صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

معاون پردازش و دفع سازمان پسماند شهرداری تهران از تبدیل 300 مترمكعب آب كشاورزی از هر 400متر مكعب شیرابه در تصفیه خانه كهریزك خبر داد.

برنامه مناظره با موضوع موانع و راهكارهای اجرایی شدن طرح جامع پسماند در تهران با حضور مهندس همایون مدنی ، معاون پردازش و دفع سازمان پسماند شهرداری تهران روانه آنتن رادیو گفت و گو شد.

همایون مدنی در آغاز با بیان اینكه طرح جامع شهر تهران در میانه سال آینده آماده خواهد شد ، اظهار كرد : قانون مدیریت پسماند از سال 83 تصویب و آیین نامه اجرایی آن در سال 85 آماده شد.بر اساس این آیین نامه ، مدیریت پسماند موظف شدند طرح جامعی را برای یك برنامه كوتاه مدت و یك برنامه بلند مدت ترسیم شود تا به عنوان نقشه را مورد استفاده قرار گیرد.

وی در خصوص ارتباط مدیریت پسماند و شهرداری اظهار كرد : در ماده 7 قانون مدیریت پسماند ، مدیریت اجرایی پسماند عادی در محدوده شهری بر عهده شهرداری است.شهرداری تهران نیز این وظیفه را به سازمان مدیریت پسماند واگذار كرده است.

معاون پردازش و دفع سازمان پسماند شهرداری تهران به تفكیك زباله از مبدا اشاره كرد و گفت : در كشورهای مختلف دنیا برای فرهنگ سازی این مسئله، دولتها وارد شده و سوبسید می دهند اما ما تا به این لحظه هیچ سوبسیدی بابت این مسئله از دولت دریافت نكردیم. اجرای مدیریت پسماند در شهرداری با هدف تفكیك از مبدا ، نیازمند سیستم های دوگانه برای حمل ، پردازش و دفع زباله هاست.

مدنی به تشریح لایحه تولید برق از سوختن زباله پرداخت و اظهار كرد : معنای این كار سوزاندن زباله در كوره و اجاق نیست كه دود و آلودگی هوا ایجاد كند. در این طرح بالاترین استانداردها و سخت گیرانه ترین مكلفه های روز جهان برای ماشین زباله سوز در نظر گرفته شده است.به طوری كه آلودگی حاصل از زباله سوز كمتر از آلودگی اگزوز یك اتوبوس شركت واحد باشد.

وی تاكید كرد : بیش از 90 درصد دودی كه از یك زباله سوز خارج می شود ، بخار آب است و در سیستم های جدید ابزارهایی تعبیه شده است كه همین بخار آب را جذب می كنند تا نگرانی مردم در خصوص دود حاصل از آن نیز كاهش یابد.

معاون پردازش و دفع سازمان پسماند شهرداری تهران در بخش دیگری از برنامه مناظره رادیو گفت وگو ، در خصوص تصفیه خانه كهریزك گفت : این مكان با همكاری دانشكده محیط زیست و بهره گیری ازفیلتراسیون های قوی ایجاد شد كه توانایی تبدیل 400متر مكعب شیرابه به 300 مترمكعب آب كشاورزی را دارد.

مدنی افزود : این پروژه پس از افتتاح مدتی متوقف شد اما مجددا با اعتبار 2 میلیارد تومانی مجددا راه اندازی و مورد استفاده قرار گرفته است.گرچه این فرآیند هزینه سنگینی به شهرداری تحمیل می كند اما نتیجه كار بسیار رضایت بخش است.

مرتبط با این خبر

  • توفان طبس؛ دست خداوند پشت سر مردم ایران بود

  • جهش تولید؛ در سایه ارتقای معیشت و كنترل تورم

  • نقش‌های توسعه‌بخشی رادیو به‌ویژه در جوامع كوچك تر كماكان پررنگ است

  • دعوت از هنرمندان ایرانی خارج كشور و ترویج فرهنگ بی‌حجابی

  • رهبر انقلاب: با جهش تولید جیب و دست كارگر پُر می‌شود

  • دستگاه‌های فرهنگی در مقوله حجاب كم‌كاری كرده‌اند

  • بررسی تصویر قهرمان در سینمای حماسی با نگاه به «آسمان غرب»

  • پررنگ‌تر شدن نقش مردم در عرصه حكمرانی در طول حیات انقلاب اسلامی

  • بررسی تصویر قهرمان در سینمای حماسی با نگاه به «آسمان غرب»

  • بررسی تصویر قهرمان در سینمای حماسی با نگاه به «آسمان غرب»