صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

فرشاد مهدی پور گفت: تحول مهمی كه امسال در جشنواره ملی رسانه های دیجیتال اتفاق افتاده این است كه نحوه ارزیابی آثار از مسیر قالب ها و فرم ها به سمت محتوا ها حركت كرده و بنا شده در گروه های موضوعی اثرها ارزیابی شوند.

برنامه «صبح و گفتگو» رادیو گفت و گو با موضوع یازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال و با حضور فرشاد مهدی پور دبیر سنجش انقلاب اسلامی و مقاومت یازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال به روی آنتن رفت.

فرشاد مهدی پور با اشاره به برپایی یازدهمین دوره جشنواره ملی رسانه های دیجیتال گفت: بیش از یك دهه است كه این جشنواره دارد برگزار می شود و مركز رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی متولی برگزاری آن است.

وی در خصوص فرآیند برگزاری این جشنواره گفت: آثار تا آخر اردیبهشت ماه به دبیرخانه ارسال می شود و در خرداد ماه ارزیابی می شود و نیمه تیرماه نتایج اعلام می شود و جشنواره به پایان می رسد.

دبیر سنجش انقلاب اسلامی و مقاومت یازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال در گفتگو با رادیو گفت و گو به اهداف این بخش اشاره و عنوان كرد: تحول مهمی كه امسال در جشنواره اتفاق افتاده این است كه نحوه ارزیابی آثار از مسیر قالب ها و فرم ها به سمت محتوا ها حركت كرده و بنا شده در گروه های موضوعی اثرها ارزیابی شوند.

وی افزود: این به این معنا نیست كه آنها فاقد حداقل های فنی باشند، ولیكن محتوا غلبه پیدا می كند و اگر اثری قابلیت حداقلی فنی لازم را داشت بعد از اینكه از زاویه محتوایی تائید شد مورد حمایت هم قرار خواهد گرفت. این بخش مقاومت و انقلاب اسلامی است و البته بخش های دیگری مثل سبك زندگی، مسجد و موضوعات مشابه آن هم در ارزیابی ها هست.

مهدی پور اظهار داشت: در بخشی كه ما متولی آن هستیم تبعا موضوعات هنری، اپلیكیشن ها و ابزارهای مشابه آن، مورد توجه قرار دارند به اعتبار اینكه كشور در موقعیتی قرار دارد كه بسیار نیازمند توسعه مبانی نظریه مقاومت در میدان های مختلف مجازی است و توجه خاصی به این بخش دارد صورت می گیرد. در این بخش علاوه بر جوایز نفرات اول تا سوم از یك اثر برتر هم تقدیر خواهیم كرد.

وی خاطر نشان شد: به نظر می رسد این تمایل یا حركت به سمت محتوا می تواند جهت گیری های روشنی را برای تولید پلتفورم های مجازی به وجود بیاورد.

دبیر سنجش انقلاب اسلامی و مقاومت یازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال با ذكر این نكته كه این جشنواره به صورت مستقیم برای مخاطبان برگزار نمی شود، در عین حال گفت: مصرف كننده هدف غایی هر تولید كننده است و دلیل اینكه ما به سراغ كنشگران و فعالان و كسانی كه این زمینه ها را فراهم می كنند می رویم برای این است كه می خواهیم در مسیری حركت كنند كه مصرف كننده نیاز و خواسته اش در آنجا قرار دارد.

وی به تاثیر این جشنواره بر خانواده ها اشاره كرد و گفت: این جشنواره ها استانداردها و حداقل هایی را به مخاطب معرفی می كند و می گوید این وسیله در این زمینه می تواند كار پیشتازی تلقی شود و مخاطب را به این سمت هدایت كنند كه این كالا را مصرف كند. احتمالا ما موفق خواهیم شد از آن نگرانی هایی كه در محیط های خانوادگی نسبت به استفاده از محیط های مجازی داریم خارج شویم.

مرتبط با این خبر

  • دشمن به هنجارشكنان هویت می‌دهد

  •  تأثیری كه حمله ایران به اسرائیل بر برخی اعراب منطقه گذاشت

  • تولیدِ كیفی با تزریق امید به كارگران محقق می‌شود

  • ضرورت معرفی چهره‌های حدیثی و علمی و انقلابی مدفون در آستان عبدالعظیم حسنی (ع) به مردم

  • توفان طبس؛ دست خداوند پشت سر مردم ایران بود

  • نقش‌های توسعه‌بخشی رادیو به‌ویژه در جوامع كوچك تر كماكان پررنگ است

  • جهش تولید؛ در سایه ارتقای معیشت و كنترل تورم

  • دعوت از هنرمندان ایرانی خارج كشور و ترویج فرهنگ بی‌حجابی

  • رهبر انقلاب: با جهش تولید جیب و دست كارگر پُر می‌شود

  • دستگاه‌های فرهنگی در مقوله حجاب كم‌كاری كرده‌اند