صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

رئیس ستاد برنامه ریزی و اجرایی انجمن صنایع لوازم خانگی افزایش ریسك قاچاقچی برای واردات كالای تقلبی، اجرای قوانین و فراهم كردن زمینه برای تولید ملی را از جمله راهكارهای كاهش عرضه كالاهای تقلبی عنوان كرد.

برنامه "گفت و گوی اقتصادی" با موضوع ضربه تقلب به تولید و با حضور حبیب الله انصاری دبیركل و رئیس ستاد برنامه ریزی و اجرایی انجمن صنایع لوازم خانگی ایران از آنتن رادیو گفت و گو پخش شد.

انصاری در مصاحبه با رادیو گفت و گو اظهار داشت: توزیع كالاهای بی كیفیتِ ظاهراً رسمی و ساخت داخل در بازار موجب سلب اعتماد جامعه، تضعیف فرهنگ مردم برای مصرف داخلی، كاهش تولیدات ملی و نهایتاً كاهش اشتغال خواهد شد.

وی درخصوص نقش سازمان حمایت در جلوگیری از افت كیفیت كالاها افزود: بخشی از كالاهای بی كیفیت شامل كالاهای قاچاق و وارداتی و بخشی هم شامل كالاهای ساخت داخل و در عین حال بدون هویت است لذا تنها سازمان حمایت از مصرف كننده نمی تواند جلوی این اقدام شوم را بگیرد بلكه همه دستگاه های ذیربط باید به شكل هماهنگ اقدام كنند.

رئیس ستاد برنامه ریزی و اجرایی انجمن صنایع لوازم خانگی ایران با انتقاد از تصمیمات جزیره ای و ناهماهنگ سازمان ها در این خصوص گفت: اینگونه تصمیم گیری ها فاقد قدرت اجرایی لازم هستند و تاثیر مثبتی ندارند.

این مقام مسئول درخصوص چرایی عرضه كالاهای خارجی بی كیفیت با برندهای معروف تصریح كرد: كالای تقلبی اعم از قاچاق و غیرقاچاق دارای دو بعد است؛ یك بعد آن پیشگیری از ورود این كالاها و معدوم كردن آن ها در صورت شناسایی است و بعد دیگر هم درخصوص ضرورت فراهم كردن شرایط برای تولید كالای ملی است.

انصاری یادآور شد: چالش های متعدد در حوزه تولید، بهره وری را كاهش و هزینه تمام شده تولید را افزایش می دهند اما در كالای تقلبی به دلیل عدم پرداخت حق دولت اینگونه نیست. در این میان، فرهنگ استفاده از كالای خارجی در بین مردم نیز به این موضوع دامن می زند.

رئیس ستاد برنامه ریزی و اجرایی انجمن صنایع لوازم خانگی ایران با اشاره به چالش های تولید در ایران گفت: تأمین مواد اولیه و قطعات، پیمان سپاری های ارزی، كم توجهی به قوانین داخلی تولید، ركود در بازار و بالا بودن قیمت تمام شده از جمله مشكلاتی اند كه تولیدكنندگان به شدت با آن درگیرند.

وی در پایان افزایش ریسك قاچاقچی برای واردات كالای تقلبی، اجرای قوانین، معدوم شدن و یا برگشت كالای قاچاق و فراهم كردن زمینه برای تولید ملی را از جمله راهكارهای كاهش عرضه كالاهای تقلبی عنوان كرد.

مرتبط با این خبر

  • امامزاده ابراهیم (ع) شهر آمل جزو امامزاده‌های معروف و شاخص در كشور است

  • یك اقتصاددان در مصاحبه تلفنی با رادیو گفت‌وگو:

  • نگذاریم تولیدكننده‌ها دل‌زده شوند!

  • لزوم اقدام نظامی علیه اسرائیل در صورت نقض آتش‌بس

  • مردم غزه نیاز به همدلی زبانی ندارند

  • مردم ولی‌نعمت مسئولان‌/ شعاری كه باید عملی شود!

  • ضرورت شناخت ذائقه مخاطب در تولید محتوای رسانه‌ای

  • تهیه اینترنت پاك با كد دستوری#456*

  • عملیاتی كردن شعار سال نیازمند برنامه جامع در حوزه كشاورزی است

  • به‌جای قضاوت دیگران؛ نقد سازنده داشته باشیم