صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

كارشناس مسائل رسانه با بیان اینكه بی بی سی تلاش كرد بی بند و باری را عادی جلوه دهند، اظهار كرد: آنها در حوزه های شنیداری، دیداری و انتشار یك نوع بی بند و باری ترویج دادند تا در حوزه های رفتاری دیگر نیز تاثیرگذار باشند.

برنامه «گفت و گوی روز» رادیو گفت و گو با موضوع برخورد پلیس با تعدادی از جوانان و با حضور دكتر علیرضا داوودی كارشناس مسائل رسانه به روی آنتن رفت.

علیرضا داوودی در آغاز با اشاره به برخورد پلیس با تعدادی از جوانان در یك پارك گفت: اتفاقی كه چند روز پیش افتاد و پیوستی كه همراه داشت به سال 1379 باز می گردد. نخستین نشانه ها و تلاش برای بر هم ریختگی و ایجاد یك مهندسی روانی جدید در جامعه را از آن سال داشتیم. آنها از آن سال پروژه ای را راه اندازی كردند كه بر دو محور زنان و حجاب استوار بود.

وی اشاره كرد: بی بی سی بر روی مجموعه ای كه در آن كلنی زنان را تشكیل دهد سرمایه گذاری كردند زیرا در فرهنگ ایران زن دارای جایگاه خود است. آنها در گام دوم به سراغ پوشش رفتند. پیش بینی آن ها این بود كه اگر بتوانند حوزه ذهنی زنان را مشغول كنند می توانند سایر كلونی های اجتماعی را در كنترل خودشان در بیاورند.

این كارشناس مسائل رسانه در گفتگو با رادیو گفت و گو با بیان اینكه بی بی سی تلاش كرد بی بند و باری را عادی جلوه دهند، اظهار كرد: آن ها در حوزه های شنیداری، دیداری و انتشار یك نوع بی بند و باری ترویج دادند تا در حوزه های رفتاری دیگر نیز تاثیرگذاری باشند.

وی با اشاره به ماجرای برخورد پلیس اظهار كرد: پیش از این شاهد هستیم ماجراهای مشابهی در استان های دیگر كشور نیز رخ داده است. آن ها با این اقدامات از نظر تبلیغاتی فراوانی بی حجابی و فرهنگ برهنگی و میل به تعاریف جدید در حوزه آزادی های اجتماعی را در جامعه ترویج دادند. در هر جامعه ای طبقه ای وجود دارد كه استدلال هایش مغایر وضع موجود است و این افراد با دیدن و شنیدن چنین تصاویری جرات پیدا می كنند به نحو مقتضی این مخالفت را به عملیاتی در كف جامعه كنند.

داووی تصریح كرد: فقط آلوده سازی طبقات اجتماعی مد نظر این افراد نیست بلكه در تلاش هستند حوزه «لیدرها» و «الیت ها» را نیز تحت تاثیر قرار دهند و همانطور كه شاهد بودیم در ماجرای اخیر یك نماینده مجلس خیلی عجولانه از این حركت و توبیخ پلیس دفاع می كند.

مرتبط با این خبر

  • دانشگاه هنر‌های زیبا فاجعه و خیانتی در حق معماری ایرانی بود

  • امروزه هنر معماری به كالای سرمایه‌ای تبدیل شده است

  • برای تحقق شعارسال، امكانات دولتی را به بخش‌خصوصی بدهید

  • مجلس برای اصلاح قانون مجازات اسلامی از نظر قضات با تجربه استفاده كند

  • پیروزی انقلاب اسلامی موازنه قدرت در منطقه را تغییر داد/ توسعه مقاومت راهبرد ایران است

  • قانون مجازات اسلامی؛ قانونی احساسی برای خالی كردن زندانها/ضرورت اصلاح قانون

  • لزوم آتش‌بس فوری در غزه/ جهان اسلام بر رژیم صهیونیستی فشار آورد

  • وضعیت منطقه بعد از تنبیه رژیم صهیونیستی تغییر كرده است

  • ایجاد بسته حمایتی از شركت‌های دانش بنیان صادر كننده

  • حمایت ستاد نانو از دانشجویان فعال در این حوزه