صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

رئیس فراكسیون اشتغال مجلس گفت: طی یك برنامه بلند مدت، با هماهنگی دولت و همه نهادهای حمایتی كشور كه در مناطق كمتر توسعه یافته به دنبال كمك بودند، جهت گیری را تغییر و به جای كمك نقدی، به دنبال اشتغالزایی در این مناطق هستیم.

برنامه «بدون خط خوردگی» رادیو گفت و گو با موضوع سیاست گذاری های اشتغال و با حضور دكتر غلامرضا كاتب رئیس فراكسیون اشتغال مجلس شورای اسلامی به روی آنتن رفت.

غلامرضا كاتب در آغاز با تصریح بر اینكه تزریق صرفا منابع مالی و اصطلاحا پول پاشی اثری بر ایجاد اشتغال ندارد، گفت: اساسا نمی توان با پرداخت تنها تسهیلات برای جوانان شغل ایجاد كرد و تسهیلات و كمك های مالی یكی از ابزارهای ایجاد اشتغال است و اگر یك نفر كارآفرین باشد و خلاقیت و ابتكار داشته باشد، می تواند با ابزار مالی اشتغال زایی كند.

وی با اشاره به تسهیلات یك و نیم میلیاردی برای ایجاد اشتغال روستایی اظهار كرد: به دنبال ایجاد اشتغال از طریق توزیع پول توسط دولت نبودیم و به همین دلیل فرآیند این كار زمان بر بود و از سال 96 شروع شده و همچنان ادامه دارد و تا اكنون، بالغ بر 50 درصد این اعتبارات پرداخت شده و یك باره این اتفاق نیفتاده است.

رئیس فراكسیون اشتغال مجلس در گفتگو با رادیو گفت و گو تصریح كرد: در گذشته سازمان های حمایتی كشور از جمله بنیاد مستضعفان و خیریه ها و ستاد اجرایی حضرت امام(ره) و مجموعه نهادهایی همچون كمیته امداد برای مناطق كمتر توسعه یافته و روستاها خدماتی همچون آب و برق و گاز می بردند اما امروز نهادهای حماتی به این نتیجه رسیده اند كه اگر خدمات به روستاها ببریم اما اشتغال برای نسل جدید نتوانیم فراهم كنیم، آن خدمات بلا استفاده خواهد بود و روستاها تخلیه می شود و حاشیه نشینی شهرها افزایش پیدا می كند.

وی با اشاره به جلسات فراكسیون اشتغال مجلس با ستاد اجرایی حضرت امام(ره)، بیان كرد: سیاست كلان این ستاد آن است كه در مناطق كمتر توسعه یافته و روستایی، صرفا نسبت به اشتغال زایی اقدام كنند. همچنین در جلسه ای كه هفته آینده با ریاست سازمان مستضعفان داریم، ترتیبی خواهیم داد تا سیاست های كلان این بنیاد نیز به سمت اشتغال زایی در مناطق محروم برود.

كاتب اشاره كرد: یك برنامه بلند مدت نیز داریم كه بر اساس آن، با هماهنگی دولت و همه نهادهای حمایتی كشور كه در مناطق كمتر توسعه یافته به دنبال كمك بودند، جهت گیری را تغییر دهیم و به جای كمك نقدی، به دنبال اشتغال زایی در این مناطق هستیم. به عنوان مثال متاسفانه در بودجه همیشه به دنبال این بوده ایم كه به خانواده های كمیته امداد كمك نقدی كنیم اما این سیاست ها تغییر خواهد كرد.

مرتبط با این خبر

  • دشمن به هنجارشكنان هویت می‌دهد

  •  تأثیری كه حمله ایران به اسرائیل بر برخی اعراب منطقه گذاشت

  • تولیدِ كیفی با تزریق امید به كارگران محقق می‌شود

  • ضرورت معرفی چهره‌های حدیثی و علمی و انقلابی مدفون در آستان عبدالعظیم حسنی (ع) به مردم

  • توفان طبس؛ دست خداوند پشت سر مردم ایران بود

  • نقش‌های توسعه‌بخشی رادیو به‌ویژه در جوامع كوچك تر كماكان پررنگ است

  • جهش تولید؛ در سایه ارتقای معیشت و كنترل تورم

  • دعوت از هنرمندان ایرانی خارج كشور و ترویج فرهنگ بی‌حجابی

  • رهبر انقلاب: با جهش تولید جیب و دست كارگر پُر می‌شود

  • دستگاه‌های فرهنگی در مقوله حجاب كم‌كاری كرده‌اند