صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

معصومه حكیمیان اظهار داشت: عدم اهتمام به فعالیت مستمر در زمینه سبك زندگی ایرانی و اسلامی باعث می شود تا دشمن در این حوزه یكه تاز باشد و برنامه خود را به خوبی پیش ببرد.

برنامه گفت و گوی اجتماعی با موضوع بررسی وضعیت زنان و بزهكاری سرقت و زورگیری و قتل و دلایل زنانه شدن جرایم راهكار و اقدامات و پیشگیری از آن، با حضور معصومه حكیمیان (معاون فرهنگی بسیج جامعه زنان كشور) و لیلا اصانلو (معاون مجتمع حقوقی و قضایی شهید بهشتی) از شبكه رادیویی گفت و گو روی آنتن رفت.

در این برنامه معصومه حكیمیان با اشاره به این كه هیچ جامعه ای بزهكاری و جرم را دوست ندارد، گفت: تغییرات ایجاد شده در سبك زندگی مردم و به ویژه زنان جامعه می تواند زمینه بروز آسیب های اجتماعی و بزه های مختلف را در جامعه فراهم كند.

وی با اشاره به این كه سبك زندگی بسیاری از مردم ایران در سال های اخیر دستخوش تغییر قرار گرفته است، اظهار داشت: بخش عمده ای از تغییرات ایجاد شده در سبك زندگی نیل به زیست و اعمال منفی داشته اند.

معاون فرهنگی بسیج جامعه زنان كشور خاطر نشان كرد: افزایش بزه در قشر زنان از جمله مهم ترین عوارض و عواقب تغییر سبك زندگی در ایران است.

وی افزود: در حالت كلی بخشی از تغییرات سبك زندگی توسط دشمنان كشور مدیریت می شود، در حالی كه برخی از عوامل متغیر به واسطه از بین رفتن فرصت های داخلی واقع می شوند.

معصومه حكیمیان اضافه كرد: متاسفانه ما از فرصت های سبك زندگی مطلوب در داخل كشور بهره برداری مطلوبی نمی كنیم.

وی ادامه داد: عدم اهتمام به فعالیت مستمر در زمینه سبك زندگی ایرانی و اسلامی باعث می شود تا دشمن در این حوزه یكه تاز باشد و برنامه خود را به خوبی پیش ببرد.

معاون فرهنگی بسیج جامعه زنان كشور با اشاره به این كه بزه و بزه كاری شایسته بانوی ایرانی نیست، عنوان كرد: تغییرات سبك زندگی و فعالیت دشمن امروزه كار را به جایی كشانده كه یك زن ایرانی از مسیر اصلی منحرف شده و به سمت بزه گرایش پیدا كند.

وی با اشاره به این كه سبك زندگی ریشه در روش تربیت افراد دارد، اظهار داشت: تقویت عناصر تربیتی در كشور باعث می شود تا كلانتری ها با مراجعین كمتری مواجه شوند.

معصومه حكیمیان با اشاره به این كه تربیت یك فرآیند به هم پیوسته است كه در طول زندگی افراد شكل می گیرد، تصریح كرد: لازم است تا قبل از همپوشانی برای رفع مشكل و جرم در كشور، عناصر تربیتی در كشور باید به صورت هماهنگ و جدی مورد ارتقا قرار بگیرند.

در ادامه برنامه گفت و گوی اجتماعی از شبكه رادیویی گفت و گو لیلا اصانلو با اشاره به این كه زنان همیشه حدود نیمی از جمعیت كشور را تشكیل می دهند، گفت: زنان جامعه جزو آسیب پذیر ترین اقشار جامعه هستند.

وی افزود: سیاست گذار و قانون گذار در تمامی مصوبه های مختلف همیشه زنان و كودكان را از نظر آسیب پذیری در یك سطح در نظر می گیرد.

معاون مجتمع حقوقی و قضایی شهید بهشتی اضافه كرد: بدون شك یك زن در مقایسه با یك مرد بیشتر در معرض آسیب های اجتماعی و بزه قرار می گیرد.

وی با اشاره به آمار زنان بزهكار در ایران، عنوان كرد: بر اساس مشاهدات عینی در مجتمع های قضایی مختلف مشخص می شود كه زنان ایرانی در اغلب مواقع فردی بزه دیده هستند.

لیلا اصانلو در مصاحبه با رادیو گفت و گو با بیان این كه ما باید زمینه های ایجاد جرم برای بانوان را از بین ببریم، تصریح كرد: برای رفع زمینه های بزه در قشر زنان جامعه جرم های مختلف باید به دقت مورد مطالعات آماری قرار بگیرند.

وی افزود: عدم استقلال مالی زنان یكی از مهم ترین مسائلی است كه زمینه بروز جرم و بزه را فراهم می آورد.

معاون مجتمع حقوقی و قضایی شهید بهشتی ادامه داد: اولین شخصی كه در یك خانواده مورد آسیب قرار می گیرد، زن خانواده است.

وی اضافه كرد: در برخی از مواقع یك زن به دلیل درگیری شوهر خود با جرم، تحت شرایط خاص آلوده به بزه می شود.

مرتبط با این خبر

  • دانشگاه هنر‌های زیبا فاجعه و خیانتی در حق معماری ایرانی بود

  • امروزه هنر معماری به كالای سرمایه‌ای تبدیل شده است

  • برای تحقق شعارسال، امكانات دولتی را به بخش‌خصوصی بدهید

  • مجلس برای اصلاح قانون مجازات اسلامی از نظر قضات با تجربه استفاده كند

  • پیروزی انقلاب اسلامی موازنه قدرت در منطقه را تغییر داد/ توسعه مقاومت راهبرد ایران است

  • قانون مجازات اسلامی؛ قانونی احساسی برای خالی كردن زندانها/ضرورت اصلاح قانون

  • لزوم آتش‌بس فوری در غزه/ جهان اسلام بر رژیم صهیونیستی فشار آورد

  • وضعیت منطقه بعد از تنبیه رژیم صهیونیستی تغییر كرده است

  • ایجاد بسته حمایتی از شركت‌های دانش بنیان صادر كننده

  • حمایت ستاد نانو از دانشجویان فعال در این حوزه