صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

شریف‌نیا با اشاره به اینكه شركت های واسط در حوزه تجهیزات پزشكی در شرایط اپیدمی كرونا داروخانه ها را تحت فشار قرار دادند گفت: داروخانه ها مقصر كمبود مواد بهداشتی و گرانفروشی نیستند.

برنامه "صبح و گفتگو" با موضوع وضعیت تنظیم و كنترل بازار و در ارتباط تلفنی با حسین ایزدی مسئول مجتمع گشت های تعزیرات حكومتی تهران و دكتر حسام الدین شریف نیا عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان تهران از شبكه رادیویی گفت و گو پخش شد.

شریف نیا درخصوص همكاری داروخانه ها با سازمان تعزیرات حكومتی گفت: ما در حوزه دارو قیمت های مصوبی داریم كه توسط وزارت بهداشت و درمان اعلام می شود و معمولا داروخانه دارها امكان تخطی در این حوزه را ندارند.

وی افزود: بازار دارو در كل كشور قیمت گذاری ثابتی دارد و هیچ داروخانه ای پیدا نمی شود كه دارو را با قیمت متفاوت عرضه كند اما حوزه تجهیزات پزشكی مسیر ثابتی برای داروخانه ها ندارد یعنی مثل شركت های پخش دارویی نیستند كه داروخانه ها از آنها خرید كنند.

عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان تهران بیان داشت: هم اكنون شركت های واسط در حوزه تجهیزات پزشكی در شرایط اپیدمی كوید 19 داروخانه ها را تحت فشار قرار دادند. از طرفی داروخانه ها برای تهیه ملزومات بهداشتی در مضیقه قرار گرفتند و از طرف دیگر داروخانه ها نمی توانند این ملزومات را تهیه كنند و اگر قابل تهیه هم باشد شركت های واسط با قیمت های بالا به فروش می رسانند.

شریف نیا ادامه داد: این موضوع باعث شده مردم داروخانه ها را مقصر كمبود مواد بهداشتی و گرانفروشی بدانند درصورتیكه اینگونه نیست و داروخانه ها تحت فشار قرار دارند.

عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان تهران تصریح كرد: رسیدن تجهیزات پزشكی به داروخانه ها مسیر مشخصی ندارد و اگر هموطنان می بینند تجهیزات و یا ماسك با قیمت بالاتری در داروخانه ها عرضه می شود داروخانه ها مقصر نیستند بلكه شركت های واسط مقصرند.

همچنین در ادامه، ایزدی اظهار داشت: سازمان تعزیرات حكومتی بر اساس وظایف ذاتی خود در حوزه رسیدگی به پرونده ها تمهیدات خاص و طرح های ویژه های نوروزی را در نظر گرفته است.

مسئول مجتمع گشت های تعزیرات حكومتی تهران عنوان كرد: ما روز گذشته یك مانور مشترك و طرح اعلام آمادگی را با سازمان حمایت و با حضور مدیركل تعزیرات حكومتی و مسئولان سازمان حمایت به منظور رصد ویژه بازار طی یك ماه آینده اجرا كردیم.

وی متذكر شد: البته سازمان تعزیرات حكومتی بیشتر باید در حوزه دادرسی ها آمادگی كسب كند تا ورود به بازرسی اما در عین حال كه در این حوزه آمادگی داریم در حوزه بازرسی ها نیز به دوستان نظارتی در سازمان های صمت و اتاق اصناف و سازمان حمایت نیز كمك می كنیم.

مسئول مجتمع گشت های تعزیرات حكومتی تهران همچنین مطرح كرد: اداره كل تجهیزات پزشكی و هیئت امنای مربوطه در وزارت بهداشت متولی تامین تجهیزات پزشكی هستند، وزارت بهداشت باید این موضوعات را پیش بینی و اقدام می كرد اما متاسفانه در همین قضیه ویروس كرونا هیچ اقدام پیشگیرانه ای انجام نداد.

این مقام مسئول با بیان اینكه پیش بینی تعداد ماسك در مراكز درمانی و داروخانه ها كار عجیب و غریبی نیست گفت: یك بخش نامه غیركارشناسی فروش ماسك در داروخانه ها را ممنوع كرد درصورتیكه این كار باعث افزایش چند برابری قیمت ماسك شد و البته تعزیرات هم این موضوع را پیگیری كرد.

ایزدی با بیان اینكه قیمت ماسك N95 نهایتاً باید پنج هزار تومان باشد و الان تا 60 و حتی 70 هزار تومان هم به فروش می رسد افزود: متاسفانه مردم هم مجبور به خرید با این قیمتها هستند.

وی در پایان تأكید كرد: داروخانه ها حق گرانفروشی ندارند و حتی حق ندارند این تجهیزات و ماسك ها را از شركت های واسط به مبلغ گران بخرند.

مرتبط با این خبر

  • توفان طبس؛ دست خداوند پشت سر مردم ایران بود

  • نقش‌های توسعه‌بخشی رادیو به‌ویژه در جوامع كوچك تر كماكان پررنگ است

  • جهش تولید؛ در سایه ارتقای معیشت و كنترل تورم

  • دعوت از هنرمندان ایرانی خارج كشور و ترویج فرهنگ بی‌حجابی

  • رهبر انقلاب: با جهش تولید جیب و دست كارگر پُر می‌شود

  • دستگاه‌های فرهنگی در مقوله حجاب كم‌كاری كرده‌اند

  • بررسی تصویر قهرمان در سینمای حماسی با نگاه به «آسمان غرب»

  • پررنگ‌تر شدن نقش مردم در عرصه حكمرانی در طول حیات انقلاب اسلامی

  • بررسی تصویر قهرمان در سینمای حماسی با نگاه به «آسمان غرب»

  • بررسی تصویر قهرمان در سینمای حماسی با نگاه به «آسمان غرب»