صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

كارشناس مسائل رسانه از سكوت فعلی رسانه های غربی درقبال توقیف نفتكش انگلیسی گفت و اظهارداشت: ادبیات این رسانه ها و سیاستمداران انگلیسی از تهدید به خواهش تغییر كرده و از ایران برای حل كردن این موضوع درخواست مذاكره كرده اند.

برنامه «بدون خط خوردگی» رادیو گفت و گو با موضوع ابعاد و چگونگی بازتاب توقیف نفت كش انگلیسی توسط نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و با حضور دكتر علیرضا داوودی كارشناس مسائل سیاسی و رسانه به روی آنتن رفت.

علیرضا داوودی در آغاز درباره بازتاب توقیف نفتكش انگلیسی توسط نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: بازتاب این اتفاق چهار مرحله داشت كه تركیبی از اتفاقات رسانه ای و سیاسی را رقم میزند به این دلیل از حد فاصل واكنش ترامپ به موضوع جعلی اصابت پهپاد ایرانی تا توقیف نفتكش انگلیسی یك فرآیندی را طی كرده ایم.

وی بیان كرد: رسانه آمریكایی تبار كاملا فضا را شلوغ كردند اما رسانه های اروپایی یك سكوت معنادار را در اختیار گرفتند. آمریكایی ها به دنبال انضباط تصمیم گیری توسط رسانه های اروپایی برای فشار آوردن بر روی افكار عمومی بودند. استفاده از دو عبارت توقیف بدون دلیل و دزدی كشتی سر تیتر رسانه ها بود و در واقع در گام نخست، رسانه های آمریكایی فشار هیجانی روی رسانه های اروپایی و منطقه آورند.

این كارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با رادیو گفت و گو از ورود رسانه های اروپایی به بازی آمریكایی ها گفت و اظهار داشت: اروپایی وارد این مسیر هیجانی شدند زیرا موضوع را خیلی جدی دیدند و توقیف كاملا انجام شده است. اتصال بین سیاست مداران آمریكایی و سكوت سیاست مداران انگلیسی برای ایجاد یك نوع خردورزی صورت گرفت.

این كارشناس مسائل رسانه درباره گام بعدی رسانه ها و سیاستمداران غربی در برخورد با توقیف نفتكش انگلیسی عنوان كرد: تلاش برای ایجاد توقع در مخاطب برای واكنش نشان دادن اروپا بخصوص انگلستان در این مرحله صورت گرفت. رسانه های انگلیسی اما از روش های دیپلماتیك استفاده كردند و عمدتا با اعتباراتی مانند پرداخت هزینه زیاد از سوی ایران و واكنش متقابل انگلیس به ایران استفاده می كردند.

وی از سكوت فعلی رسانه های غربی در قبال توقیف نفتكش انگلیسی گفت و اظهار داشت: ادبیات این رسانه ها و سیاستمداران انگلیسی از تهدید به خواهش تغییر كرده است و از ایران برای حل كردن این موضوع درخواست مذاكره كرده اند. در واقع آن ها از سكوت و هیجان ابتدایی به این درخواست رسیده اند.

مرتبط با این خبر

  • دشمن به هنجارشكنان هویت می‌دهد

  •  تأثیری كه حمله ایران به اسرائیل بر برخی اعراب منطقه گذاشت

  • تولیدِ كیفی با تزریق امید به كارگران محقق می‌شود

  • ضرورت معرفی چهره‌های حدیثی و علمی و انقلابی مدفون در آستان عبدالعظیم حسنی (ع) به مردم

  • توفان طبس؛ دست خداوند پشت سر مردم ایران بود

  • نقش‌های توسعه‌بخشی رادیو به‌ویژه در جوامع كوچك تر كماكان پررنگ است

  • جهش تولید؛ در سایه ارتقای معیشت و كنترل تورم

  • دعوت از هنرمندان ایرانی خارج كشور و ترویج فرهنگ بی‌حجابی

  • رهبر انقلاب: با جهش تولید جیب و دست كارگر پُر می‌شود

  • دستگاه‌های فرهنگی در مقوله حجاب كم‌كاری كرده‌اند