صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

پوركیانی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی در مصاحبه با رادیو گفت‌و‌گو اظهار كرد:طبق اساسنامه ورزش دانشگاهی،وزیر ورزش و جوانان رئیس مجمع بوده طی موافقت نامه،وزیر ورزش جایگاه را به وزیر علوم تفویض كرده كه این تفویض هم در خود اساسنامه شده است

قانون تاسیس فدراسیون مربوط به قانونی بود كه طبق آن وزارت فرهنگ و آموزش عالی و مجامع بین‌المللی نماینده ورزش دانشگاهی ایران بودند كه جایگاه وزارت فرهنگ به وزارت علوم تبدیل شد.

وی با تأكید بر لزوم تغییر اساسنامه ورزش دانشگاهی گفت: این اساسنامه باید به مجلس بازگردد و بازنگری شود زیرا تنها فدراسیونی كه مصوبه مجلس را دارد مصوبه فدراسیون های دانشگاهی است.

پوركیانی با اشاره به تفاوت اساسنامه با آئین نامه بیان كرد: معمولاً در اساسنامه به جزئیات پرداخته نمی شود و موضوعات به صورت كلی مطرح می شوند و آئین نامه اجرایی به تأیید و امضای مراجع ذیربط می‌رسد. اساسنامه ورزش دانشگاهی انحصارطلبانه نیست و طبق قانون می‌باشد. طبق قانون وزارت فرهنگ و آموزش عالی نماینده ورزش دانشگاهی ایران در مجامع جهانی هستند و وزارت علوم هم سال به سال سرانه را پرداخت می‌كند.

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی با انتقاد از موازی كاری‌ها در اجرای مسابقات اذعان كرد: هم افزایی بین دستگاه‌ها و متولیان در برآیند ورزش دانشگاهی ایران و استخراج تیم‌های ورزشی از دانشگاه‌ها بسیار ضروری است چراكه این كار از صرف هزینه‌های زیاد جلوگیری می‌كند.

عبدالمهدی نصیرزاده ضمن مصاحبه با رادیو گفت: فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی بعد از كمیته ملی المپیك می توانست بزرگترین تغذیه كننده بسیاری از فدراسیون‌ها باشد، اما به دلیل ضعف در اساسنامه، هیئت‌های ورزشی از انجام رسالت اصلی خود در استان‌ها بازماندند.

وی با تأكید بر لزوم تغییرات اساسی و جدی در اساسنامه فدراسیون ورزش های دانشگاهی گفت: تغییرات سلیقه ای در انتخاب اعضای هیئت رئیسه باعث شد كه فدراسیون در مسیر اصلی خود حركت نكند.

مدیركل تربیت بدنی دانشگاه پیام نور متذكر شد: فدراسیون‌ها باید در دو بعد همگانی و قهرمانی فعال شوند اما در فدراسیون ورزش دانشگاهی اینگونه نیست یعنی ادارات كل تربیت بدنی بخش مربوط به ورزش همگانی و فدراسیون هم كار قهرمانی را بر عهده گرفته درحالی‌كه این تعریف درستی نیست و خط مشی‌ها و سیاست‌‌ها باید در راستای پیشرفت باشند.برای موفقیت در ورزش های دانشگاهی باید هیئت ها را در هر استان فعال كنیم.

در ادامه این برنامه ورزشی رادیو گفت و گو، آرش دوستی با انتقاد از اینكه هیئت‌های استانی فعالی نیستند، گفت: نبود یك نماینده در شهرستان ها و بخش های دانشگاهی در برخی موارد باعث اختلال در روند اعزام ها می‌شود.

دكتری مدیریت استراتژیك و راهبردی سازمان‌های ورزشی بر لزوم یكپارچه سازی مسابقات ورزشی دانشجویی در سطح استانی، ملی و شهرستانی تأكید كرد. قدمت ورزش دانشگاهی بعد از مسابقات المپیك مهم ترین رویداد ورزشی جهان محسوب می شود. متاسفانه دیدگاه های مختلف و عدم هماهنگی در این حوزه، ورزش دانشگاهی را دچار نقصان كرده است.

وی با طرح سوالی درخصوص رویكرد ورزش دانشگاهی عنوان كرد: رویكرد دانشگاه ها باید در راستای ورزش قهرمانی باشد یا ورزش همگانی؟ اگر ما تمام كارها را هم انجام دهیم اما رویكرد و اهدافمان نامشخص باشند پاسخ و نتیجه ای نخواهیم گرفت.

دوستی تأكید كرد: ورزش همگانی و تربیتی باید اولویت دانشجویی باشد ضمن اینكه ما ظرفیت پنج میلیون نفری دانشجویان را هم داریم. دانشجویان می توانند در لیگ‌های درون دانشگاهی فعال شوند و نهایتاً زمینه‌ساز ورزش قهرمانی و حرفه‌ای باشند.

مرتبط با این خبر

  • اسلامی‌سازی و اسلام‌هراسی دو حربه رسانه‌های بیگانه / چرا غرب سیل سیستان و بلوچستان را به مسائل قومیتی ربط داد؟!

  • گناهان خود را با "احسان" از بین ببریم!

  • ان‌شاءالله شیشه عمر صهیونیست‌ها شكسته خواهد شد

  • مدرسه‌سازی؛ از برترین خیرات است

  • مشاركت در تولید با امنیت سرمایه اتفاق می‌افتد

  • رژیم صهیونیستی قادر به شكست نیروهای مقاومت نیست

  • امامزاده ابراهیم (ع) شهر آمل جزو امامزاده‌های معروف و شاخص در كشور است

  • دولت باید دخالت در تولید و رقابت با بخش خصوصی را كنار بگذارد

  • نگذاریم تولیدكننده‌ها دل‌زده شوند!

  • لزوم اقدام نظامی علیه اسرائیل در صورت نقض آتش‌بس