صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی گفت: از 23 كشور جهان در بجنورد در مسابقات قهرمانی جهان حضور یافتند و اتفاقا با هواپیما وارد كشور شدند.

به گزارش خبرگزاری فارس، برنامه "گفت‌وگوی سیاسی" با موضوع (پشت پرده نفوذ استكبار جهانی در محافل ورزشی و تحریم میزبانی ایران از بازی‌های ملی و باشگاهی فوتبال) در ارتباط تلفنی با محسن مهرعلیزاده، معاون سابق وزیر و رئیس سابق سازمان تربیت بدنی و كمیته ملی المپیك و رئیس فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای روانه آنتن شبكه رادیوگفت‌وگو شد.

محسن مهرعلیزاده عنوان كرد: مردم ایران می‌دانند استكبار سیاسی بعد از سیلی كه از جمهوری اسلامی خورد، به راه افتاده و با كمك كشورهای متحد خود چه در اروپا و چه در منطقه به دنبال یك پروگانداست تا به همه بگوید ایران امن نیست. خاصه بعد از آنكه مساله هواپیما رخ داد و ما هنوز هم عزادار آنهاییم.

وی افزود: آمریكا با كمك عوامل دست نشانده خود، شلوغ بازی و به نوعی آب را گل‌آلود كردند تا به مطامع و اهداف خود دست یابند، اما در این میان تاسف ما برای این است كه AFC باید شخصیت غیرسیاسی خود را حفظ می‌كرد كه متاسفانه نتوانسته است از این حوزه حراست كند.

رئیس فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای ادامه داد: به تازگی از 23 كشور جهان، خاصه اروپا در شهرستان بجنورد در مسابقات قهرمانی جهان در ورزش‌های زورخانه‌ای حضور پیدا كردند و اتفاقا با هواپیما وارد كشور شدند. این موضوع برای دیروز و امروز نبوده. مهمانان ما تقریبا از 10 روز پیش وارد كشور شدند و در استان‌های كرمانشاه، كردستان و خراسان جنوبی دوره آماده‌سازی را سپری كردند.

محسن مهرعلیزاده گفت: روز یكشنبه با شكوه هر چه تمام‌تر افتتاحیه قهرمانی ورزشهای زورخانه ای انجام شد و امروز و فردا هم مسابقات انجام خواهد شد اما آنچه برای فوتبال ما رخ داده، كاملا مشخص است كه به دست عوامل آمریكاست، اما متاسفانه نباید نهادهای ورزشی با سیاست مغرضانه آمریكا و برخی كشورهای دست نشانده همراه ‌شوند. در چنین شرایطی باید به AFC فهمانده شود، دنیا یكی دو روز نیست و اگر گردانندگان آن می‌خواهند در عرصه ورزش به درستی ایفای نقش كنند، نباید مسائل سیاسی را بر مسائل فنی ترجیح دهند. باید نهادهای ورزشی ما فعال شوند و با دیپلماسی سعی در فهماندن اشتباه AFC داشته باشند. خود فدراسیون بین‌المللی فوتبال، فیفا باید این مساله را بداند كه تصمیم AFC مغرضانه بوده است.

وی افزود: ما در چنین شرایطی باید از كانال نهادهای ورزشی به حل مساله بپردازیم، هر چند می‌توانیم از منظر حقوقی نیز كارهایی را صورت دهیم. این تصمیم غیرورزشی AFC در تاریخ به عنوان یك پرونده سیاه ثبت خواهد شد. مسئولان حوزه دیپلماسی ما می‌توانند نقش فعالی را ایفا كنند تا رای كمیته اجرایی را برگرداندند. در این میان نقش سفرای ما در كشورهای تاثیرگذار بسیار مهم است و می‌توانند با مسئولان فیفا صحبت كنند و اوضاع و شرایط را به درستی تبیین كنند و از طرفی به صحبت با اعضای AFC و كمیته اجرایی بپردازند تا آنها را در جریان وضعیت امنیت در ایران قرار دهند.

رئیس فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای خاطر نشان كرد: استدلالم بر این است كه ورزش یك امر غیرسیاسی است. شاید این رویكرد از سوی سفرای آنها یك كار سیاسی تلقی شود، اما ما می‌خواهیم بگوییم مجامع ورزشی در دنیا باید از این تصمیم ناعادلانه مطلع شوند و ما باید به كمیته المپیك شكایت ببریم؛ البته نه شكایت حقوقی بلكه از آنها بخواهیم نسبت به این تصمیم ورود پیدا كنند و مانع از اجرای آن شوند و وزیر ورزش و رئیس كمیته المپیك سراغ مجامع ورزشی بروند و موضوع را پیگیری كنند و سراغ مجامع و نهادهایی بروند كه بر عملكرد AFC و كنفدراسیون نظارت دارند و نسبت به تصمیم آنها هشدارهای لازم را بدهند.

مرتبط با این خبر

  • راه‌اندازی مدارس سمپاد در مناطق عشایری

  • پاكستان؛ دروازه‌ای به‌سوی تجارت با كشورهای آسیایی

  • اتحادیه اروپا باید رژیم اسراییل را تحریم كند

  • طرح‌های كوچك خانگی جوابگوی مشكلات عمده كشاورزان نیست

  • كارگران به دیدار رهبر انقلاب می‌روند ‌

  • بررسی نهاد انتخابات از زوایه نقش و اراده مردم در حكمرانی جمهوری اسلامی ایران

  • ضرورت تعطیل‌شدن بخش خصوصی و دولتی به‌صورت هم‌زمان

  • راهكارهای مبارزه با قاچاق و مصرف مواد مخدر

  • پس از انقلاب رادیو در اختیار آزادی و آگاهی مردم قرار گرفت

  • رژیم صهیونیستی بیماران بیمارستان الشفا را در گورهای دسته‌جمعی دفن كرده است