صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

صالحی گفت: یگانه مانع اصلی تحقّق خصوصی سازی و اهداف بالا دستی نظام، عدم وجود متولّی دلسوز و كارآمد است.

حمید رضا صالحی، دبیر كل فدراسیون صادرات انرژی ایران با شركت در برنامه گفتگوی اقتصادی رادیو گفت و گو پیرامون موضوع سیاست های ابلاغی نظام از سوی مقام معظم رهبری در رابطه با بخش خصوصی اظهار داشت: ما برای رسیدن به اهداف تعیین شده از سوی مقام عظمای ولایت تا بحال چه كرده ایم؟ آیا اصلا برنامه ای برای اقدام و عمل طراحی شده است؟ با فرض اینكه برنامه ای برایش طراحی شده مشكل بزرگ این است كه متولی اجرای آن اصلا مشخص نیست.

وی افزود: دولت ها سازمان خصوصی سازی را مسئول اجرای اهداف هشتگانه كرده اند، اما آنچه در عمل می بینیم نقش پر رنگ سازمان خصوصی سازی در قالب یك سازمان واگذار كننده است.

عضو هیئت رئیسه سندیكای صنعت برق در رادیو گفت و گو تصریح كرد: به عقیده بنده امروز و در شرایط بغرنج اقتصادی،سازمان خصوصی سازی صرفا به رهاسازی مشغول بوده است تا خصوصی سازی، لذا تاكید می كنم مانع اصلی تحقق فرامین رهبری در جهت رشد اقتصادی عدم وجود متولی دلسوز و كار آزموده است.

صالحی خاطر نشان كرد: شركت هایی وجود دارند كه علیرغم واگذاری سهام آنها، هنوز در مالكیت دولت اند، لذا اگر دولت می خواهد با خصوصی سازی موجب دگرگونی و انقلابی عظیم در اقتصاد كشور شود باید در كارهای خود تجدید نظر كند زیرا روند خصوصی سازی ها امروز تبدیل به یك تهدید شده است.

دبیر كل فدراسیون صادرات انرژی كشورمان اذعان كرد: تمام مشكلات در مسیر خصوصی سازی در این خلاصه می شود كه اصل بزرگ واگذاری ها كه همان حركت به سمت آزاد سازی قیمت هاست به دست فراموشی سپرده شده است.

صالحی در بخش دیگری از اظهارات خود بیان داشت: همانطور كه متولی صادرات كشور مشخص نیست، صاحب اصلی روند خصوصی سازی نیز گمنام و بی نشان است در حالی كه این عملیات نیازمند فرد و افرادی است كه 30 سال آینده را ببیند، اما متاسفانه مسیر خصوصی سازی در ایران هنوز درست ریل گذاری نشده است.

عضو هیئت رئیسه سندیكای صنعت برق ایران با تصریح این مطلب كه تا امروز مسیری كه خصوصی سازی طی كرده اشتباه مطلق بوده است، اضافه كرد: دولت باید اشتباهات خود را بپذیرد ضمن اینكه اگر نگاهی كه امروز تبیین شد بكار گرفته شود و ساختارها تصحیح شوند می توان خصوصی سازی را بازسازی كرد و در جهت شكوفایی اقتصاد بیمار ایران گام برداشت.

وی، مجلس شورای اسلامی و مجمع تشخیص مصلحت نظام را به یاری فراخواند و گفت: باید زمینه برای خصوصی سازیِ خصوصی مهیّا گردد، ضمن اینكه ارتقاء جایگاه خصوصی سازی نكته مهمی است این سازمان باید از حالت زیر مجموعه دولت بودن خارج شود.

صالحی اموال، كارخانجات، مزارع كشاورزی و در مجموع دارایی های دولت را امانت مردم تعریف كرد و اظهار داشت: این اموال از ابتدا هم برای دولت نبوده و بایستی تا امروز می توانست آنها را به صاحبان اصلی اش برگرداند اما متاسفانه محقّق نشد.

دبیر كل فدراسیون صادرات انرژی ایران، قانون اصل 44 را نیازمند بازنگری دانست و تصریح كرد: ضروری است روند خصوصی سازی در اصل 44 بصورت جدی و كاملا روشن طرح ریزی شود و بدنبال آن از روش های نوین جهانی در عملیات خصوصی سازی بهره بگیریم.

مرتبط با این خبر

  • دشمن به هنجارشكنان هویت می‌دهد

  •  تأثیری كه حمله ایران به اسرائیل بر برخی اعراب منطقه گذاشت

  • تولیدِ كیفی با تزریق امید به كارگران محقق می‌شود

  • ضرورت معرفی چهره‌های حدیثی و علمی و انقلابی مدفون در آستان عبدالعظیم حسنی (ع) به مردم

  • توفان طبس؛ دست خداوند پشت سر مردم ایران بود

  • نقش‌های توسعه‌بخشی رادیو به‌ویژه در جوامع كوچك تر كماكان پررنگ است

  • جهش تولید؛ در سایه ارتقای معیشت و كنترل تورم

  • دعوت از هنرمندان ایرانی خارج كشور و ترویج فرهنگ بی‌حجابی

  • رهبر انقلاب: با جهش تولید جیب و دست كارگر پُر می‌شود

  • دستگاه‌های فرهنگی در مقوله حجاب كم‌كاری كرده‌اند