صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

به گزارش پایگاه خبری پلیس به نقل ازروابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان كرمان؛ موضوع بررسی اعتیاد و شیوع مصرف، با حضور سرهنگ مهدی بهرامی معاون اجتماعی پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا از شبكه رادیویی گفت‌وگو به روی آنتن رفت.

در این برنامه سرهنگ مهدی بهرامی با اشاره به اینكه آشفتگی در خانواده در گرایش فرد به مواد مخدر نقش مؤثری دارد، گفت: هر پدیده‌ای كه انسان را از تعادل حاضر در مسیر زندگی بیرون بكشد، تعریف آسیب را به همراه خواهد داشت.

وی با اشاره به این‌كه گرایش افراد به مواد مخدر ریشه در عوامل متعددی دارد، اظهار داشت: اعتیاد به مواد مخدر از جمله‌های ریسك‌هایی است كه می‌تواند با ایجاد عدم تعادل در فرد آسیب ایجاد كند.

معاون اجتماعی پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با اشاره به این‌كه آسیب اعتیاد نقش اصلی یك فرد را در زندگی سلب می‌كند، عنوان كرد: خانواده اولین و مهم‌ترین گروه مرجعی است كه می‌تواند در گرایش فرد به اعتیاد مؤثر باشد، بر همین اساس ساماندهی و تربیت صحیح خانواده‌ها می‌تواند كاهش آسیب و رشد در اعتیاد را به همراه داشته باشد.

بهرامی بیان داشت: در حال حاضر 70 درصد خانواده‌های ایران اطلاع چندانی از انواع و پیامدها مواد مخدر ندارند.


وی در ادامه اضافه كرد: با توجه به خوشایند بودن لوازم دخانی در خانواده‌ها، یك فرد می‌تواند تحت تأثیر خوشایند لوازم از استعمال سیگار كار خود را شروع كرده و در مسیر با قلیان و گل آشنا شود و به همین ترتیب به سمت مواد مختلف گرایش پیدا كند.


بهرامی با اشاره به این‌كه لذت‌جویی اولین شاخص مصرف در مواد مخدر به شمار می‌آید، اظهار داشت: افراد حاضر در سن بلوغ با اهتمام به لذت‌جویی و اثبات خود به جامعه و اعضای خانواده معمولاً درگیر مصرف مواد مخدر می‌شوند، چراكه افراد در این سنین از میزان آسیب‌پذیری بسیار بالایی برخوردار هستند.

معاون اجتماعی پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا همچنین با اشاره به این‌كه سنین 15 تا 30 سال بیشترین قشر مصرف‌كننده مواد مخدر در ایران هستند، عنوان كرد: افراد حاضر در سنین 15 تا 30 سال بیشتر از جامعه می‌توانند تحت مدیریت و هدایت‌های خانواده خود قرار بگیرند، بر همین اساس خانواده‌های ایران نقش بسیار مهمی را در جلوگیری از رشد اعتیاد در كشور دارند.

وی در ادامه اضافه كرد: متأسفانه اغلب خانواده‌های ایران شناخت دقیق و خوبی را از فرزندان خود ندارند، به‌طوری‌كه والدین اطلاع دقیقی از معیارهای خوشحالی و ناراحتی فرزند خود را در اختیار ندارند.

مرتبط با این خبر

  • اسلامی‌سازی و اسلام‌هراسی دو حربه رسانه‌های بیگانه / چرا غرب سیل سیستان و بلوچستان را به مسائل قومیتی ربط داد؟!

  • گناهان خود را با "احسان" از بین ببریم!

  • ان‌شاءالله شیشه عمر صهیونیست‌ها شكسته خواهد شد

  • مدرسه‌سازی؛ از برترین خیرات است

  • مشاركت در تولید با امنیت سرمایه اتفاق می‌افتد

  • رژیم صهیونیستی قادر به شكست نیروهای مقاومت نیست

  • امامزاده ابراهیم (ع) شهر آمل جزو امامزاده‌های معروف و شاخص در كشور است

  • دولت باید دخالت در تولید و رقابت با بخش خصوصی را كنار بگذارد

  • نگذاریم تولیدكننده‌ها دل‌زده شوند!

  • لزوم اقدام نظامی علیه اسرائیل در صورت نقض آتش‌بس