صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

نیره آزادی با ذكر اینكه ضمیر ناخودآگاه بچه ها آن چیزهایی را كه می بینند و می شنوند با دقت ضبط می كند، هشدار داد: در سنین كم بازی هایی كه رایگان در اختیار بچه ها قرار می گیرد سبك زندگی غربی را به شدت ترویج می كند.

برنامه «از سكوت تا بایكوت» با موضوع بررسی اسلام هراسی غرب در بازی های رایانه ای و با حضور دكتر نیره آزادی كارشناس رسانه و فضای مجازی به روی آنتن رفت.

نیره آزادی تاریخچه اسلام هراسی را ریشه در تاریخ اروپا به ویژه در جنگ های صلیبی مطرح كرد و گفت: از اواخر دهه هشتاد میلادی با انتشار كتاب آیات شیطانی اسلام هراسی در عرصه رسانه های مكتوب شروع شد و در مرحله بعد با فروپاشی بلوك شرق با تئوری برخورد تمدن ها وارد یك مرحله جدید شد. بعد از 11 سپتامبر و حمله های نظامی و لشكركشی های آمریكا به كشورهای مختلف مهم ترین مرحله اسلام هراسی آغاز می شود و با شكست نظامی آمریكا در عراق و شكست طرح خاورمیانه بزرگ و پیروزی حزب الله در جنگ 33 روزه اقدامات مهمی را در این جهت بر می دارند.

وی با اظهار به اینكه امروزه ابزار اسلام هراسی در جهان تغییر كرده است، عنوان كرد: امروزه رسانه ها از قدرتمند ترین ابزارهایی هستند كه برای پیاده كردن هدف استكبار در این عرصه دارند قدم بر می دارند.

كارشناس رسانه و فضای مجازی با اشاره به اینكه بازی های رایانه ای قابلیت های بسیار ویژه ای در اسلام هراسی دارند، اظهار كرد: سلطه غرب بر این موضوع نگاه ویژه ای دارد و تلاش می كند تا ذهن آماده كودكان را از سنین كم و نوجوانان و جوانان را با اهداف خودش سازگار كند و از قابلیت هایی كه این بازی ها دارند در این عرصه استفاده می كند.

وی متذكر شد: این بازی ها فرا زبانی و همچنین فرا ملیتی هستند و خلاقیت و كنجكاوی كاربر را به همراه دارد.

آزادی با اشاره به اینكه كاربران زمان زیادی را صرف بازی ها می كنند بدون اینكه متوجه باشند تاثیرات عمیقی را از این بازی ها می پذیرند، تصریح كرد: چون كاربر دارد بازی می كند سازنده بازی از نمادهای مذهبی، نمادهای شیطان پرستی استفاده می كند كه اینها در ضمیر ناخودآگاه انسان بسیار اثر می گذارد بدون اینكه كاربران متوجه شوند تاثیرات را می پذیرند. این شیوه كه دشمن دارد انتخاب می كند «كد و دی-كد» نام دارد.

وی با ذكر این نكته كه ضمیر ناخودآگاه بچه ها آن چیزهایی را كه می بینند و می شنوند با دقت ضبط می كند، هشدار داد: بچه ها متوجه نیستند چه تصاویری را دارند دریافت می كنند وقتی نمادهای شیطانی و ضد دین در انیمیشن و بازی ها قرار گرفته باید خودشان را با این بازی همگام كنند، بدون اینكه متوجه شوند در ضمیر ناخودآگاهشان تاثیر می گذارد. مثلا در سنین كوچك بازی هایی كه رایگان در اختیارشان قرار می گیرد سبك زندگی غربی را به شدت دارد ترویج می كند مثل بازی های باربی ها كه بازی های آرامی هستند.

كارشناس رسانه و فضای مجازی اظهار كرد: مادران تاكنون نگران معاشرت فرزندانشان در بیرون بودند ولی اكنون فكر می كنند رایانه و گوشی های موبایل نسخه درمانشان است در صورتی كه نمی دانند بچه هایشان چه خوراك هایی را دارند دریافت می كنند.

مرتبط با این خبر

  • توفان طبس؛ دست خداوند پشت سر مردم ایران بود

  • نقش‌های توسعه‌بخشی رادیو به‌ویژه در جوامع كوچك تر كماكان پررنگ است

  • جهش تولید؛ در سایه ارتقای معیشت و كنترل تورم

  • دعوت از هنرمندان ایرانی خارج كشور و ترویج فرهنگ بی‌حجابی

  • رهبر انقلاب: با جهش تولید جیب و دست كارگر پُر می‌شود

  • دستگاه‌های فرهنگی در مقوله حجاب كم‌كاری كرده‌اند

  • بررسی تصویر قهرمان در سینمای حماسی با نگاه به «آسمان غرب»

  • پررنگ‌تر شدن نقش مردم در عرصه حكمرانی در طول حیات انقلاب اسلامی

  • بررسی تصویر قهرمان در سینمای حماسی با نگاه به «آسمان غرب»

  • بررسی تصویر قهرمان در سینمای حماسی با نگاه به «آسمان غرب»