صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

مدرس دانشگاه گفت: عده ای از مردم در آینده ضریب هوشی بالاتری دارند و عده ای هم در وضعیت حقیرانه ای باقی می مانند و بدین ترتیب دوباره فرهنگ برده داری در آینده شكل خواهد گرفت.

برنامه "گفت و گوی فرهنگی" رادیو گفت و گو با موضوع فناوری های فرهنگی و چالش های پیش رو با حضور دكتر حسن نجفی سولاری رئیس مركز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت ارشاد و مدرس دانشگاه به روی آنتن رفت.

نجفی سولاری در مصاحبه با رادیو گفت و گو "فرهنگ" و "فناوری" را دو پدیده تاثیرگذار بر یكدیگر خواند و گفت: آنچه كه در پیش روی انسان قرار دارد "انسان هوشمند" است.

وی در توضیح بیشتر این مطلب افزود: چتر فكری همه فناوری ها اعم از فناوری علم فیزیك، شیمی، زیست، ژنتیك و حتی فناوری های خوراكی و پوشاكی در راستای هوشمندسازی انسان است بدین معنا كه انسان را به درجه ای از فهم و درك و آگاهی و بسیار متفاوت تر از وضعیت كنونی برسانند.

رئیس مركز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت ارشاد گفت: با وجود فناوری IT و فناوری ژنتیك در آینده انسانی با ضریب هوشی پایین نخواهیم داشت.

این مقام مسئول در عین حال به خطر هوشمندسازی انسان اشاره و بیان كرد: در نتیجه دستكاری ژنتیك، عده ای از مردم دنیا از ضریب هوشی بالاتری برخوردار خواهند شد و عده ای هم از نظر هوشی و فكری در وضعیت حقیرانه ای باقی می مانند زیرا تكنولوژی و منابع آن را ندارند و استعمار هم اجازه دسترسی به این فناوری را به آنها نخواهد داد و بدین ترتیب دوباره فرهنگ برده داری در آینده شكل خواهد گرفت.

نجفی سولاری گفت: چتر فكری حاكم بر تحقیقات جهانی درصدد است تا انسان جدید و وابسته به فناوری بسازد و تنها راهكار مقاومت در برابر تاثیرات منفی این فناوری ها هم به دست آوردن خود این فناوری هاست.

این مدرس دانشگاه اظهار داشت: در حال حاضر صاحبان فناوری های جدید در تلاشند تا انسان هایی را ایجاد كنند كه انسان و زندگی و فرهنگ موجود را بر نمی تابند. امروزه با استفاده از فناوری علم شیمی جنس ظریف انسانی و عروسك هایی كاملاً شبیه انسان را می سازند.

وی همچنین با انتقاد از كم توجهی ها به فناوری های فرهنگی گفت: امروزه فناوری های فرهنگی در كشورهای مختلف دنیا مورد حمایت دولتها قرار گرفتند و مراحل رشد طبیعی خود را طی می كنند اما در ایران عمده منابع و مواد برنامه ای و قوانین موجود صرف حوزه های دیگر فناوری می شود.

رئیس مركز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت ارشاد گفت: فرآیند هوشمندسازی انسان در مسیر فناوری طراحی شده و جهان به سمت آن در حال حركت است ما نیز لاجرم باید از این فناوری بهره مند شویم چراكه در غیراین صورت، ممكن است آسیب های فرهنگی غیرقابل جبرانی ببینیم و حتی فرهنگ اسلامی ایرانی ما غارت شود.

نجفی سولاری در پایان مطرح كرد: در صورت بومی سازی و مرجع شدن در فناوری فرهنگی می توان از این نوع فناوری در راستای ارتقای تمدن و فرهنگ ایرانی اسلامی استفاده كرد.

مرتبط با این خبر

  •  ان‌شاءالله دور دوم انتخابات در امنیت كامل برگزار خواهد شد

  •  سرتیپ دوم خلبان نوری:

  •  لازم باشد حیفا و تل‌آویو را با خاك یكسان می‌كنیم

  • الان بدنه سینما فیلم تولید نمی‌كند

  • دانستن پشت پرده‌های بی‌حجابی و بدپوششی ضروری است

  • قوانین افراطی حوزه پوشش، باعث كاهش رضایتمندی مردم می‌شود

  • قابلیت پرواز بالگردهای هوانیروز در تاریكی مطلق و بدی آب‌وهوا

  • ضرورت تبیین روایت صحیح از فرهنگ ایرانی اسلامی برای دختران جامعه

  • عملیات وعده صادق با ساده‌ترین موشك‌ها و پهپادهای ایرانی انجام شد

  • تذكر به رعایت حجاب با حفظ كرامت انسانی كارآمدتر است