صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

مدرس حوزه گفت: بذل مال و جانی كه آغازگر آن برای احیاء دین اباعبدالله است، هیچ وقت از ذهن و خاطر خودمان دور نكنیم. حال و هوای اربعین را با خودمان حفظ كنیم و به زندگی روزانه ببریم.

برنامه "گفت‌وگوی سیاسی" با موضوع (تحلیل و بررسی اهمیت جایگاه راهپیمایی اربعین در وحدت مسلمانان جهان) با حضور حجت‌الاسلام سید مجتبی اكرمی، مدرس حوزه روانه آنتن شبكه رادیو گفت‌وگو شد.

سیدمجتبی اكرمی در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو اظهار كرد: از قدیم سیاست تفرقه بینداز و حكومت كن، مورد علاقه دولت‌های استعماری بوده است و در طول تاریخ این سیاست را با روش‌ها و شكل‌های مختلف براساس ابزار موجود زمانه به كار گرفتند. به طوری كه در برخی برهه‌ها وقتی تاریخی را ورق می‌زنیم شناسایی دست‌های تفرقه‌افكن هم كار آسانی نبوده كه از چه روش‌ها و شگردهای خاصی استفاده می‌كردند تا سیاست‌هایشان را پیاده كنند.

وی افزود: خوشبختانه پس از پیروزی انقلاب اسلامی این توفیق را هم جوانان و هم بزرگ‌ترها داشتند كه به واسطه روبه‌رو شدن با این توطئه‌ها و شناسایی آن از پختگی و رشد خوبی نسبت به این موضوع برخوردار هستیم. برای همین مدت‌ها قبل از این‌كه حادثه عظیم اربعین آغاز شود، علاقه‌مندان و عاشقان امام حسین(ع) و حركت جهانی زیارت اربعین شروع به یادآوری و تذكر دادن به هم می‌كنند. لذا این استفاده صحیح از ابزارها و امكاناتی است كه چه بسا برای تفرقه تهیه دیدند، اما ما از آن برای حركت توحیدی خودمان استفاده می‌كنیم.

مدرس حوزه ادامه داد: آن اتفاقی كه از طرف خدای متعال باید بیفتد، یعنی آن بركتی كه خدا باید به این حركت‌ بدهد، از طرف خدا خودش رانشان می‌دهد كه اگر چشم بینایی داشته باشیم، این اعجاز را از طرف خدا می‌بینیم، اما آنچه به عنوان علاقه‌مندان سیدالشهداء به عهده ماست، براساس آنچه كه در زیارت اربعین امام را زیارت می‌كنیم، این بذل مال و جانی كه آغازگر آن برای احیاء دین اباعبدالله دادند، هیچ وقت از ذهن و خاطر خودمان دور نكنیم. حال و هوای این‌كه هر كس هر چه دارد، برای پذیرایی از زائر حسین به میدان بیاورد و ما این حال و هوا را با خودمان حفظ كنیم و به زندگی روزانه ببریم.

مجتبی اكرمی گفت: برای مثال اگر همسر ما عاشق امام حسین(ع) است به عشق امام برخی از كمبودهای زندگی را نادیده بگیریم. با این روش شاید بتوانیم خودمان را به لحاظ فردی به امام حسین(ع) نزدیك‌تر كنیم و این اخلاص، بی‌ریایی و پاكی در مسیر و توجه به اهداف امام از قیام و كلمات نورانی‌، آن احساس سنخیت و قرابتی كه ما با سیدالشهدا داریم و با فرزند گران‌قدرش، امام زمان این احساس قرابت و سنخیت را از دست ندهیم و پیام را برای خودمان حذف كنیم.

وی افزود: وقتی ایمان و عمل صالح را توانستیم در وجود خودمان متجلی و اسلام را در زندگی خودمان پیاده كنیم، این بركت از طرف خدا تضمین شده و وعده داده شده است. از طرفی امام خمینی(ره) فرمودند محرم و صفر را زنده نگه دارید كه این محرم و سفر اسلام را زنده نگه داشته است، لذا ما بر این باور هستیم اگر قیام سیدالشهدا نبود، با آن توطئه‌هایی كه بنی‌امیه چیده بودند، چیزی از اسلام باقی نمی‌ماند. زیرا قیام سیدالشهداء مردم خفته سال 61 هجری را بیدار كرد.

مدرس حوزه در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو عنوان كرد: ما قیام‌های متعددی بعد از قیام اباعبدالله تا از بین رفتن بنی‌امیه داشتیم، اگر به همین ترتیب تاریخ را دنبال كنید، امام فرهنگی را در عالم بشریت باقی گذاشتند مبنی بر این‌كه در برابر ظلم نباید سكوت كرد. به همین دلیل استقلال‌طلبان عالم با این‌كه در پی فرار از استعمار و استثمار هستند، از امام حسین(ع) درس عزت و آزادگی می‌گیرند. این ظرفیت و زمینه‌ای است كه سیدالشهداء و پس از ایشان، كاروان اسراء به سرپرستی امام زین‌العابدین و زینب(س) برای ما به عنوان میراث بر جای گذاشتند.

مرتبط با این خبر

  • توفان طبس؛ دست خداوند پشت سر مردم ایران بود

  • نقش‌های توسعه‌بخشی رادیو به‌ویژه در جوامع كوچك تر كماكان پررنگ است

  • جهش تولید؛ در سایه ارتقای معیشت و كنترل تورم

  • دعوت از هنرمندان ایرانی خارج كشور و ترویج فرهنگ بی‌حجابی

  • رهبر انقلاب: با جهش تولید جیب و دست كارگر پُر می‌شود

  • دستگاه‌های فرهنگی در مقوله حجاب كم‌كاری كرده‌اند

  • بررسی تصویر قهرمان در سینمای حماسی با نگاه به «آسمان غرب»

  • پررنگ‌تر شدن نقش مردم در عرصه حكمرانی در طول حیات انقلاب اسلامی

  • بررسی تصویر قهرمان در سینمای حماسی با نگاه به «آسمان غرب»

  • بررسی تصویر قهرمان در سینمای حماسی با نگاه به «آسمان غرب»