صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

سید حسین علوی اظهار كرد: بخشی از مسئولینی كه متولی رعایت عفت بیان و كلام و هنر و شئون مختلفش هستند، خود این مسایل را رعایت نمی كنند و باعث شدند تا جامعه به سمت ولنگاری رفته است.

برنامه «گفت و گوی اجتماعی» رادیو گفت و گو با موضوع حجاب، عفاف و كاهش آسیب های اجتماعی و با حضور دكتر بهشته صدوقی استاد دانشگاه و مبلغ معارف اسلامی و سید حسین علوی مدیرعامل خبرگزاری بسیج به روی آنتن رفت.

بهشته صدوقی با اشاره به اینكه حجاب در كشور علی رغم اینكه به عنوان چالش مطرح می شود، ولی باید گفت حجاب اخیرا در فرهنگ اسلامی ما ایجاد نشده بلكه ریشه در سالیان گذشته و فرهنگ و اعتقادات ما دارد.

وی متذكر شد: حجاب تنها در آموزه های اسلامی مطرح نیست بلكه در آموزه های زرتشت، یهودیت و مسیحیت و حتی ادیان دیگر نیز ریشه دارد.

استاد دانشگاه و مبلغ معارف اسلامی به بررسی مفهوم حجاب پرداخت و گفت: حجاب به عنوان پوشش و پرده ای است كه پوشاننده عیب های انسان است.

وی حجاب را نشئت گرفته از جهان بینی كه در دین اسلام است، بیان و تاكید كرد: نه تنها ما بلكه در تمامی ادیان الهی این مسئله در قالب خاصی وجود دارد. جهان بینی توحیدی حجاب را می طلبد چراكه حجاب مصونیت است و نه محدودیت.

صدوقی از حجاب به عنوان یك موضوع اجتماعی نام برد و در عین حال یادآور شد: در كشورهای غربی نیز ملاحظه می كنیم زنان یهودی با حجاب كامل در جامعه حاضر می شوند و این نشان از مصونیت است.

وی متذكر شد: رعایت حجاب فقط برای زنان نیست بلكه مردان نیز باید رعایت كنند.

استاد دانشگاه و مبلغ معارف اسلامی در خصوص تاثیرات حجاب و عفاف عنوان كرد: عفت ریشه عفاف است و در جامعه با عنوان پاكدامنی معرفی می شود. عفاف انسان را از انجام كارهای غیر اخلاقی باز می دارد.

در ادامه سید حسین علوی در رابطه با عفت كلام گفت: برخی از گناهان از ناحیه زبان ساطع می شوند و البته ممكن است این گناه توسط قلم و یا در فضای مجازی نیز منتشر شود و حتی تبدیل به فیلم و موسیقی شود. عفت بیان موضوعی است اعم از آن چیزی كه ما با زبانمان می گوییم.

وی افزود: در این صورت اگر این دایره را گسترده تر ببینیم متوجه می شویم اگر ما مقاله ای می نویسیم و در آن افترایی می زنیم اگر دروغی می گوییم و یا اشاعه فحشا می كنیم و یا از اشاعه فحشا حمایت می كنیم و یا به فیلم یا تئاتر و یا موسیقی مجوز می دهیم كه شئون اسلامی را لگدمال می كند، در واقع عفت كلام را رعایت نكرده ایم.

وی با اشاره به شرایط جامعه كه به تعبیر مقام معظم رهبری دوره ولنگاری فرهنگی است، اظهار كرد: بخشی از مسئولینی كه متولی رعایت همین عفت بیان و كلام و هنر و شئون مختلفش هستند خود این مسایل را رعایت نمی كنند و باعث شدند تا جامعه به سمت ولنگاری رفته است.

مدیر عامل خبرگزاری بسیج با اشاره به ترویج موسیقی هایی كه با عفت كلام در جامعه تناقض دارد، متذكر شد: اصل موسیقی نجس نیست ولی وقتی مسئولی مطرح می كند كه موسیقی بد و خوب ندارد این خودش اشاعه فحشا است.

علوی افزود: بسیاری از هنرمندان فقط یا صدای خوبی دارند و یا حتی صدای آنچنانی هم ندارند و فقط به بركت موسیقی تبدیل به خواننده شده اند اما باید گفت ضرورتا خواننده سواد موسیقی لازم را ندارد و فقط به عنوان جذب مخاطب خوانندگی می كند و اینجا باید نظارت لازم را داشته باشیم.

مرتبط با این خبر

  • ترس و تردید در جبهه دشمن/ جهان شاهد قدرت نظامی و شجاعت ایران بود

  • دقت احراز هویت در مرحله دوم انتخابات افزایش خواهد یافت

  • دلایل كمبود وارفارین در كشور؛ توزیع نامناسب در كنار كمبود واردات

  • توجه به انقلاب اسلامی در سینما یك ضرورت است / سینمای روشنفكری مرده در حال احتضار

  • پایان راهبرد صبر استراتژیك ایران، در عرصه دیپلماسی اثرگذار خواهد بود

  • مجلس و دولت برای تحقق شعارسال ورود كنند

  • پنهان كردن هویت واقعی؛ ریشه آسیب‌های فضای مجازی

  • آموزش؛ پاشنه آشیل رفتار در فضای مجازی

  • شرط مهم تحقق شعار سال، ثبات اقتصادی است

  • راه اندازی آزمایشگاه افزایش مهارت‌های كودكان در فضای مجازی