صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

قائم مقام مجمع شهرداران كلانشهرهای ایران گفت: اگر مدیریت شهری در كلیه منابع درآمدی برنامه ریزی كند بخش خصوصی بهتر وارد می شود و روند توسعه نیز چند برابر خواهد شد.

برنامه "گفت وگوی اقتصادی" با موضوع بخش خصوصی در میدان پروژه های نیمه تمام در ارتباط تلفنی با مهندس جعفر موسوی قائم مقام مجمع شهرداران كلانشهرهای ایران از آنتن رادیو گفت وگو پخش شد.

موسوی در مصاحبه با رادیو گفت وگو بیان كرد: شهرداری ها در ابتدا، قوانین روشن و شفافی برای مشاركت در اختیار نداشتند. شهرداری و شریك (بخش خصوصی یا عمومی) در فرآیند مشاركت یك آورده ای دارند و به نسبت سرمایه گذاری هم بهره برداری می كنند.

قائم مقام مجمع شهرداران كلانشهرهای ایران گفت: "ماده 35 آئین نامه مالی شهرداری ها" تصریح كرده كه در سایر معاملات به غیر از خرید و فروش و اجاره و مناقصه و مزایده، باید به هر نحوی كه شورای اسلامی شهر مقتضی بداند عمل شود كه این "سایر معاملات" می توانست قراردادها را نیز شامل شود.

وی افزود: طبق ماده 22 آئین نامه در صورت وجود هرگونه ابهام می توان به وزارت كشور مراجعه كرد. لذا نامه ای به وزارت كشور نوشته شد و نهایتا وزیر كشور دستورالعمل و شیوه نامه سرمایه گذاری و مشاركت شهرداری با بخش خصوصی را تدوین و به شوراها و شهرداری ها ابلاغ كرد؛ بدین صورت كه هر شورایی باید در چارچوب این شیوه نامه مشاركت كند.

موسوی یادآور شد: آورده شهرداری اعم از زمین، عوارض، ماشین آلات و وجه نقد در قالب قرارداد نوشته می شود كه توسط شورای شهر تصویب می شود و شهرداری هم آن را اجرا می كند.

قائم مقام مجمع شهرداران كلانشهرهای ایران با بیان اینكه قوانین شهرداری خاص است مطرح كرد: شهرداری دستگاه درآمد هزینه ای است كه علاوه بر مسئولیت در درآمد مسئول هزینه نیز می باشد از این رو باید باید نیاز مالی خود را خودش تأمین و مبالغ قرارداد پروژه ها را پرداخت كند و در مقابل مردم، كاركنان و دستگاه های نظارتی هم پاسخگوست و پذیرفته شدن استقلال مالی و حقوقی شهرداری در قانون از همین روست.

موسوی گفت: "لایحه مشاركت بخش خصوصی و عمومی" نكات مثبت زیادی در حوزه تضامین و صندوق دارد اما اجرای همه این مسائل جای بحث دارد چراكه شاید دولت ها آن را اجرایی نكنند.

این مقام مسئول متذكر شد: از آنجایی كه سرمایه گذار پروژه ای با بازدهی بیشتر و زمان كوتاه تری را انتخاب می كند ممكن است سرمایه گذاری در برخی شهرها آنگونه كه باید جواب ندهد.

وی به نقش و اهمیت مدیریت در شهرداری در كنار سرمایه گذاری بخش خصوصی، تأكید كرد و گفت: شهرهایی كه گام های موثرتری در توسعه برداشتند ابتدا منابع را به خوبی مدیریت كردند و همین موجب ترغیب بخش خصوصی به سرمایه گذاری در این شهرها شده است.

موسوی مطرح كرد: اگر مدیریت شهری در كلیه منابع درآمدی برنامه ریزی كند بخش خصوصی بهتر وارد می شود و روند توسعه نیز چند برابر خواهد شد.

مرتبط با این خبر

  • وقتی مدیریت تولید به دست دولت است، اتقاق خوبی در اقتصاد سینما رخ نمی‌دهد

  • بازار گوشت قرمز به ثبات می‌رسد

  • علت افزایش قیمت گوشت قرمز مشخص شد؟

  • موفقیت ایران در حمله و دفاع متقابل/ منطقه را نجات دادیم

  • امسال نهاده‌های دامی به موقع تامین خواهد شد

  • حجاب؛ مظهر اسلامیت جمهوری اسلامی ایران

  • بازار گوشت قرمز به ثبات قیمتی می‌رسد

  • افزایش تجرد دختران عامل فرهنگی دارد

  • حجاب یك امر درمانی است و بدون عفاف ارزشی ندارد

  • علم و آگاهی و دانستن مسائل روز 2 بال هنر هستند