صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

سارا داریان با اشاره به سند ملی نخبگان گفت: سند ملی نخبگان خوب است ولی در آن استعدادهای كارآفرینی و كسب و كاری كمتر دیده شده است و بهتر است تا باز تعریف نخبگی در آن داشته باشیم.

برنامه «گفت و گوی علمی» رادیو گفت و گو با موضوع به روزرسانی سند ملی نخبگان و با حضور سارا داریان دانشجوی دكترای كارآفرینی دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات، مشاور كسب و كار و كارآفرینی و دبیر المپیاد كارآفرینی به روی آنتن رفت.

سارا داریان با اشاره به سند ملی نخبگان گفت: سند ملی نخبگان خوب است ولی در آن استعدادهای كارآفرینی و كسب و كاری كمتر دیده شده است و بهتر است تا باز تعریف نخبگی در آن داشته باشیم.

وی افزود: لازم است تا یكسری مكانیسم هایی را برای شناسایی نخبگان در این زمینه تعریف كنیم كه بیشتر به سمت اجرایی شدن این خواسته ها باشد تا اینكه سند بازنگری شود.

دبیر المپیاد كارآفرینی به راهكارهای لازم برای شناسایی نخبگان كارآفرینی اشاره و عنوان كرد: برای این منظور نیازمند تعریف یكسری مكانیسم هایی هستیم مثلا المپیاد می تواند مكانیسم خوبی برای این باشد تا كسانی كه استعدادهای برتر هستند و روحیه كارآفرینانه مناسبی را دارند شناسایی شوند و استعدادهایشان شكوفا شود و كمك شود تا این افراد تبدیل به كسانی شوند كه كارآفرینی فناورانه و نوآورانه را بتوانند در كشور رشد دهند و فضای مناسبی برای بروز این استعداد ها ایجاد شود.

وی با اظهار به اینكه هر كسی كه مخترع است و یا ایده ای دارد الزاما نمی تواند كار آفرین شود و روحیه كار آفرینی ندارد، تصریح كرد: برای اینكه بتوانیم از پتانسیل این افراد استفاده كنیم باید تیم هایی را تشكیل دهیم كه نقش های مختلف در این تیم ها وجود داشته باشد. یك فردی كه روحیه كار آفرینی دارد می تواند با بسیج منابع و با استفاده از مخترع یا ایده پرداز، ایده ها را بگیرد و منابع دیگر را جمع آوری كند و به نتیجه مطلوب برسد.

داریان تاكید كرد: آن نخبه می تواند در كنار یك كار آفرین به جایگاهی كه می تواند برسد. ما باید شرایط فضای كار تیمی این افراد در كنار همدیگر را ایجاد كنیم.

وی با ابراز تاسف از بی توجهی به نخبگان گفت: مدیران ما اصولا از جایگاه مدیریتی شان كنار نمی روند و تنها از جایی به جای دیگر می روند و متاسفانه افراد جدیدی وارد كار نمی شوند؛ اما اگر بتوانیم از نخبگان حداقل به عنوان مشاوران جوان در كنار مدیران قبلی استفاده كنیم، به نتایج بهتری خواهیم رسید.

مرتبط با این خبر

  • چرا مردم امریكا خواستار نابودی اسرائیل نیستند؟

  • تصویب تعرفه ترجیحی در گروه پرستاری برای اولین بار

  • قدرت‌نمایی پوشالی و جعلی اسرائیل / انهدام پیچیده‌ترین ساختار نظامی جهان توسط ایران

  • ارزیابی دستگاه‌های اجرایی در برابر تهدیدات باحضور سردارباقری

  • جایگزینی نورهای مصنوعی به جای آفتاب در كشاورزی

  • حاكمیت برای تحصیل و اشتغال زنان متأهل امتیاز قائل شود

  • وزیر امور خارجه گفت: پرواز دو یا سه كوادكوپتر در اصفهان در حد اسباب‌بازی است.

  • توسعه سواحل مكران به مردم سپرده می‌شود

  • نقش‌آفرینی كسب و كارهای خرد و كوچك در تحقق شعار سال

  • حكمرانی هوشمند؛ بستر ارتباط متعادل با سرمایه اجتماعی