صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

مدیرعامل سازمان رفاه و خدمات مشاركت های اجتماعی شهرداری تهران اظهار داشت: فقر ناشی از اعتیاد و مشكلات روانی می تواند دلیلی بر بی خانمان شدن افراد شود، در حالی كه فقر مالی دلیل قطعی بر كارتن خوابی نیست.

برنامه گفت و گوی اجتماعی با موضوع بررسی كارتن خوابی و بی خانمان ها، با حضور دكتر سید نجم الدین محمدی (مدیرعامل سازمان رفاه و خدمات مشاركت های اجتماعی شهرداری تهران) و سهیلا جلودارزاده (عضو كمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی) از شبكه رادیویی گفت و گو روی آنتن رفت.

در این برنامه دكتر سید نجم الدین محمدی با اشاره به آمار موجود بی خانمان ها در كشور یك مقدار تخمینی است، گفت: در حال حاضر مددسراهای شهرداری تهران می توانند در روزهای سرد سال حداكثر تا 5 هزار نفر بی خانمان را تحت پوشش قرار دهند.

وی افزود: علاوه بر مددسراهای شهرداری، سازمان بهزیستی نیز با دو مركز حدود 60 نفری می تواند این افراد را تحت پوشش خود قرار دهد.

مدیرعامل سازمان رفاه و خدمات مشاركت های اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به این كه بی خانمانی یك سبك زندگی است، اظهار داشت: بخشی از افراد بی خانمان دارای هویت نیستند، به طوری كه این افراد حتی از وجود شناسنامه ی خود هم اطلاع دقیقی ندارند.

وی تاكید كرد: بیش از 85 درصد از افراد بی خانمان با بیماری شدید اعتیاد درگیر هستند؛ بر همین اساس كاركردهای اجتماعی خود را به صورت كامل از دست داده اند.

دكتر سید نجم الدین محمدی با اشاره به این كه بی خانمانی صرفا ریشه در فقر اقتصادی ندارد، عنوان كرد: فقر ناشی از اعتیاد و مشكلات روانی می تواند دلیلی بر بی خانمان شدن افراد شود.

وی افزود: برای اسكان و كاهش آسیب معضل بی خانمانی در كشور باید برنامه های دقیق و مدون در دستور كار نهادهای مختلف قرار بگیرد.

در ادامه این برنامه سهیلا جلودارزاده با اشاره به این كه بی خانمانی یك آسیب اجتماعی است، گفت: افراد كارتن خواب علاوه بر درگیری با اعتیاد همیشه با فقر بسیار شدیدی زندگی می كنند.

وی با اشاره به این كه افراد بی خانمان اثرات منفی زیادی برای كشور دارند، اظهار داشت: معضل كارتن خوابی در حالت كلی از جمله موضوعاتی است كه هر دولت و هر كشوری ناچار به رفع و كاهش آن است.

عضو كمیسیون اجتماعی مجلس افزود: عدم ساماندهی افراد بی خانمان از سطح جامعه می تواند زمینه ایجاد تهدیدهای اجتماعی، سرقت و بسیاری از آسیب ها را فراهم كند.

وی با اشاره به این كه خانواده های افراد كارتن خواب همواره در رنج و عذاب هستند، تصریح كرد: در حال حاضر مواد مخدر دومین صنعت سودآور دنیا به شمار می آید، بر همین اساس این تجارت منفی در تمامی كشورها آثار منفی و سو خود را بر جای می گذارد.

سهیلا جلودارزاده با اشاره به این كه بیماری اعتیاد باید به صورت دقیق مورد شناسایی و تحلیل قرار بگیرد، اظهار داشت: متاسفانه امروزه قوانین دستوری در حوزه های مختلف ارتقای فرهنگ مبارزه با اعتیاد در كشور وجود ندارد.

مرتبط با این خبر

  • اسلامی‌سازی و اسلام‌هراسی دو حربه رسانه‌های بیگانه / چرا غرب سیل سیستان و بلوچستان را به مسائل قومیتی ربط داد؟!

  • گناهان خود را با "احسان" از بین ببریم!

  • ان‌شاءالله شیشه عمر صهیونیست‌ها شكسته خواهد شد

  • مدرسه‌سازی؛ از برترین خیرات است

  • مشاركت در تولید با امنیت سرمایه اتفاق می‌افتد

  • رژیم صهیونیستی قادر به شكست نیروهای مقاومت نیست

  • امامزاده ابراهیم (ع) شهر آمل جزو امامزاده‌های معروف و شاخص در كشور است

  • دولت باید دخالت در تولید و رقابت با بخش خصوصی را كنار بگذارد

  • نگذاریم تولیدكننده‌ها دل‌زده شوند!

  • لزوم اقدام نظامی علیه اسرائیل در صورت نقض آتش‌بس