صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

محمد زادمهر گفت: غیبت رئیس‌جمهور در روز دانشجو نشان داد كه اعتقادی به جنبش دانشجویی وجود ندارد و برای همین یكسری تلاش‌ها صورت گرفته تا جنبش دانشجویی با كمبود بودجه، مجوز و تهدید درگیر شود.

برنامه "گفت‌وگوی سیاسی" با موضوع (واكاوی نقش و حضور دانشجویان در چهل سالگی انقلاب و تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی) با حضور محمد زادمهر، دبیركل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان روانه آنتن شبكه رادیو گفت‌وگو شد.

محمد زادمهر در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو بیان كرد: جنبش دانشجویی یك نگاه آرمان‌خواهی و یك نگاه واقع‌بینی دارد، یعنی باید میان دو نگاه حركت كند. اساسا در جنبش دانشجویی یكسری نگاه‌های رادیكال وجود دارد، شاید هم عده‌ای انتظار این نوع حركات را از جنبش دانشجویی داشته باشند كه نسبت به مسائل كشور صد در صد نگاه منفی و همچنین مسئولان و باقی اركان نظام داشته باشد و ورود به مسائل كاملا تند و پرخاشگر صورت بگیرد. در حالی كه اساسا جنبش دانشجویی ورودش به مسائل در نگاه نخست كم كردن فاصله با جامعه است.

وی افزود: شهید بهشتی درباره تشكل دانشجویی می‌گویند: جنبش دانشجویی و دانشجو باید همراه با توده مردم باشد، یعنی اساسا هر زمانی در تاریخ جنبش دانشجویی نگاه كنید كه جنبش دانشجویی از مردم فاصله گرفته، كاملا گوشه‌گیر شده و یك فضای به دور از مشكلات و نیازهای كشور داشته است. در دهه‌های مختلف پس از پیروزی انقلاب اسلامی در جای جای مشكلات و پیچ‌های تاریخی كه ما داشتیم، جنبش دانشجویی به وظیفه‌اش عمل كرده است. در برخی برهه‌ها كیفیت همراهی بسیج بهتر بوده و در برخی موارد كمتر بوده است.

دبیر كل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان ادامه داد: این فراز و فرود بسیج برمی‌گردد به نگاه دولت‌هایی كه بر سر كار بودند كه در واقع چه طور بوده است. این‌كه صحبت شد در دوره اصلاحات نگاه‌های بسیح رادیكال بوده و اكنون چند سالی است كه جنبش دانشجویی كمرنگ شده است، قاعدتا این را قبول نداریم كه امروز جنبش دانشجویی بی‌سر و صدا شده است، اما قبول داریم كه ركودی در جنبش بسیج در ابتدای دهه 90 ایجاد شد، البته این ركود با برنامه‌ریزی‌ها و اهدافی صورت گرفت، زیرا بالاخره جنبش دانشجویی كه منتقد و نسبت به مسائل كشور نگران است و این دغدغه را در بیانیه‌ها، تربیون‌ها و مصاحبه‌های مختلف بیان می‌كند، نسبت به شرایط كشور تذكر می‌دهد، طبعا مورد خوشایند برخی از مسئولان كشور نیست.

محمد زادمهر گفت: جنبش دانشجویی درباره برجام به صورت تخصصی نظر می‌دهد و درباره آن بحث می‌كند و نتیجه را به مسئولان كشور می‌رساند، اما شاهد هستیم كه مورد بی‌اعتنایی مسئولان كشور قرار می‌گیرد. لذا عدم توجه به این‌كه جنبش دانشجویی منتقد است و جایی هم كه حركت مثبتی ببیند، تقدیر می‌كند و این‌كه شما جنبش دانشجویی را مخالف خودتان ببینید، به این شكل جلوه می‌كند كه هنوز رئیس‌جمهور برای 16 آذر تصمیم نگرفته است كه به دانشگاهی برود و با دانشجویان سخن بگوید. از آن‌طرف جنبش دانشجویی كه در این فضای كشور باید دغدغه‌هایش را مطرح كند و رئیس‌جمهور به عنوان یكی از مسئولان كشور باید ساعت‌ها بنشیند و به سخنان آنها گوش دهند، متاسفانه هیچ خبری نیست.

وی افزود: غیبت رئیس‌جمهور در روز دانشجو نشان می‌دهد كه اساسا اعتقادی به جنبش دانشجویی وجود ندارد. حال در زمینه این‌كه اعتقادی به جنبش دانشجویی وجود ندارد، یكسری تلاش‌ها صورت گرفته كه جنبش دانشجویی درگیر خودش شود، بالاخره یك جا با بودجه، یك جای دیگر با مجوز، تهدید و فضاهای دیگر تا نتواند حضور پررنگ و فعال در عرصه كشور داشته باشد.

مرتبط با این خبر

  •  ان‌شاءالله دور دوم انتخابات در امنیت كامل برگزار خواهد شد

  •  سرتیپ دوم خلبان نوری:

  •  لازم باشد حیفا و تل‌آویو را با خاك یكسان می‌كنیم

  • الان بدنه سینما فیلم تولید نمی‌كند

  • دانستن پشت پرده‌های بی‌حجابی و بدپوششی ضروری است

  • قوانین افراطی حوزه پوشش، باعث كاهش رضایتمندی مردم می‌شود

  • قابلیت پرواز بالگردهای هوانیروز در تاریكی مطلق و بدی آب‌وهوا

  • ضرورت تبیین روایت صحیح از فرهنگ ایرانی اسلامی برای دختران جامعه

  • عملیات وعده صادق با ساده‌ترین موشك‌ها و پهپادهای ایرانی انجام شد

  • تذكر به رعایت حجاب با حفظ كرامت انسانی كارآمدتر است