صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

محمد رضا بهمنی اشتراك گذاری آموزش ها توسط مردم برای یكدیگر را بسیار مهم دانست و اظهار كرد: پویش «زندگی از نو» كه با این هدف راه اندازی شده است، از 29 اسفند ماه این پویش آغاز و تا 20 فروردین ماه ادامه دارد.

برنامه «بدون انقضاء» رادیو گفت و گو در خصوص پویش «زندگی از نو» با دكتر محمد رضا بهمنی مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس مركز فناوری اطلاعات به صورت تلفنی گفتگو كرد.

محمد رضا بهمنی در آغاز با بیان اینكه با بروز و ظهور بیماری كرونا، سبك زندگی جدیدی را ایجاد كردیم، گفت: كرونا یك پدیده چند وجهی است و اگر چه وجه بهداشت و درمان اهمیت بیشتری دارد اما طبعا ماهیت فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و تمدنی نیز دارد.

وی سبك زندگی كرونایی را یك پدیده سه مرحله ای دانست و عنوان كرد: دوره نخست كه در آن حضور داریم، دوره پیدایش كرونا است و جهان بشری در حال شناخت این پدیده است. دوره دوم دوره درمان یابی و كنترل بیماری است و با ورود به این دوره از تب و تابی كه در آن حضور داریم كاسته می شود.

مشاور زیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان كرد: همانطور كه پزشكان گفته اند، كرونا را پس از این خواهیم داشت و همانطور كه آنفولانزا همراه بشر است، كرونا نیز وجود خواهد داشت كه این دوره را دوره همزیستی بشر می توان نامگذاری كرد.

وی تصریح كرد: سبك زندگی پیش از كرونا با سبك زندگی پس از كرونا متفاوت خواهد بود اما ظهور و بروز این تفاوت ها در آینده بیشتر مشخص خواهد شد. البته در حال حاضر نیز مناسبات متفاوت مردم با یكدیگر و خانواده ها با یكدیگر و همچنین رابطه حاكمیت و مردم مشخص شده است.

محمد رضا بهمنی با تاكید بر اینكه حل مسئله كرونا بدون مشاركت مردم متصور نیست، عنوان كرد: مقدمه این مشاركت آموزش و یادگیری است كه در این یك ماه این اتفاق مهم رخ داده است و باید بیش از این نیز آموزش ها ارائه شود. همكاری و همراهی كه مردم برای حل مشكل كرونا دارند، در روزهای نخست كمتر وجود داشت.

رئیس مركز فناوری اطلاعات به اشتراك گذاری آموزش ها توسط مردم برای یكدیگر را بسیار مهم دانست و اظهار كرد: پویش «زندگی از نو» در حقیقت با این هدف راه اندازی شده است. از دو هفته قبل با همكاری موسسات مختلف این پویش راه اندازی شد و از 29 اسفند ماه این پویش آغاز و تا 20 فروردین ماه ادامه دارد.

وی اضافه كرد: تا كنون بیش از پنج هزار اثر را از زندگی كه مردم در درون خانه برای یكدیگر به اشتراك گذاشتند، دریافت كردیم كه در این آثار مردم ضمن بیان تجربیات خود، درباره به جریان انداختن امور زندگی در این شرایط صحبت می كنند.

مرتبط با این خبر

  • اسلامی‌سازی و اسلام‌هراسی دو حربه رسانه‌های بیگانه / چرا غرب سیل سیستان و بلوچستان را به مسائل قومیتی ربط داد؟!

  • گناهان خود را با "احسان" از بین ببریم!

  • ان‌شاءالله شیشه عمر صهیونیست‌ها شكسته خواهد شد

  • مدرسه‌سازی؛ از برترین خیرات است

  • مشاركت در تولید با امنیت سرمایه اتفاق می‌افتد

  • رژیم صهیونیستی قادر به شكست نیروهای مقاومت نیست

  • امامزاده ابراهیم (ع) شهر آمل جزو امامزاده‌های معروف و شاخص در كشور است

  • دولت باید دخالت در تولید و رقابت با بخش خصوصی را كنار بگذارد

  • نگذاریم تولیدكننده‌ها دل‌زده شوند!

  • لزوم اقدام نظامی علیه اسرائیل در صورت نقض آتش‌بس