صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

كاهه اظهار داشت: مجموعه ناجا برای كاهش آسیب های اجتماعی در سطح دانش آموزی برنامه های مدون و مستمری را برای سال تحصیلی جدید در نظر دارد.

برنامه گفت و گوی اجتماعی با موضوع دانش آموزان و آسیب های اجتماعی، با حضور احمد كاهه (مدیركل آموزش همگانی معاونت اجتماعی ناجا) و كوروش رومیانی (رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان شهرستان های استان تهران) و ارتباط تلفنی با داوود میرزایی مقدم (رئیس اداره پیشگیری در محیط های آموزشی ستاد مبارزه با مواد مخدر) از شبكه رادیویی گفت و گو روی آنتن رفت.

در این برنامه احمد كاهه با اشاره به این كه آسیب های اجتماعی باید از سرچشمه مورد رفع و كنترل قرار بگیرند، گفت: آسیب های دانش آموزی اگر مورد علاج قرار نگیرند در سنین جوانی بروز خواهند كرد.

وی افزود: آسیب های اجتماعی از مهم ترین دغدغه های جامعه و خانواده ها هستند.

مدیركل آموزش همگانی معاونت اجتماعی ناجا با اشاره به این كه بخش بزرگی از آسیب های اجتماعی در ناآگاهی افراد ریشه دارند، اظهار داشت: با داشتن برنامه ریزی های دقیق و صحیح می توان از بروز آسیب های اجتماعی در افراد و جامعه جلوگیری كرد.

وی با تاكید به این كه آسیب های اجتماعی قابل كنترل هستند، عنوان كرد: در حال حاضر ما برنامه های خوبی را در راستای كاهش آسیب های اجتماعی داریم كه در دستگاه های مختلف كشور و مجموعه ناجا اجرا می شوند.

احمد كاهه با اشاره به طرح نماد وزارت آموزش و پرورش، اضافه كرد: این وزارت خانه در مسیر كاهش آسیب های اجتماعی در قشر دانش آموزان طرح های خوبی به ویژه طرح نماد را برنامه ریزی و اجرا كرده است.

وی افزود: مجموعه ناجا برای كاهش آسیب های اجتماعی در سطح دانش آموزی برنامه های مدون و مستمری را برای سال تحصیلی جدید در نظر دارد.

مدیركل آموزش همگانی معاونت اجتماعی ناجا با اشاره به برنامه های كلان كشور در حوزه كنترل آسیب های اجتماعی، اذعان داشت: در حال حاضر تمامی دستگاه های مرتبط با حوزه رفع آسیب های اجتماعی به خوبی می دانند كه پیشگیری از بروز آسیب در قشر دانش آموزی می تواند زمینه خوبی برای رفع آسیب در سنین بالاتر باشد.

وی با اشاره به این كه نیروی انتظامی در حوزه كاهش آسیب های اجتماعی در كشور با وزارت آموزش و پرورش تفاهم نامه های خوبی را امضا كرده است، عنوان كرد: در حال حاضر تفاهم های دو جانبه این دو نهاد در قالب های مجزای هر دستگاه اجرا می شوند.

احمد كاهه افزود: از آنجایی كه تمام جمعیت دانش آموزی كشور در اختیار وزارت آموزش و پرورش است، این وزارتخانه باید با تمامی دستگاه های فعال در حوزه رفع آسیب های اجتماعی وارد همكاری و تعامل شود.

در ادامه برنامه گفت و گوی اجتماعی از شبكه رادیویی گفت و گو كوروش رومیانی با اشاره به تعریف آسیب شناسی اجتماعی، گفت: مطالعه علل و عوامل ناهنجاری ها و آسیب هایی مانند اعتیاد و طلاق و خودكشی و بیكاری و گدایی و غیره در حالت كلی آسیب شناسی اجتماعی نامیده می شوند.

وی افزود: آسیب شناسی اجتماعی باید روش های پیشگیری و درمان آسیب های مختلف را ارائه دهد.

رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان شهرستان های تهران اضافه كرد: برای رفع و كاهش آسیب های اجتماعی در كشور تمامی نهادهای فعال در حوزه های سیاسی و اقتصادی و خانواده و آموزش و مذهبی باید همراه و همگام با یكدیگر به میدان عمل بیایند.

وی با اشاره به موضوع مدیریت واحد شهری، ادامه داد: آسیب های اجتماعی باید در قالب مدیریت واحد شهری مورد كنترل و مدیریت قرار بگیرند، به طوری كه این مدیریت واحد بتواند سازمان ها و دستگاه های مختلف را در هماهنگی كامل پیش ببرد.

كوروش رومیانی افزود: در كشورهای توسعه یافته حوزه های سیاسی و اقتصادی و خانوادگی و آموزشی و مذهبی مرتبط با آسیب های اجتماعی تحت مدیریت واحد شهری ساماندهی می شوند.

وی تصریح كرد: كنترل آسیب های اجتماعی در قالب مدیریت شهری باعث می شود تا ظرفیت های تمامی حوزه ها مورد بهره برداری قرار بگیرند و برنامه های مختلف با هزینه هایی بسیار اندك به مرحله اجرا برسند.

رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان شهرستان های تهران افزود: متاسفانه مدیریت شهری در ایران با نگاهی بخشی پیش می رود.

در بخش دیگر برنامه گفت و گوی اجتماعی داوود میرزایی مقدم در ارتباط تلفنی با شبكه رادیویی گفت و گو گفت: وزارت آموزش و پرورش یكی از مهم ترین لنگرگاه های كنترل آسیب های اجتماعی است.

وی افزود: ستاد مبارزه با مواد مخدر به صورت مستمر و مدون هر ساله برنامه های متعدد و متنوعی را با وزارت آموزش و پرورش به اجرا می رساند.

رئیس اداره پیشگیری در محیط های آموزشی ستاد مبارزه با مواد مخدر اضافه كرد: توانمندسازی و مسئول سازی دانش آموزان كشور دو موضوع بسیار مهمی هستند كه در برنامه های این ستاد به آن ها توجه می شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر ستاد مبارزه با مواد مخدر با همكاری وزارت آموزش و پرورش توانسته حدود 50 درصد از دانش آموزان ایران را در حوزه كاهش و كنترل آسیب های اجتماعی تحت پوشش قرار دهد.

داوود میرزایی مقدم با اشاره به سازمان امور اجتماعی كشور، اظهار داشت: ستاد مبارزه با مواد مخدر در كنار آموزش و پرورش در حوزه رفع آسیب های اجتماعی همكاری های خوبی را با سازمان امور اجتماعی وزارت كشور دارد.

وی افزود: در حال حاضر وزارت آموزش و پرورش و سازمان امور اجتماعی كشور و ستاد مبارزه با مواد مخدر تحت یك تفاهم نامه سه جانبه در حوزه رفع و كنترل آسیب های اجتماعی فعالیت می كنند.

مرتبط با این خبر

  •  ان‌شاءالله دور دوم انتخابات در امنیت كامل برگزار خواهد شد

  •  سرتیپ دوم خلبان نوری:

  •  لازم باشد حیفا و تل‌آویو را با خاك یكسان می‌كنیم

  • الان بدنه سینما فیلم تولید نمی‌كند

  • دانستن پشت پرده‌های بی‌حجابی و بدپوششی ضروری است

  • قوانین افراطی حوزه پوشش، باعث كاهش رضایتمندی مردم می‌شود

  • قابلیت پرواز بالگردهای هوانیروز در تاریكی مطلق و بدی آب‌وهوا

  • ضرورت تبیین روایت صحیح از فرهنگ ایرانی اسلامی برای دختران جامعه

  • عملیات وعده صادق با ساده‌ترین موشك‌ها و پهپادهای ایرانی انجام شد

  • تذكر به رعایت حجاب با حفظ كرامت انسانی كارآمدتر است