صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای گفت: به صاحبان صنایع اعلام می كنیم آمادگی برگزاری دوره های كوتاه مدت و آكادمیك متناسب با نیاز صنعت و بازار برای ورود مستقیم دانشجویان به بازار كار را داریم.

برنامه "مناظره " با موضوع چالش های كیفیت بخشی در نظام دانشگاهی ایران با حضور دكتر رضا زنگنه مطلق معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای از شبكه رادیویی گفت و گو روانه آنتن شد.

زنگنه مطلق در مصاحبه با رادیو گفت و گو بیان كرد: مأموریت دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان دانشگاه نسل سوم و كارآفرین و خلاق و كارآمد، برنامه ریزی برای ایجاد اشتغال پایدار برای فارغ التحصیلان است.

وی افزود: دانشگاه فنی و حرفه ای قدمتی بالغ بر 50 سال دارد كه تا سال 1390زیر مجموعه وزارت آموزش و پرورش بوده و پس از آن در قالب دانشگاه فنی و حرفه ای به زیرمجموعه وزارت علوم منتقل شده است.

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای گفت: هم اكنون دانشگاه فنی و حرفه ای دارای 105 دانشكده در 120 شهر و 31 استان و بالغ بر 220 هزار دانشجو و 22 هزار كادر آموزشی است.

زنگنه مطلق متذكر شد: این دانشگاه بر اساس مأموریت تعریف شده، نیروهایی را از سیستم آموزشی هنرستان ها تحویل گرفته و در مقاطعی به عنوان تكنسین ماهر تحویل اجتماع می دهد. یكی از چالش های دانشگاه فنی و حرفه ای از همین جا آغاز می شود یعنی هدف دانشگاه فنی و حرفه ای تربیت نیروهای كارآمد است اما متأسفانه زیرساخت های لازم در ارتباط با ورود دانشجو به دانشگاه و فارغ التحصیلی او وجود ندارد.

وی ادامه داد: دانشگاه فنی و حرفه ای به تنهایی قادر به حل این چالش نیست. دستگاه ها و ارگان های ذیربط در وزارت كار، وزارت علوم، وزارت آموزش و پرورش و مجلس باید اسناد بالادستی را ترتیب دهند تا ما بتوانیم این چالش ها را برطرف سازیم.

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای با اشاره به پایین بودن سطح علمی دانشجویان فنی و حرفه ای نسبت به دانشجویان مشابه در نظام نظری گفت: علوم پایه دانشجویان ما ضعیف است و همین باعث می شود افرادی وارد مجموعه ما شوند كه بعد از فارغ التحصیلی شاخص های لازم را برای كارآمدی ندارند.

زنگنه مطلق بیان داشت: فارغ التحصیلان ما در همه دانشگاه های كشور آمادگی ورود به بازار كار و صنعت را ندارند زیرا شكافی بین دانشگاه و صنعت وجود دارد و هیچ حركت مثبتی برای برداشته شدن شكاف میان این دو انجام نشده است.

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای عنوان كرد: ادغام با صنعت از جمله اقدامات مثبت دانشگاه فنی و حرفه ای است. دانشگاه فنی و حرفه ای الان تنها دانشگاهی است كه مجوز شورای گسترش آموزش عالی را دارد و می تواند رشته های جدیدی را تعریف كند لذا به صاحبان صنایع و مشاغل اعلام می كنیم كه دانشگاه فنی و حرفه ای آمادگی برگزاری دوره های كوتاه مدت و آكادمیك متناسب با نیاز صنعت و بازار كار را برای ورود مستقیم دانشجویان به بازار كار را دارد.

مرتبط با این خبر

  • امامزاده ابراهیم (ع) شهر آمل جزو امامزاده‌های معروف و شاخص در كشور است

  • یك اقتصاددان در مصاحبه تلفنی با رادیو گفت‌وگو:

  • نگذاریم تولیدكننده‌ها دل‌زده شوند!

  • لزوم اقدام نظامی علیه اسرائیل در صورت نقض آتش‌بس

  • مردم غزه نیاز به همدلی زبانی ندارند

  • مردم ولی‌نعمت مسئولان‌/ شعاری كه باید عملی شود!

  • ضرورت شناخت ذائقه مخاطب در تولید محتوای رسانه‌ای

  • تهیه اینترنت پاك با كد دستوری#456*

  • عملیاتی كردن شعار سال نیازمند برنامه جامع در حوزه كشاورزی است

  • به‌جای قضاوت دیگران؛ نقد سازنده داشته باشیم