صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

حسن رستگارپناه گفت: دشمن در مسائل اخیر تمام تلاشش بر این بود كه امنیت اجتماعی ما را دچار خدشه كند. لذا در مسائل اخیر شنیع‌ترین و زشت‌ترین كه در فرهنگ ایرانی ما كمتر به آن برمی‌خوریم، غارتگری اموال مردم مشاهده شد.

برنامه "گفت‌وگوی سیاسی" با موضوع (بررسی و تحلیل مفهوم‌شناسی امنیت در چارچوب گفتمان انقلاب اسلامی و مهم‌ترین ابعاد تولید امنیت در چهار دهه گذشته) در ادامه با حضور سردار حسن رستگارپناه، رئیس مركز مطالعات امنیت پایدار دانشگاه امام حسین(ع) روانه آنتن شبكه رادیو گفت‌وگو شد.

حسن رستگارپناه در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو بیان كرد: ما به دنبال پیاده كردن اصول و مبانی دینی و آرمانی هستیم و دشمنان ما نیز به دنبال اهداف و آرمان‌های خودشان هستند و عملا دشمن دنبال ناامن كردن جامعه و حكومت ماست تا با یك تقابلی با ما روبه‌رو شود. در همین رابطه رهبری می‌فرمایند كه تهدیدات علیه این نظام چه نظامی و چه سیاسی برای كشور چندان حائز اهمیت نیست، زیرا تجربه به ما نشان داده كه طی تاریخ فرهنگی ما این تهدیدات قابل شناسایی و قابل دفع است.

وی افزود: رهبری همچنان می‌گویند خطر جدی برای كشور عبارت است از آن مسائلی كه ما به دست خودمان به وجود می‌آوریم؛ ایجاد اختلاف، بی‌ایمانی، ناامنی نسبت به آینده، القاء وجود اختلاف، القاء احساس ضعف در مقابل دشمن كه برخی غرض‌ورزانه ایجاد می‌شوند و بعضی دیگر در اثر نادانی است. از طرف دیگر القاء ناتوانی در مسئولان كشور و این تصور كه اگر بخواهیم كشور را اداره كنیم، باید دم كدخدا را ببینیم. چنین سخنی را زدند و بر آن اصرار كردند و بر حسب این مبانی می‌گویند مشكل كشور ما این است.

رئیس مركز مطالعات امنیت استراتژیك ادامه داد: ما نباید بسترها و زمینه خاصی را ایجاد كنیم كه به تعبیری باعث شود كه دشمن بتواند بر نقاط ضعف و زخم‌هایی بنشیند كه با زمزمه‌هایی موجب ایجاد آلودگی شود و آن‌را انتقال دهد. امروز بحث ناامنی در درون كشور ما دقیقا به همین شیوه است؛ برخی بسترها در اثر سوء‌مدیریت و بی‌توجهی به خاستگاه‌های واقعی مردم و نگاه به روند نیازهای مردم بسترهایی را شكل می‌دهد كه دشمن به خوبی از آنها استفاده می‌كند. البته در این میان باید به یك نكته توجه كنیم به ویژه در مسائلی كه اخیرا رخ داد و آن بر هم زدن امنیت اجتماعی بود. به عبارتی دشمن تمام تلاشش بر این بود كه امنیت اجتماعی ما را دچار خدشه كند.

حسن رستگارپناه گفت: لذا در مسائل اخیر -شنیع‌ترین و زشت‌ترین رفتار كه در فرهنگ ایرانی ما كمتر به آن برمی‌خوریم- غارتگری اموال مردم مشاهده شد. دشمن بر موج سوار شد و مسائلی را رقم زد كه كمتر قابل باور بود. چنان‌كه چنین صحنه‌هایی در عراق هم رقم خورد و در اعتراضات اخیر مردم برخی اسلحه به دست وارد موج اعتراضات شدند و به شكل وحشتناكی مردم را كشتند. دشمن به دنبال این بود كه در ایران نیز همین كار را بكند. افرادی دست به چنین كاری زدند كه ما حتی نمی‌توانیم آنها را ایرانی بدانیم. به نظرم طبیعی است كه مردم به برخی مسائل اعتراض داشته بشند اما باید مواظب باشند كه در همین اعتراض‌ها چه عواملی در میان مردم نفوذ كردند.

وی افزود: عناصری كه با استفاده از شرایط در میان مردم نفوذ كردند و مسلحانه سعی در نا امن نشان دادند جامعه ما داشتند. لذا باید بگویم ملاحظات امنیتی ما در گفتمان انقلاب اسلامی، دفاع از شریعت و ترویج حكومت و ایجاد همبستگی و وفاق ملی است كه دائما به دنبال آن بودیم. ضمن این‌كه امام خمینی(ره) و رهبری به شدت با ایجاد اختلافات و ایجاد تنش‌های حاشیه‌ای برای جامعه مخالف بودند و هستند. مساله بعدی فرایند حفظ امنیت اجتماعی توسط بسیج عمومی است كه اگر هوشمندی و جسارت به موقع رهبری نبود كه گفتند مراقبت كنید از شرایطی كه دشمن در این برهه به وجود می‌آورد آسیبی به خودتان و جامعه نرسد و حضور گسترده مردم نشان داد كه این انقلاب ذات مردمی بودن خود را حفظ كرده است.

مرتبط با این خبر

  • دشمن به هنجارشكنان هویت می‌دهد

  •  تأثیری كه حمله ایران به اسرائیل بر برخی اعراب منطقه گذاشت

  • تولیدِ كیفی با تزریق امید به كارگران محقق می‌شود

  • ضرورت معرفی چهره‌های حدیثی و علمی و انقلابی مدفون در آستان عبدالعظیم حسنی (ع) به مردم

  • توفان طبس؛ دست خداوند پشت سر مردم ایران بود

  • جهش تولید؛ در سایه ارتقای معیشت و كنترل تورم

  • نقش‌های توسعه‌بخشی رادیو به‌ویژه در جوامع كوچك تر كماكان پررنگ است

  • دعوت از هنرمندان ایرانی خارج كشور و ترویج فرهنگ بی‌حجابی

  • رهبر انقلاب: با جهش تولید جیب و دست كارگر پُر می‌شود

  • دستگاه‌های فرهنگی در مقوله حجاب كم‌كاری كرده‌اند