صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

محمد اسماعیلی گفت: چه اتفاقی قرار است در مجلس روی دهد كه كاندیداها با پول برای به دست آوردن آن تلاش می‌كنند؟ در مجلس چه چیزی تقسیم می‌شود كه این همه هزینه می‌كنند تا وارد آن بشوند؟!

برنامه "گفت‌وگوی سیاسی" با موضوع (تحلیلی بر اهمیت نظارت بر هزینه‌ها و پول‌های نامزدهای انتخابات مجلس و ساز و كارهای آن) در ادامه با حضور محمد اسماعیلی، قائم مقام جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی و كارشناس مسائل رسانه روانه آنتن شبكه رادیو گفت‌وگو شد.

محمد اسماعیلی در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو بیان كرد: در صحبت كارشناسان بحث از پول كثیف در انتخابات شد، به نظرم من حتی پول تمیز هم نباید وارد انتخابات شود و اصلا ما باید پول را از شرایط نامزدی برای انتخابات حذف كنیم. زمانی كه انقلاب اسلامی پیروز شد، در شهرها، مراكز و خود تهران تعداد انگشت شماری افراد بودند كه شرایط لازم برای ورود به مجلس را داشتند و بیشتر افرادی كه كاندید شدند، از میان افراد فرهنگی بودند و شاید كمتر تخصصی داشتند.

وی افزود: امروز شرایط به گونه دیگری است و ما در كشوری زندگی می‌كنیم كه از نیروی جوان متخصص و مستعد بسیاری برخوردار است و شرایط به گونه‌ای فراهم است كه ما مجلسی در تراز حكومت اسلامی داشته باشیم. به طوری كه سخن امام خمینی(ره) كه فرمودند مجلس عصاره ملت است، محقق شود، متاسفانه این سخن امام برای عصاره‌گیری از ملت در انتخابات مجلس كمتر مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته است. برای مثال وقتی برای آبمیوه گرفتن از آبمیوه‌گیری استفاده كنید، وقتی در پایان كار نگاه كنید كه دستگاه از همه میوه‌ها به خوبی آبگیری نكرده باید، بررسی كنید و دریابید كه مجای دستگاه ایراد دارد كه نتوانسته به درستی كار خود را انجام دهد.
قائم مقام جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی ادامه داد: با همه احترامی كه برای تك تك نمایندگان مجلس قائلم، باید امروز بررسی كنیم، چرا چهل سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی نتوانستیم مجلسی كه تراز انقلاب اسلامی و برگرفته از عصاره ملت باشد، هنوز موفق نشدیم به آن دستیابی پیدا كنیم. در همین مسائل اخیر، طرح افزایش قیمت بنزین را نگاه كنید، این طرح باید از دل مجلس بیرون می‌آمد، اما این‌گونه نشد. كار قوه مجریه اجراست و باید اجرا می‌كرد، قانونی را كه در مجلس چكش‌كاری شده و معایب آن برطرف شده بود و با رفع ایراد برای اجرا به دست دولت می‌رسید.

محمد اسماعیلی گفت: چرا طرح افزایش قیمت بنزین از دل مجلس بیرون نیامد؟ طرحی كه به درستی مورد چكش‌كاری قرار نگرفت و مردم نیز اعتراضاتی به ایرادات آن دارند. لذا امروز در شرایطی قرار داریم كه باید عاقل‌ترین، هوشمندترین، متخصص‌ترین، متعهدترین و مومن‌ترین افراد جامعه را برای مجلس انتخاب كنیم و آنها عصاره ملت را تشكیل دهند. حال كه چنین نشده است باید بررسی كرد كه ایراد از كجای كار ماست. چرا باید كسی كه پولدارتر است باید راه ورود به مجلس را پیدا كند؟! شام و نهار دادن و مهمانی انتخاباتی باید برای كسی كه می‌خواهد به نماینده مجلس رای دهد، باید به ضدارزش تبدیل شود. برای همین باید هر چه زودتر لایحه شفاف‌سازی به سامان برسد و هر چه زودتر تصویب بشود و در واقع برای مجلس فعلی ایراد است كه هنوز نتوانسته آن را سامان دهد.

وی در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو بیان كرد: تا زمانی كه لایحه شفاف‌سازی در مجلس به سر و سامان نرسیده است، رسانه‌ها وظیفه دارند كه پول خرج كردن كاندیداها برای رسیدن به كرسی نمایندگی مجلس را به ضدارزش به جامعه معرفی كنند و با مانور بر آن اجازه ندهند كه پول وسیله‌ای برای ورود به مجلس شود. زیرا كسی كه قرار است مسئولیت نمایندگی مردم را در مجلس به عهده بگیرد، قرار نیست كه پول خرج كند تا این مسئولیت را بر دوشش گذاشته شود. مگر قرار است در مجلس چه كار كنند كه با پول برای به دست آوردن آن تلاش می‌كنند چه چیزی قرار است تقسیم شود كه این همه هزینه می‌كنند تا ورد مجلس بشوند؟!

مرتبط با این خبر

  • دشمن به هنجارشكنان هویت می‌دهد

  •  تأثیری كه حمله ایران به اسرائیل بر برخی اعراب منطقه گذاشت

  • تولیدِ كیفی با تزریق امید به كارگران محقق می‌شود

  • ضرورت معرفی چهره‌های حدیثی و علمی و انقلابی مدفون در آستان عبدالعظیم حسنی (ع) به مردم

  • توفان طبس؛ دست خداوند پشت سر مردم ایران بود

  • نقش‌های توسعه‌بخشی رادیو به‌ویژه در جوامع كوچك تر كماكان پررنگ است

  • جهش تولید؛ در سایه ارتقای معیشت و كنترل تورم

  • دعوت از هنرمندان ایرانی خارج كشور و ترویج فرهنگ بی‌حجابی

  • رهبر انقلاب: با جهش تولید جیب و دست كارگر پُر می‌شود

  • دستگاه‌های فرهنگی در مقوله حجاب كم‌كاری كرده‌اند