صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

عضو هیئت انتخاب نماینده ایران در اسكار اظهار داشت: متاسفانه برخی از افراد با حاشیه سازی های زرد جو رسانه های سینمایی كشور را تغییر می دهند.

برنامه "سینما معیار" با موضوع انتخاب نماینده ایران در اسكار، با حضور علی زادمهر (كارشناس و منتقد سینمایی) و ارتباط تلفنی با فرشته طائرپور (عضو هیئت انتخاب نماینده ایران در اسكار 2020) از شبكه رادیویی گفت و گو روی آنتن رفت.

در این برنامه علی زادمهر با اشاره به روند انتخاب فیلم های ایرانی برای حضور در اسكار، گفت: در سال های گذشته برای انتخاب نماینده ایران در اسكار قبل از هر چیز هیات انتخاب معرفی می شدند و این هیات 10 فیلم را برای حضور در اسكار انتخاب می كردند.

وی افزود: طبق روال همیشه از 10 فیلم سینمایی اعلام شده در نهایت 3 فیلم به مرحله رای گیری و انتخاب نهایی می رسیدند.

این منتقد سینما ادامه داد: امسال بنیاد سینمایی فارابی و هیات انتخاب نماینده ایران در اسكار بدون اعلام قبلی و به طور ناگهانی فیلم نهایی اسكار را انتخاب كرد.

وی افزود: هیات انتخاب نماینده ایران در اسكار پس از رای گیری های متعدد در بین اعضا در نهایت فیلم «در جستجوی فریده» را برای حضور در اسكار انتخاب كرده است.

علی زادمهر با اشاره به این كه نمایندگان اسكار همیشه در اواخر شهریور مشخص و معرفی می شدند، توضیح داد: بر اساس اعلام دبیر هیات انتخاب نماینده ایران در اسكار، امسال به دلیل ایجاد تغییر در روند ثبت نام فیلم ها در آكادمی اسكار، فیلم نهایی زودتر از موعد همیشگی انتخاب شده است.

وی تصریح كرد: عنوان بخش «فیلم های غیر انگلیسی زبان» در اسكار در این دوره به بخش «فیلم های بین الملل» تغییر یافته است.

این كارشناس سینما افزود: با توجه به محدودیت هایی كه آمریكا در زمینه پست برای ایران ایجاد كرده است، پروسه ارسال فیلم به اسكار برای ایران مقداری زمان بر می شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این كه جشنواره فیلم كودك و نوجوان تنها اتفاق مهم سینمای كودك ایران است، عنوان كرد: این جشنواره تلاش می كند تا سینمای كودك در كشور به فراموشی سپرده نشود.

در ادامه ی برنامه سینما معیار فرشته طائرپور با اشاره به انتخاب و اعلام نظر نهایی هیات انتخاب نماینده ایران در اسكار، گفت: در حالت كلی انتخاب یك فیلم در معنای تلویحی باعث حذف سایر فیلم ها می شود.

وی افزود: تمامی اعضای هیات انتخاب نماینده ایران در اسكار از اعلام نظر نهایی دفاع می كنند.

عضو هیئت انتخاب نماینده ایران در اسكار 2020 ادامه داد: سه فیلم نهایی مورد نظر هیات انتخاب چندین بار مورد بررسی و تحلیل قرار گرفتند و در نهایت یك فیلم اعلام شد.

وی تصریح كرد: نماینده نهایی ایران در اسكار با تكیه بر رای اكثریت اعضای هیات انتخاب مشخص شد.

فرشته طائرپور افزود: متاسفانه برخی از افراد با حاشیه سازی های زرد به طور موزیانه جو رسانه های سینمایی كشور را تغییر می دهند.

وی با اشاره به این كه «در جستجوی فریده» فیلم مستند است، عنوان كرد: در ادوار گذشته اسكار، كشورهای مختلف فیلم های مستند گوناگونی را به این آكادمی معرفی كرده اند.

عضو هیئت انتخاب نماینده ایران در اسكار 2020 تصریح كرد: بر اساس قانون شماره 13 آكادمی اسكار، هر فیلم بیشتر از 40 دقیقه داستانی یا مستند می تواند در رقابت شركت كند.

وی در رادیو گفت و گو افزود: فیلم «در جستجوی فریده» با یك رای بیشتر از فیلم «قصر شیرین» به عنوان نماینده ایران در اسكار انتخاب شد.

مرتبط با این خبر

  •  ان‌شاءالله دور دوم انتخابات در امنیت كامل برگزار خواهد شد

  •  سرتیپ دوم خلبان نوری:

  •  لازم باشد حیفا و تل‌آویو را با خاك یكسان می‌كنیم

  • الان بدنه سینما فیلم تولید نمی‌كند

  • دانستن پشت پرده‌های بی‌حجابی و بدپوششی ضروری است

  • قوانین افراطی حوزه پوشش، باعث كاهش رضایتمندی مردم می‌شود

  • قابلیت پرواز بالگردهای هوانیروز در تاریكی مطلق و بدی آب‌وهوا

  • ضرورت تبیین روایت صحیح از فرهنگ ایرانی اسلامی برای دختران جامعه

  • عملیات وعده صادق با ساده‌ترین موشك‌ها و پهپادهای ایرانی انجام شد

  • تذكر به رعایت حجاب با حفظ كرامت انسانی كارآمدتر است