صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

معاون سابق معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: سیستم و دستورالعمل های بانكی ترمز تولید در روستاها هستند.

برنامه "گفت و گوی اقتصادی" با موضوع الزامات تولید و اشتغال روستایی با حضور دكتر ابوالفضل رضوی معاون سابق معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری از شبكه رادیویی گفت و گو پخش شد.

رضوی عمده مشكلات كشور را از مظلوم واقع شدن تولید و تولیدكنندگان دانست و اظهار كرد: روستا پایگاه و خاستگاه تولید و روستایی هم تولیدكننده است اما متاسفانه ما قدر و منزلت تولید كنندگان را نمی دانیم.

وی تخصیص بودجه با كارمزد صفر درصد به توسعه روستایی را به اذن مقام معظم رهبری از صندوق توسعه ملی در طول تاریخ بی سابقه خواند و گفت: مجلس باید این موضوع را در بودجه 99 تكرار كند، چراكه تخصیص این مبلغ برای یك بار مشكلی را از تولید برای 66 هزار روستا و آبادی و 26 درصد جمعیت كشور حل نخواهد كرد.

معاون سابق معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با تصریح بر اینكه سیستم و دستورالعمل های بانكی ترمز تولید در روستاها هستند افزود: اگر بانكها دست از این ترمز بودنشان بردارند این مقدار پول یك ساله جذب می شد.
وی با اشاره به الزامات تولید و اشتغال در روستاها تأكید كرد: دستگاه های مجوز دهنده مانند جهاد كشاورزی و وزارت صمت نباید روستاییان را در پیچ و خم ادارات معطل كنند بلكه باید نمایندگان تام الاختیار خود را در مراكز دهستان ها و بخش ها مستقر كنند.
رضوی با اشاره به ایجاد مراكز فنی و حرفه ای برای 5 هزار و 700 دهستان در كشور گفت: میزان تولیدات روستاییان باید با تكنولوژی و دانش روز مطابقت كند لذا دستگاه های ذیربط باید آموزش های لازم در حوزه تولید را به روستاییان ارائه كنند.

معاون سابق معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با بیان اینكه منازل 96 درصد روستاییان تا سال 1396 سند دار شده افزود: متاسفانه نزدیك به 75 درصد املاك روستاییان فاقد سند هستند كه یكی از راه های فساد در كشور محسوب می شود.

وی همچنین ایجاد شركت های مشاوره ای برای روستاییان را ضروری خواند و گفت: روستاییان باید قادر به نوشتن و ارائه توجیهات فنی و اقتصادی طرح های تولیدی خود باشند.

رضوی با بیان اینكه معاونت توسعه روستایی یك دستگاه سیاستگذار است نه اجرایی تأكید كرد: اگر سازمان برنامه و بودجه اعتبار دستگاه ها را با معاونت توسعه روستایی تخصیص دهد و به جمع بندی برسد مشكل چندگانگی عملكرد دستگاه ها و موازی كاری ها در این حوزه حل می شود.

معاون سابق معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری در خاتمه، ایجاد پایانه های فروش محصولات روستایی در مراكز استانها و آموزش تجارت به روستاییان را از مهم ترین الزامات تولید و اشتغال پایدار برای روستاییان برشمرد و بر اجرای آن ها تأكید كرد.

مرتبط با این خبر

  • توجه به انقلاب اسلامی در سینما یك ضرورت است / سینمای روشنفكری مرده در حال احتضار

  • پایان راهبرد صبر استراتژیك ایران، در عرصه دیپلماسی اثرگذار خواهد بود

  • مجلس و دولت برای تحقق شعارسال ورود كنند

  • پنهان كردن هویت واقعی؛ ریشه آسیب‌های فضای مجازی

  • آموزش؛ پاشنه آشیل رفتار در فضای مجازی

  • شرط مهم تحقق شعار سال، ثبات اقتصادی است

  • راه اندازی آزمایشگاه افزایش مهارت‌های كودكان در فضای مجازی

  • سرانه مصرف لبنیات رو به كاهش است

  • عملیات وعده صادق بازدارندگی شدیدی علیه اسرائیل به وجود آورد

  • دنیای امروز حول محور سیاست و قدرت می‌چرخد