صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری اسلامی ایران، در راس هیاتی علمی، فناوری و دانش بنیانی به چین رفت تا همكاری‌های علمی و فناورانه میان دو كشور رونق ببخشد.

ستاری به دعوت رسمی وزیر علوم چین به این كشور سفر كرده است و 70 شركت دانش بنیان، فناور و خلاق او را همراهی می‌كنند. سفری علمی و فناورانه كه گسترش تعاملات میان دو كشور ارمغان آن است. ستاری در این سفر دیدارهایی با وزیر علوم چین و سونگ تائو وزیر امور بین الملل حزب كمونیست چین خواهد داشت.



سونگ تائو مرداد ماه سال جاری به ایران سفر كرد و با سورنا ستاری دیدار داشت. او در این سفر ابراز كرده بود كه «متوجه شدم ایران نه تنها صادر كننده نفت و گاز است، بلكه در حوزه علم و فناوری نیز پیشرفته است.با وجود تحولات بین المللی و چالش‌ها اما اراده چین برای توسعه روابط با ایران تغییر نكرده است و در شرایط فعلی از توسعه بیشتر روابط با ایران استقبال می كنیم.»



معاون علمی و فناوری رییس جمهوری كشورمان در بخش دیگر سفر خود به شهر شنزن می رود. شهری كه قطب فناوری اطلاعات چین است. ستاری در نشست تجاری و فناوری میان شركت های فناور ایرانی و چینی حاضر می شود و سخنرانی می كند. او همچنین فردا 22 آبان ماه همزمان با افتتاح «نمایشگاه فناوری های پیشرفته چین» در این رویداد نیز حاضر می‌شود و با سخنرانی توضیحاتی درباره پیشرفت‌های علمی و فناوری كشورمان و ایجاد زیست بوم فناوری و نوآوری ارائه می‌دهد.



این رویداد بیست و یكمین دوره خود را تجربه می كند و 500 شركت چینی به همراه شركت هایی از 30 كشور دنیا دستاوردهای خود را در حوزه های مختلف همچون خانه هوشمند، رباتیك و لیزر، انرژی، هوا و فضا، سلامت هوشمند و فناوری اطلاعات و ارتباطات به نمایش می گذارند.



دیدار با دانشجویان ایرانی كه در چین مشغول به تحصیل هستند بخش دیگر برنامه های سفر معاون علمی و فناوری رییس جمهوری است.

اقدامات علمی وفناورانه میان دو كشور در این سال‌ها رو به گسترش است. ایجاد صندوق علمی راه ابریشم بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و آكادمی علوم چین در سفر رئیس جمهور چین در ژانویه 2016 به ایران به امضا رسید و فرآیند اجرای آن نیز بلافاصله آغاز شد.



همچنین در آوریل 2017 در سفر معاون نخست وزیر چین به تهران، تفاهم همكاری در خصوص تبادل محققان میان معاونت علمی و فناوری و وزارت علوم و فناوری چین به امضا رسید و به دنبال آن تعدادی از محققان جوان ایران به مركز تعاملات علم و فناوری وزارت علوم و فناوری چین معرفی شدند.

مرتبط با این خبر

  •  ان‌شاءالله دور دوم انتخابات در امنیت كامل برگزار خواهد شد

  •  سرتیپ دوم خلبان نوری:

  •  لازم باشد حیفا و تل‌آویو را با خاك یكسان می‌كنیم

  • الان بدنه سینما فیلم تولید نمی‌كند

  • دانستن پشت پرده‌های بی‌حجابی و بدپوششی ضروری است

  • قوانین افراطی حوزه پوشش، باعث كاهش رضایتمندی مردم می‌شود

  • قابلیت پرواز بالگردهای هوانیروز در تاریكی مطلق و بدی آب‌وهوا

  • ضرورت تبیین روایت صحیح از فرهنگ ایرانی اسلامی برای دختران جامعه

  • عملیات وعده صادق با ساده‌ترین موشك‌ها و پهپادهای ایرانی انجام شد

  • تذكر به رعایت حجاب با حفظ كرامت انسانی كارآمدتر است