صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

حجت الاسلام كرمانی گفت: امام حسین (ع) از دشمن خود یك شب دیگر مهلت می گیرد اما دلیل این موضوع یك روز بیشتر زندگی كردن نبود زیرا امام به شدت مشتاق شهادت بود.

برنامه " شرح شیدایی " ویژه شب تاسوعا با حضور حجت الاسلام و المسلمین محسن كرمانی استاد حوزه از شبكه رادیویی گفت و گو روانه آنتن شد.

حجت الاسلام كرمانی در مصاحبه با رادیو گفت و گو اظهار داشت: نقل می كنند كه عصر روز تاسوعا شمر با دو پیغام وارد كربلا شد. اولین پیغام او این بود كه به ابن سعد گفت اگر آمادگی جنگ با حسین (ع) را داری فرماندهی لشگر با تو ادامه خواهد یافت و اگر آمادگی نداری من فرمانده لشگر می شوم و باید امشب جنگ با حسین بن علی (ع) را آغاز كنیم.

وی افزود: پیغام دوم شمر در عصر تاسوعا هم امان نامه ای بود كه برای حضرت اباالفضل العباس (ع) و برادران ایشان فرستاد كه این یك امتحان بزرگ برای حضرت بود و ایشان هم پاسخ لازم به این نامه را دادند و در نهایت جزو شهدای كربلا با مقام و عظمت ویژه شدند.

این استاد حوزه در ادامه مطلب خاطرنشان كرد: امام حسین (ع) از دشمن خود یك شب دیگر مهلت می گیرد اما دلیل این موضوع یك روز بیشتر زندگی كردن نبود زیرا امام به شدت مشتاق شهادت بود. علت اصلی را خود سیدالشهدا (ع) بیان می كنند كه من نماز، تلاوت قرآن، مناجات و استغفار را دوست دارم. اگر بخواهیم از مكتب امام حسین (ع) در روز تاسوعا و عاشورا درس بگیریم باید همین جمله امام حسین (ع) را سرلوحه زندگی خود قرار دهیم.

حجت الاسلام كرمانی با بیان اینكه نماز شاخص و ملاك بندگی است مطرح كرد: آیت الله بهجت (ره) فرمودند كه هرگز نماز را از اول وقت به تاخیر نیندازید ولو اینكه با اخلاص و توجه هم نخوانید. دلیل این مسئله را از او پرسیدند و ایشان هم فرمودند زیرا نماز اول وقت ملاك بندگی است.

این استاد حوزه بیان داشت: وجود نورانی قمر بنی هاشم (ع) مصداق یك انسان كامل است. امام حسین (ع) در معرفی شخصیت ایشان از تعبیر نور چشم و قمر منیر و اباالفضل استفاده می كنند. دو اسم ابوالفضل و عباس متناقض اند اما این نشان می دهد كه ایشان در مقابل دشمن عباس و چهره درهم كشیده و باصلابت و با چشمان نافذ است اما در مقابل دوستان ابوالفضل است.

وی یادآور شد: امام حسین (ع) در تعبیری می فرماید عباس كسی است كه هر كسی به در خانه او مراجعه كند ناامید برنمی گردد اینكه می بینیم مردم او را باب الحوائج می نامند و ناامید برنمی گردند وعده ای است كه امام حسین (ع) راجع به شخصیت قمر منیر بنی هاشم داده اند.

حجت الاسلام كرمانی همچنین گفت: یكی از مهم ترین ویژگی های حضرت عباس، ادب بسیار بالای ایشان بود و این را از مادر خود یاد گرفتند.

مرتبط با این خبر

  • دشمن به هنجارشكنان هویت می‌دهد

  •  تأثیری كه حمله ایران به اسرائیل بر برخی اعراب منطقه گذاشت

  • تولیدِ كیفی با تزریق امید به كارگران محقق می‌شود

  • ضرورت معرفی چهره‌های حدیثی و علمی و انقلابی مدفون در آستان عبدالعظیم حسنی (ع) به مردم

  • توفان طبس؛ دست خداوند پشت سر مردم ایران بود

  • نقش‌های توسعه‌بخشی رادیو به‌ویژه در جوامع كوچك تر كماكان پررنگ است

  • جهش تولید؛ در سایه ارتقای معیشت و كنترل تورم

  • دعوت از هنرمندان ایرانی خارج كشور و ترویج فرهنگ بی‌حجابی

  • رهبر انقلاب: با جهش تولید جیب و دست كارگر پُر می‌شود

  • دستگاه‌های فرهنگی در مقوله حجاب كم‌كاری كرده‌اند