صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

برای ترویج فرهنگ فاطمی در جامعه باید به سراغ سه قشر تصمیم سازان فرهنگی، تصمیم گیران فرهنگی و مدیران اجرایی امور فرهنگ جامعه برویم و این سه قشر با فرهنگ فاطمی بیگانه نباشند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، برنامه "گفت و گوی فرهنگی" رادیو گفتگو با موضوع فرهنگ و سبك زندگی فاطمی ویژه شهادت حضرت زهرا (س) و با حضور دكتر علی زارعی نجفدری عضو كمیته فرهنگ و تمدن شورایعالی انقلاب فرهنگی روانه آنتن شد.

نجفدری در مصاحبه با رادیو گفتگو بیان داشت: متاسفانه در فرهنگ فاطمی و فرهنگ علوی بیشتر به كلیات پرداخته شده و به صورت مصداقی در جامعه تبیین نشده است.

وی افزود: در مورد فرهنگ علوی نهج البلاغه و فرهنگ فاطمی حدیث كساء و خطبه فدكیه مطرح می‌شود، اما باید گفت كه مشكل ما با كلیات حل نخواهدشد. متاسفانه مسئولان و صاحبنظران فرهنگی كشور به این كلیات بسنده كرده و موضوع را باز نكردند و به همین خاطر فرهنگ فاطمی و علوی برای جامعه ما تعریف نشده است.

عضو كمیته فرهنگ و تمدن شورایعالی انقلاب فرهنگی گفت: برای تعریف این فرهنگ در جامعه منابع بسیار غنی و مصادیق خوبی در طول تاریخ وجود دارد.

نجفدری با بیان اینكه فرهنگ فاطمی در نگاه كلی یك فرهنگ ولایی است ادامه داد: نقطه اوج فرهنگ فاطمی، فرهنگ ولایی است. یعنی ولایت پذیری در اوج همه ابعاد شخصیتی حضرت زهرا (س) قرار دارد.

وی عنوان كرد: سه مركز مهم حوزه، دانشگاه و مراكز فرهنگی جامعه در راستای تقویت فرهنگ فاطمی در جامعه مسئولیت دارند. خانواده‌ها را باید به فرهنگ فاطمی بازگردانیم. با وجود اینكه تقویت فرهنگ فاطمی در جامعه بسیار ضروری است، اما متاسفانه با این فرهنگ فاصله زیادی داریم.

عضو كمیته فرهنگ و تمدن شورایعالی انقلاب فرهنگی تصریح كرد: نظام آموزش ما نه تنها به این فرهنگ نمی‌اندیشد و سند تحول بنیادین را به بایگانی می‌سپارد بلكه سند نفوذی یونسكو را ساری و جاری می‌كند و مسئولان فرهنگی دولت پای رونمایی سند ان می‌ایستند و كف می‌زنند بدون اینكه متوجه كار خود باشند.

این مقام مسئول در پایان گفت و گوی فرهنگی رادیو گفتگو تأكید كرد: برای ترویج فرهنگ فاطمی در جامعه باید به سراغ سه قشر تصمیم سازان فرهنگی، تصمیم گیران فرهنگی و مدیران اجرایی امور فرهنگ جامعه برویم. مسئله این است كه این سه قشر با فرهنگ فاطمی بیگانه اند.

مرتبط با این خبر

  • ترس و تردید در جبهه دشمن/ جهان شاهد قدرت نظامی و شجاعت ایران بود

  • دقت احراز هویت در مرحله دوم انتخابات افزایش خواهد یافت

  • دلایل كمبود وارفارین در كشور؛ توزیع نامناسب در كنار كمبود واردات

  • توجه به انقلاب اسلامی در سینما یك ضرورت است / سینمای روشنفكری مرده در حال احتضار

  • پایان راهبرد صبر استراتژیك ایران، در عرصه دیپلماسی اثرگذار خواهد بود

  • مجلس و دولت برای تحقق شعارسال ورود كنند

  • پنهان كردن هویت واقعی؛ ریشه آسیب‌های فضای مجازی

  • آموزش؛ پاشنه آشیل رفتار در فضای مجازی

  • شرط مهم تحقق شعار سال، ثبات اقتصادی است

  • راه اندازی آزمایشگاه افزایش مهارت‌های كودكان در فضای مجازی