صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

كیكاووس سعیدی گفت: هیچ ممنوعیتی برای استفاده از مربی خارجی به خاطر پوشش ضعف ها وجود ندارد اما ترجیح ما تحقق اقتصاد مقاومتی در این حوزه و استفاده از مربیان داخلی در شرایط مساوی است.

برنامه "ورزش بدون ویرایش" با موضوع استخدام مربیان خارجی در ایران با حضور دكتر كیكاووس سعیدی دبیركل كمیته ملی المپیك از شبكه رادیویی گفت و گو پخش شد.

سعیدی در مصاحبه با رادیو گفت وگو با اشاره به فلسفه و نقش مربی در ورزش گفت: نظام استعدادیابی در كشورها بر دو مدل مربی محور و علمی است، برخی مربیان در سطح پایه ورزشكار را شناسایی می كنند و پس از رساندن او به به سطحی از مهارت و تخصص، تحویل فدراسیون های ورزشی می دهند اما بحث استفاده از مربیان خارجی عمدتاً به حوزه ورزش حرفه ای مربوط می شود.

دبیركل كمیته ملی المپیك همچنین گفت: عدم استفاده از مربیان داخلی و بكارگیری مربیان خارجی می تواند دلایل فنی و تخصصی داشته باشد.

وی در رابطه با پروتكل كمیته ملی المپیك برای جذب مربی خارجی اظهار داشت: آیا می توان به عنوان طرف اول قرارداد از مربی گارانتی گرفت و درصورتی قرارداد منعقد كرد كه مربی ما را قهرمان آسیا كند؟ این یك خواسته غیرمنطقی و غیراصولی است.

این مقام مسئول ادامه داد: بررسی ها حاكی از این است كه سهم ورزشكاران در قهرمانی یك تیم 20 درصد و نقش مربی 30 درصد است و مابقی تحت تاثیر سایر عوامل مانند تجهیزات، حریف مقابل، رقابت، قوانین داوری و شرایط روحی و روانی قبل مسابقه قرار می گیرد.

دبیركل كمیته ملی المپیك متذكر شد: كمیته ملی المپیك در حیطه قهرمانی در كنار وزارت ورزش و جوانان مامور به نظارت و حمایت است، یعنی فدراسیون برای انتخاب مربی خارجی ادله و مستندات خود را به كمیته ارائه كرده و كمیته هم تصمیم گیری می كند اما این موضوع در بخش باشگاهی فرآیند خاص خود را دارد.

وی با اشاره ادله فدراسیون ها برای انتخاب مربیان خارجی بیان داشت: طبق ادله هایی كه مطرح شده، یا مربی خارجی از دانش و تخصص بسیار بالایی برخوردار است كه در داخل چنین مربی نداریم، یا گاهی از بس مربیان داخلی تكراری شدند ورزشكاران از آنها حرف شنوی ندارند مطرح می شود كه باید یك مربی خارجی آورده شود تا با بازیكنان رودربایستی نداشته باشد. گاهی هم عنوان می شود كه یك مربی خارجی در سطح حرفه ای تیم را قهرمان خواهد كرد. با همه این ادله های مطرح شده، اما آیا ظرفیت مالی لازم برای تامین انتظارات مالی را داریم یا خیر؟!

سعیدی در رابطه با رویكرد كمیته ملی المپیك برای انتخاب مربی خارجی در رشته های مختلف اظهار كرد: برای المپیك 2020 توكیو یك سازوكار در سه سطح كارشناسی تعریف شده است بدین شكل كه فدراسیون ها و ستاد بازی ها برنامه هایشان را تحت نظارت سرپرست كاروان و مركز نظارت بر تیم های ملی المپیك ارائه می دهند و ارزیابی لازم صورت می گیرد، كارشناسان المپیك به صورت میدانی در اردوها حاضر می شوند و مسائل فنی را بررسی می كنند.

دبیركل كمیته ملی المپیك با اشاره به سطح دوم و سوم كارشناسی ها گفت: روسای فدراسیون ها در هیئت اجرای كمیته ملی المپیك حاضر می شوند و بررسی و حمایت می كنند و نهایتا ستاد عالی بازی ها و رئیس كمیته ملی المپیك برنامه فدراسیون ها را بررسی خواهند كرد.

سعیدی تبادل مربی و ورزشكار در دنیای ورزش حرفه ای را یك امر مرسوم دانست و گفت: تبادل مربی و ورزشكار خارجی امر مذمومی نیست كمااینكه ما هم در برخی رشته های ورزشی مربی و ورزشكار به دنیا صادر می كنیم.

وی در پایان این برنامه مطرح كرد: ما تاكنون 28 سهمیه المپیك در رشته های مختلف كسب كردیم كه مربیان همه آن ها به جز رشته دو و میدانی داخلی بودند. البته هیچ ممنوعیت و محدودیتی برای استفاده از مربی خارجی به خاطر پوشش ضعف ها وجود ندارد اما ترجیح ما تحقق اقتصاد مقاومتی در این حوزه و استفاده از مربیان داخلی در شرایط مساوی است.

مرتبط با این خبر

  • الان بدنه سینما فیلم تولید نمی‌كند

  • دانستن پشت پرده‌های بی‌حجابی و بدپوششی ضروری است

  • قوانین افراطی حوزه پوشش، باعث كاهش رضایتمندی مردم می‌شود

  • قابلیت پرواز بالگردهای هوانیروز در تاریكی مطلق و بدی آب‌وهوا

  • ضرورت تبیین روایت صحیح از فرهنگ ایرانی اسلامی برای دختران جامعه

  • عملیات وعده صادق با ساده‌ترین موشك‌ها و پهپادهای ایرانی انجام شد

  • تذكر به رعایت حجاب با حفظ كرامت انسانی كارآمدتر است

  • درخواست همسایگان برای تحصیل در دانشگاه‌های ارتش جمهوری اسلامی

  • باورپذیری اخبار با ایجاد اعتمادی كه از گذشته در مخاطب شكل گرفته است

  • سازمان‌ها و نهادها قصور خود در بحث عفاف و حجاب را جبران كنند