صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

ایزدی به محتكران ماسك و مواد ضدعفونی كننده پیشنهاد كرد كه اگر ماسك ها و ژل های ضدعفونی كننده را به قیمت قانونی و به هیئت امنای ارزی وزارت بهداشت بفروشند جرم احتكار آنها نادیده گرفته می شود.

برنامه "گفت و گوی اقتصادی" با موضوع احتكار و گرانفروشی و تدابیر دستگاه های نظارتی و با حضور حسین ایزدی رئیس مجتمع گشتهای مشترك تعزیرات حكومتی تهران و رئیس شعبه 64 تعزیرات حكومتی تهران از شبكه رادیویی گفت و گو پخش شد.

ایزدی در ابتدای مطلب اظهار داشت: سازمان تعزیرات حكومتی علاوه بر انجام وظایف ذاتی خود یعنی رسیدگی به تخلفات، با سازمان صمت، سازمان حمایت، اتاق اصناف و همچنین اخیراً پلیس امنیت اقتصادی همكاری و به تنظیم بازار نیز ورود می كند.

وی با اشاره به اجرای مانور مشترك سازمان حمایت با سازمان تعزیرات حكومتی استان تهران گفت: طرح نوروزی مشترك آغاز شد و البته گشت های تعزیرات هر روز طرحی را متناسب با شرایط جامعه اجرا می كنند.

رئیس مجتمع گشتهای مشترك تعزیرات حكومتی تهران تصریح كرد: بخشنامه وزارت بهداشت مبنی بر عدم اجازه داروخانه ها برای توزیع ماسك به مردم غیرقانونی است و سازمان تعزیرات چنین بخشنامه ای را قبول ندارد. مگر می شود شبكه توزیع را اینگونه حذف كرد؟!

ایزدی یادآور شد: بنده شخصاً با دو نفر از همكاران تعزیرات و دانشجویان دانشگاه های علوم پزشكی از داروخانه هلال احمر بازدید كردم كه چهار هزار ماسك تقلبی در 28 بهمن ماه و از استان البرز و نه شبكه اصلی توزیع خریده و آن را هم توزیع كرده بود اما سوال اینجاست سازمان هلال احمر به عنوان متولی بحران كشور چرا این موضوع را پیش بینی نكرد و قبل از این وضعیت اقدام به خرید ماسك نكرده است؟!

این مقام مسئول با انتقاد از ضعف مدیریتی در اینگونه موارد گفت: نمی دانم واقعاً كار اصلی تعزیرات تامین ماسك است؟ با اینكه وظیفه ای در خصوص نداریم حدود چهار میلیون ماسك تهیه كردیم و در اختیار وزارت بهداشت قرار دادیم اما متاسفانه خود وزارت بهداشت حتی 500 هزار ماسك هم نداشت.

وی با تاكید بر اینكه دولت باید ضرورت عرضه ماسك را اعلام كند متذكر شد: البته وزیر بهداشت این موضوع را اعلام كرد اما باید به صورت مدون و بخشنامه ای اعلام شود.

ایزدی همچنین در بخش دیگری از اظهارات خود خطاب به محتكران ماسك كه جرات و شبكه ای برای توزیع و عرضه ندارند گفت: سازمان اطلاعات سپاه، سازمان ناجا و پلیس امنیت اقتصادی و سایر نهادها اجازه نمی دهند كسی نیاز ضروری جامعه را احتكار و سودجویی كند.

وی همچنین به محتكران ماسك و مواد ضدعفونی كننده پیشنهاد كرد كه اگر به هیئت امنای ارزی وزارت بهداشت مراجعه و ماسك ها و ژل های ضدعفونی كننده را به قیمت قانونی بفروشند ما جرم احتكار آنها را نادیده می گیریم اما اگر ما این افراد را دستگیر كنیم علاوه براینكه باید جریمه سنگینی بپردازند ماسكها را هم عرضه می كنیم و سرمایه شان هم از دست خواهد رفت.

ایزدی با اعلام این خبر كه طرح مبارزه با قاچاق پوشاك، كفش و لوازم خانگی در رابطه با كالاهای فاقد شناسه در هفته آینده با همكاری كمیسیون مبارزه با قاچاق كالا و ارز استانداری آغاز می شود گفت: به واحدهای صنفی مانند لوازم خانگی و كیف و كفش و پوشاك كه كالای آن ها فاقد شناسه است اخطار می دهم كه مصداق قاچاق تلقی می شوند.

رئیس مجتمع گشتهای مشترك تعزیرات حكومتی تهران در خاتمه پیش بینی كرد: احتمالاً بخشنامه وزارت بهداشت ظرف چند روز آینده اصلاح می شود چراكه تعزیرات اعتراض خود را به صورت مكتوب به وزارت بهداشت نامه نگاری كرده است.

مرتبط با این خبر

  • وضعیت دشوار آمریكا در منطقه ناشی از خطاهای راهبردی این كشور است

  • بودجه هنگفت آمریكا برای گروه‌های ضد ایران در منطقه/ جیش الظلم توسط آمریكا پشتیبانی می‌شود

  • توسعه و تقویت همكاری‌های امنیتی بین تهران و اسلام آباد یكی از اهداف سفر رئیسی به پاكستان

  • امسال قطعی برق برای كشاورزان نخواهیم داشت

  • راه‌اندازی مدارس سمپاد در مناطق عشایری

  • پاكستان؛ دروازه‌ای به‌سوی تجارت با كشورهای آسیایی

  • اتحادیه اروپا باید رژیم اسراییل را تحریم كند

  • طرح‌های كوچك خانگی جوابگوی مشكلات عمده كشاورزان نیست

  • كارگران به دیدار رهبر انقلاب می‌روند ‌

  • بررسی نهاد انتخابات از زوایه نقش و اراده مردم در حكمرانی جمهوری اسلامی ایران