صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

علیرضا رمضانی با بیان اینكه اشتغالزایی استراتژی و راهبرد اصلی كمیته امداد برای مبارزه با فقر است، گفت: از سال 90 تا پایان سال 96 حدود یك میلیون و 100هزار طرح اشتغال ایجاد كرده ایم.

برنامه «دستاورد» رادیو گفت و گو با موضوع دستاوردهای كمیته امداد امام خمینی (ره) و با حضور دكتر علیرضا رمضانی قائم مقام معاون اشتغال و خودكفایی كمیته امداد امام خمینی (ره) به روی آنتن رفت.

علیرضا رمضانی در آغاز با بیان اینكه اشتغالزایی استراتژی و راهبرد اصلی كمیته امداد برای مبارزه با فقر است، گفت: از سال 90 تا پایان سال 96 حدود یك میلیون و 100 هزار طرح اشتغال ایجاد كرده ایم و در همین مدت حدود 600 هزار طرح اشتغال به خودكفایی كامل رسیدند به نحوی كه از تحت پوشش كمیته امداد خارج شدند و مطابق حداقل درآمدی كه تعریف شده است، توانستند معیشت خودشان را بر عهده بگیرند.

وی اضافه كرد: یكی از ویژگی های اشتغال زایی در كمیته امداد این است كه در كنار مددجو قبل از اینكه بخواهد كسب و كار را راه اندازی كند، قرار می گیرد و در حین راه اندازی نیز توسط كارشناسان مشورت داده می شود و تا مرحله بعد از اجرای شغل، به مدت پنج سال نیز نظارت وجود دارد تا اطمینان پیدا كنیم طرح پایدار است و حتی بعد از خودكفایی خانواده نیز نظارت ها و مشورت ها توسط كمیته امداد ادامه خواهد داشت. در این مدت خدمات جانبی كمیته امداد مانند خدمات درمانی نیز حفظ می شود تا خانواده احساس امنیت بیشتری داشته باشد.

قائم مقام معاون اشتغال و خودكفایی كمیته امداد امام خمینی (ره) در گفتگو با رادیو گفت و گو ضمن اشاره به وجود طرح های مختلف اشتغال زایی در كمیته امداد برای مددجویان، عنوان كرد: از همان ابتدا كه كمیته امداد امام خمینی (ره) شكل گرفت، برنامه اشتغالزایی در دستور كارش قرار گرفت و سعی می شد برای مددجویانی كه دارای توان كار بودند، اشتغال ایجاد شود.

وی ادامه داد: نقطه عطف برنامه اشتغالزایی در كمیته امداد به سال 1362 و دیداری كه مسئولین كمیته امداد با حضرت امام داشتند، بر می گردد. در آن دیدار، یك دستبافته ای كه توسط مددجویان كمیته امداد بافته شده بود، خدمت حضرت امام ارائه می كنند و ایشان می فرمایند، كار امداد مدد به حیات و كار و زندگی شرافتمندانه است. پس از این جلسه، تاكید مضاعفی روی برنامه اشتغالزایی كمیته امداد می شود و معاونت اشتغال و خودكفایی در كمیته شكل می گیرد و فرآیند اشتغالزایی به شكل مدون و روش های راهبری و هدایت گری و مشاوره ایجاد می شود.

مرتبط با این خبر

  • امامزاده ابراهیم (ع) شهر آمل جزو امامزاده‌های معروف و شاخص در كشور است

  • یك اقتصاددان در مصاحبه تلفنی با رادیو گفت‌وگو:

  • نگذاریم تولیدكننده‌ها دل‌زده شوند!

  • لزوم اقدام نظامی علیه اسرائیل در صورت نقض آتش‌بس

  • مردم غزه نیاز به همدلی زبانی ندارند

  • مردم ولی‌نعمت مسئولان‌/ شعاری كه باید عملی شود!

  • ضرورت شناخت ذائقه مخاطب در تولید محتوای رسانه‌ای

  • تهیه اینترنت پاك با كد دستوری#456*

  • عملیاتی كردن شعار سال نیازمند برنامه جامع در حوزه كشاورزی است

  • به‌جای قضاوت دیگران؛ نقد سازنده داشته باشیم