صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

ابوذر یاسری گفت: كاش مركز پژوهش‌های مجلس سیاست‌های عدالت را با تحقیق و بررسی ارائه می‌كرد و نمایندگان گامی در تحقق آن برمی‌داشتند نه این‌كه مهم‌ترین مصوبه ماه اخیر مجلس گرفتن پول از ماشین‌های پارك شده كنار خیابان باشد!

برنامه "گفت‌وگوی سیاسی" با موضوع (بررسی و تحلیل مفهوم نفوذ در چارچوب بی‌سامانی تصمیم‌سازی اقتصادی و ایجاد التهاب اجتماعی و سیاسی) با حضور دكتر ابوذر یاسری، عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین(ع) روانه آنتن شبكه رادیو گفت‌وگو شد.

ابوذر یاسری در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو عنوان كرد: امروز دولت از تحریم می‌نالد، روزی هم كه آمد از تحریم گله داشت. آن روز دولت راه برداشتن تحریم را مذاكره می‌دانست و امروز كه مذاكره كرده، باز هم از تحریم می‌نالد. آن موقع مشكلش با تحریم عادی بود و امروز از تحریم حداكثری نالان است. وضعیتی كه بعد از مذاكره با آن مواجه شده است. بنابراین تشدید تحریم‌ها نتیجه سیاستی است كه ما آن را اجرا كردیم، آن سیاست منجر به تشدید تحریم‌ها شده است.

وی افزود: ما می‌توانستیم در برابر غرب و آمریكا سیاستی را اجرا كنیم كه آن سیاست نه به فشار حداكثری و نه به فسادها و مفسده‌ها منجر شود. در داخل كشور در حدی كه گزارش می‌دادیم به مردم می‌گفتیم این مسائل در حد اختیارات ما نیست و نمی‌گذارند عدالت را اجرا كنیم، اگر واقعا عدالتی وجود دارد. به ویژه نكته‌ای كه آیت‌الله موحدی‌كرمانی در نمازجمعه این هفته شنیدم، یادآور شدند كه از حقوق‌های نجومی كم كنید و به طبقات پایین دست بدهید.

عضو هیئت علمی دانشگاه ادامه داد: یكی از كارشناسان اقتصادی می‌گفت در برخی از كشورها سرمایه یك سرمایه‌دار از یك حدی كه بالا برود، نصف می‌شود، به فرض از 100 میلیارد كه بالا رفت، یك‌دفعه به پنجاه میلیارد می‌رسد. این كارهایی است كه غربی‌ها می‌كنند، لذا ما نباید از غرب فقط تسلیم و وابستگی را یاد بگیریم، بلكه این‌گونه سیاست‌ها را یاد بگیریم كه به نفع مستضعفان باشد. به فرموده رهبری هیچ فلسفه‌ای جمهوری اسلامی نداشت جز تامین نیازهای طبقه مستضعف. این دیگر واضح‌ترین چیزی است كه می‌بینیم.

ابوذر یاسری گفت: چرا امروز كه زمان می‌گذرد، كاری در رابطه با بهبود معیشت قشر ضعیف جامعه صورت نمی‌گیرد. چرا مجلس كاری نمی‌كند، اگر به مصوبات ماه اخیر مجلس توجه كنید، یك مصوبه آن شامل این‌كه از ماشین‌های پارك شده كنار خیابان پاركبان بگیرد! آیا چنین مصوبه‌ای در حد 270 نماینده در مجلس است؟ انصافا ما مسائل مهم‌تری نداریم كه روی این مسائل تكیه كنیم. كاش سیاست‌های عدالت را مركز پژوهش‌های مجلس با تحقیق و بررسی ارائه می‌كرد و نمایندگان آنها را بررسی و حمایت می‌كردند. نمایندگانی كه از میان مردم آمدند و از خارج كشور در مجلس جا داده نشدند!

وی افزود: كاش ما یكبار برای همیشه سیاست پایه خودمان را براساس عدالت قرار می‌دادیم و جلوی منافع طبقه سرمایه‌دار زالوصفت را می‌گرفتیم و در واقع مشكل مردم را حل می‌كردیم تا نیازی به این اعتراضات نباشد. خوشبختانه با همه انتقاداتی كه به جمهوری اسلامی داریم و انتقاد جزء ویژگی‌های جمهوری اسلامی است، در میان كشورهایی مانند روسیه، آمریكا، فرانسه و انگلیس كه قدرتمند شناخته می‌شوند، تراز عدالتش بالاتر از آنهاست و می‌توانیم بگوییم تنها نظام قدرتمندی است كه تكیه‌گاه و پشتوانه مستضعفان و پابرهنگان جهان است.

عضو هیئت علمی دانشگاه در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو بیان كرد: قوام این نظام و قدرتی كه می‌تواند اغتشاشات مثل مسائل اخیر را حل كند، مردم و رهبری است، بسیاری از آقایان مسئول كه دچار نگرانی می‌شوند، به ولایت پناه می‌برند، مردم هم همین‌طور. اگر به همه مسئولان نقدی داشته باشند، پشت سر رهبری هستند و ما باید از مسئولان بخواهیم برای مستحكم شدن جمهوری اسلامی قبل از این‌كه اغتشاش بشود و پایه‌های دولت متزلزل شود، به رهبری مراجعه كنند تا بتوانند نظریات عالمانه و كارشناسی اقتصاد مقاومتی را پیاده كنند.

مرتبط با این خبر

  • دانشگاه هنر‌های زیبا فاجعه و خیانتی در حق معماری ایرانی بود

  • امروزه هنر معماری به كالای سرمایه‌ای تبدیل شده است

  • برای تحقق شعارسال، امكانات دولتی را به بخش‌خصوصی بدهید

  • مجلس برای اصلاح قانون مجازات اسلامی از نظر قضات با تجربه استفاده كند

  • پیروزی انقلاب اسلامی موازنه قدرت در منطقه را تغییر داد/ توسعه مقاومت راهبرد ایران است

  • قانون مجازات اسلامی؛ قانونی احساسی برای خالی كردن زندانها/ضرورت اصلاح قانون

  • لزوم آتش‌بس فوری در غزه/ جهان اسلام بر رژیم صهیونیستی فشار آورد

  • وضعیت منطقه بعد از تنبیه رژیم صهیونیستی تغییر كرده است

  • ایجاد بسته حمایتی از شركت‌های دانش بنیان صادر كننده

  • حمایت ستاد نانو از دانشجویان فعال در این حوزه