسمان غرب»

  • پررنگ‌تر شدن نقش مردم در عرصه حكمرانی در طول حیات انقلاب اسلامی

  • بررسی تصویر قهرمان در سینمای حماسی با نگاه به «آسمان غرب»

  • بررسی تصویر قهرمان در سینمای حماسی با نگاه به «آسمان غرب»