صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

حجت‌الله ابراهیمیان گفت: دشمنان شیعه انگلیسی یا تسنن آمریكایی را برای ایجاد خدشه و ضربه مهلك به مسلمانان انتخاب كرده‌اند، این ها قاعدتا از نخبگان شروع می‌كند تا عوام جامعه‌ موضوع را راحت‌تر بپذیرند.

برنامه "گفت‌وگوی سیاسی" با موضوع (بررسی اهمیت شناسایی شگرد دشمن در بسط و گسترش شیعه انگلیسی و اسلام آمریكایی در بین مسلمانان و راهكارهای مقابله با آن) در ارتباط تلفنی با دكتر حجت‌الله ابراهیمیان، عضو هیئت علمی دانشگاه مذاهب اسلامی روانه آنتن شبكه رادیو گفت‌وگو شد.

حجت‌الله ابراهیمیان در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو عنوان كرد: ما با اسلام آمریكایی و اسلامی كه آبشخور آن از عربستان است، مواجهیم. اسلامی كه امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری به ما با عنوان اسلام ناب محمدی تعلیم دادند. این موضوع به این علت اهمیت دارد كه مرحوم امام از ابتدا متوجه شدند كه دشمنان اسلام با چه حیله‌هایی برای ایجاد اختلاف در میان مسلمانان از ترفندها استفاده می‌كنند.

وی افزود: به همین دلیل موضوع هفته وحدت را مطرح كردند و بعد هر چه می‌گذرد، ترفندهای دشمن در قالب آن دو اسلامی كه اشاره كردم، یعنی با قالب یا دیالوگ شیعه انگلیسی و تسنن آمریكایی مواجه می‌شویم. در این رابطه می‌توان هم از مباحث قرآنی مندرجاتی را برای گفتمان قرآنی كه امام به ما یاد دادند، استخراج كرد و به آیات متعدد قرآنی درباره اصل وحدت و همگرایی در اسلام و همچنین سنت پیامبر اسلام و ائمه خدا اشاره كرد.

عضو هئیت علمی دانشگاه ادامه داد: همچنین اگر نگاه كنیم خواهیم دید كه در مباحث حقوق بشری امروز در نسل سوم حقوق بشر موضوعی به نام حق بر صلح و حق بر همبستگی مطرح می‌شود، یعنی كاری كه تسنن انگلیسی و شیعه آمریكایی انجام می‌دهد، در حقیقت كاملا خلاف مندرجات قرآنی حتی خلاف موضوع حقوق بشری امروز مسلمانان در می‌آید، چون حق بر صلح و همبستگی را اگر در جغرافیای جهان اسلام در نظر بگیریم، یعنی حق بر تقریب بر مذاهب. یعنی این‌كه مسلمانان باید مسیر خودشان را جوری ترتیب بدهند كه در نهایت منجر به وحدتی بشود كه به اصطلاح فوائد زیادی در این زمینه دارد.

حجت‌الله ابراهیمیان گفت: لذا امروز دشمن دقیقا حساب كرده كه چه چیزهایی این امر را مورد خدشه قرار می‌دهد. از دل مسلمانان و شیعیان این به اصطلاح گفتمان‌های غلط را اختیار كرده، چون اگر خارج از قواعد و مجموعه مسلمانان باشد، قاعدتا قابل قبول نخواهد بود. برای همین از دل شیعیان شیعه انگلیسی یا اهل تسنن آمریكایی را برای ایجاد خدشه و ضربه مهلك به مسلمانان انتخاب كرده است، چون وقتی با لباس سیادت یا از دل فرهنگ شیعی مباحث مطرح می‌شود، قاعدتا از نخبگان شروع می‌كند تا عوام جامعه‌ای كه به هر حال مخاطبان آنها هستند، این موضوع را بپذیرند.

وی افزود: بنابراین از دو منظر این دو رویكرد و گفتمان غلط را می‌توان تحلیل كرد، یكی از باب مندرجات دینی و قرآنی و به اصطلاح نبوی و اهل بیتی و دیگر از مبانی حقوق بشر امروز می توان ریشه گفتمان‌های غلط را دریافت. به نظرم وقتی به روند تاریخی نحله‌ها یا فرقه‌ها از سوی افرادی كه در جهان اسلام بر علیه مكتب اهل بیت تاثیرگذار بودند یا معیارهایی كه قرآن به آن اشاره كرده، نگاه كنیم، هر كجا كه در زنبیل یا خورجین باطل یا اباطیل قرار گرفتند، قاعدتا گفتمان‌های غلط در این مسیر قرار می‌گیرد و جوانان و مردم با اندك تاملی می‌توانند آن را تشخیص دهند.

عضو هیئت علمی دانشگاه در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو عنوان كرد: هر جا مسیری را اهل‌بیت به ما نشان دادند، راه صحیح و صواب را به ما گفتند، قاعدتا نقطه مقابل آنها اسلام امریكایی بوده است. امروز حقیقتا به وسیله روشنگری‌هایی كه رهبری در مقاطع مختلف از جمله در موضوع حرمت اهانت به مقدسات مطرح كردند، غلط از صحیح مشخص می‌شود.

مرتبط با این خبر

  • دور دوم انتخابات در امنیت كامل برگزار خواهد شد

  • كاركنان ارتش ولایت مدار و انقلابی هستند

  •  لازم باشد حیفا و تل‌آویو را با خاك یكسان می‌كنیم

  • الان بدنه سینما فیلم تولید نمی‌كند

  • دانستن پشت پرده‌های بی‌حجابی و بدپوششی ضروری است

  • قوانین افراطی حوزه پوشش، باعث كاهش رضایتمندی مردم می‌شود

  • قابلیت پرواز بالگردهای هوانیروز در تاریكی مطلق و بدی آب‌وهوا

  • ضرورت تبیین روایت صحیح از فرهنگ ایرانی اسلامی برای دختران جامعه

  • عملیات وعده صادق با ساده‌ترین موشك‌ها و پهپادهای ایرانی انجام شد

  • تذكر به رعایت حجاب با حفظ كرامت انسانی كارآمدتر است