صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

معاون توسعه و برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران اظهار داشت: برخی از روستاهای اطراف تهران در مرور زمان به قسمتی از حاشیه شهر مبدل شده اند.

برنامه هاشور با موضوع بررسی مسائل حاشیه نشینی، با حضور شهرام عدالتی (معاون توسعه و برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران) از شبكه رادیویی گفت و گو روی آنتن رفت.

در این برنامه شهرام عدالتی با اشاره به این كه سند آمایش استان تهران اسفند ماه سال گذشته رونمایی شد، گفت: سند توسعه استان تهران در اواخر سال گذشته به همراه سند آمایش این استان رونمایی شد.

وی با اشاره به این كه در طول هشت دهه نظام برنامه ریزی كشور تمامی اسناد ملی بوده اند، عنوان كرد: ما در دهه های گذشته با تصویب سندهای ملی برای كشور در حوزه های مختلف تصمیم می گرفتیم.

معاون توسعه و برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران با اشاره به این كه هر ناحیه از كشور باید برنامه منحصر به خود را داشته باشد، اظهار داشت: در نگاه توسعه ملی و اسناد ملی جایگاه شهرستان های كوچك در كشور مشخص نمی شوند.

وی افزود: بسیاری از برنامه های ملی در مقیاس شهرستان ها به مرحله اجرا نمی رسیدند، بر همین اساس برنامه های مختلف همیشه رویكردی شعاری و توصیه محور داشتند.

شهرام عدالتی با اشاره به این كه در حال حاضر تمامی 16 شهرستان استان تهران یك برنامه مجزا دارند، خاطر نشان كرد: شهرستان های مختلف موجود در استان تهران به تفكیك صاحب سند آمایش هستند.

وی با اشاره به این كه تهران بیشترین سهم حاشیه نشینی را در اختیار دارد، اظهار داشت: از سال 1335 جمعیت شهر تهران بیش از 95 درصد سهم جمعیت یك استان را بر عهده داشت.

معاون توسعه و برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران ادامه داد: اغلب نقاطی كه در پیرامون تهران شكل گرفته اند ذیل تعریف حاشیه نشینی قرار می گیرند.

وی با اشاره به این كه بخش عمده ای از مساله حاشیه نشینی در كلانشهرهای ایران شكل گرفته اند، عنوان كرد: اكثر مناطق حاشیه نشین تهران از روستاهای اطراف تهران شكل گرفته اند، به عبارت دیگر برخی از روستاهای اطراف تهران در مرور زمان به قسمتی از حاشیه شهر تهران مبدل شده اند.

شهرام عدالتی با اشاره به این كه حاشیه نشینی در عدم انطباق ریشه دارد، تصریح كرد: حاشیه نشینی زمانی ایجاد می شود كه شرایط زندگی افراد از نظر اقتصادی و اجتماعی و غیره با شهر منطبق نباشد.

وی با اشاره به این كه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران اطلس نقاط بحرانی این استان را آماده كرده است، اظهار داشت: بر اساس اطلس نقاط بحرانی می توان معضل حاشیه نشینی را در مناطق مختلف مورد پیش بینی قرار دهیم.

مرتبط با این خبر

  • اسلامی‌سازی و اسلام‌هراسی دو حربه رسانه‌های بیگانه / چرا غرب سیل سیستان و بلوچستان را به مسائل قومیتی ربط داد؟!

  • گناهان خود را با "احسان" از بین ببریم!

  • ان‌شاءالله شیشه عمر صهیونیست‌ها شكسته خواهد شد

  • مدرسه‌سازی؛ از برترین خیرات است

  • مشاركت در تولید با امنیت سرمایه اتفاق می‌افتد

  • رژیم صهیونیستی قادر به شكست نیروهای مقاومت نیست

  • امامزاده ابراهیم (ع) شهر آمل جزو امامزاده‌های معروف و شاخص در كشور است

  • دولت باید دخالت در تولید و رقابت با بخش خصوصی را كنار بگذارد

  • نگذاریم تولیدكننده‌ها دل‌زده شوند!

  • لزوم اقدام نظامی علیه اسرائیل در صورت نقض آتش‌بس