صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

تنظیم كننده موسیقی پاپ تأكید كرد: نظام مدیریتی موسیقی كشور باید خیلی نسبت به موسیقی محتاطانه تر و با احترام بیشتر رفتار كند.

برنامه " ارغنون " رادیو گفت و گو ویژه سی و پنجمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر با موضوع سیر تغییرات موسیقی پاپ در سه دهه اخیر و با حضور بهروز صفاریان آهنگساز و تنظیم كننده موسیقی پاپ به روی آنتن رفت.

صفاریان در مصاحبه با رادیو گفت و گو اظهار داشت: موسیقی به عنوان خوراك روح آدمی شناخته می شود اما متاسفانه در حال حاضر موسیقی ها افراد را دچار اختلالات و بیماری های روانی می كنند و البته قضاوت در این مورد خیلی راحت و در مدت زمان كوتاه میسر نیست.

وی با اشاره به اهمیت موسیقی و تاثیرگذاری آن بر جامعه گفت: به استناد تمام تاریخ، موسیقی نسبت به حوزه های هنری رتبه بالاتری دارد و به عنوان هنر اول شناخته می شود از این رو حساسیت این حوزه بسیار بالاست.

تنظیم كننده موسیقی پاپ مطرح كرد: لحن گفتار و یا لهجه و گویش های مردم ما یك ملودی است كه پیام را منتقل می كند و زندگی ما هم تحت تاثیر باورهایمان است لذا خوراك روحی كه به جوانان داده می شود می تواند به اندازه یك دانشگاه سازنده و یا مانند مواد مخدر مخرب باشد.

صفاریان گفت: خود ما تهیه كنندگان و تولیدكنندگان موسیقی هم در برخی موارد نمی توانیم برخی آهنگها را برای خانواده مان پخش كنیم. مردم متوجه نیستند كه چه خوراك روحی به آنها داده می شود این درحالیست كه ما عقبه بسیار غنی در حوزه موسیقی داریم.

وی همچنین در ادامه این برنامه نقش سرمایه گذار با تهیه كننده در این حوزه را بسیار متفاوت خواند و مطرح كرد: من در ایران تهیه كنندگان زیادی در این حوزه سراغ ندارم و معمولاً سرمایه گذاری می شود و از این روست كه اهمیت برگشت سرمایه مالی افراد از اثر تولید شده خیلی بهتر و مهمتر است. سرمایه گذاران به نام تهیه كننده بسیاری از آرتیست های مستعد را نادیده می گیرند.

این آهنگساز اضافه كرد: ما كه عقبه فرهنگی بسیار غنی داریم امروز باید بیشتر از هر زمان دیگری از طریق موسیقی به مردم بینش و آگاهی دهیم.

صفاریان با بیان اینكه ممیزی باید به معنای كنترل كیفیت باشد نه سانسور افزود: بسیاری از آثاری كه خودم می فرستم اول رد می كنند و مجوز نمی دهند و بعد قبول می كنند. ممیزی معمولاً سلیقه ای و سانسور بوده و الان هم وضعیت بدتر شده است.

تنظیم كننده موسیقی پاپ تأكید كرد: نظام مدیریتی موسیقی كشور باید خیلی نسبت به موسیقی محتاطانه تر و با احترام بیشتر رفتار كند و فضای بیشتری از سینما در اختیار موسیقی قرار دهد در كنار این موضوع برای ممیزی نیز باید افراد خبره و كارشناس به معنای واقعی به كار گرفته شوند.

مرتبط با این خبر

  • توفان طبس؛ دست خداوند پشت سر مردم ایران بود

  • جهش تولید؛ در سایه ارتقای معیشت و كنترل تورم

  • نقش‌های توسعه‌بخشی رادیو به‌ویژه در جوامع كوچك تر كماكان پررنگ است

  • دعوت از هنرمندان ایرانی خارج كشور و ترویج فرهنگ بی‌حجابی

  • رهبر انقلاب: با جهش تولید جیب و دست كارگر پُر می‌شود

  • دستگاه‌های فرهنگی در مقوله حجاب كم‌كاری كرده‌اند

  • بررسی تصویر قهرمان در سینمای حماسی با نگاه به «آسمان غرب»

  • پررنگ‌تر شدن نقش مردم در عرصه حكمرانی در طول حیات انقلاب اسلامی

  • بررسی تصویر قهرمان در سینمای حماسی با نگاه به «آسمان غرب»

  • بررسی تصویر قهرمان در سینمای حماسی با نگاه به «آسمان غرب»