صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

یك استاد دانشگاه تأكید كرد: هر اقدام و قانون كمك كننده به تولید باید به شكل واقعی انجام و حمایت و در مقابل با هر اقدام ضد تولید نیز برخورد قاطع شود.

برنامه "گفت و گوی اقتصادی" با موضوع جهش تولید در ترسیم گام دوم انقلاب و در ارتباط تلفنی با دكتر مرتضی افقه كارشناس اقتصادی و استاد دانشگاه از شبكه رادیویی گفت و گو پخش شد.

افقه ضمن مصاحبه با رادیو گفت و گو با اشاره به انواع برخوردها با شعارهای اقتصادی در سال های اخیر گفت: متاسفانه برخوردها و اقدامات صورت گرفته در راستای تحقق شعارهای اقتصادی سالهای اخیر تقریباً شعاری و سطحی بوده و آنگونه كه مورد نظر مقام معظم رهبری بوده انجام نگرفته است.

این استاد دانشگاه افزود: تولید و پیشرفت اقتصادی پیچیده تر از این هستند كه ما فقط به شعار بسنده كنیم و اقدام خاصی انجام ندهیم. ما بعد از نامگذاری سالهای اخیر بلافاصله بیلبوردها، بنرها، سربرگ نامه ها و سمینارهای پرهزینه را شاهدیم و از طرفی هم ادارات ذیربط در همه دستگاه ها اعلام برنامه می كنند اما در عمل شاهد اقدام خاصی نیستیم.

وی تصریح كرد: اصلاح سیستم بانكداری و سیستم مالیاتی و همچنین جلوگیری از واردات غیرضروری از جمله مسائلی اند كه معمولا توسط مسئولان ما مورد تاكید قرار می گیرند اما همچنان وضعیت ادامه دارد كه به نظرم دلیل این موضوع برخورد سطحی مسئولان با مسائل و شعارهای اقتصادی است.

افقه با انتقاد از اینكه بخش زیادی از هزینه های كشور برای تكرار شعار اقتصادی سال صرف می شود گفت: ریشه به نتیجه نرسیدن ما در حوزه های اقتصادی، كاملاً غیراقتصادی است یعنی وقتی شعار سال اعلام می شود همه اركان نظام باید دچار تغییر و تحولات شوند و روش ها را تغییر دهند.

این كارشناس اقتصادی با تأكید بر اینكه ما باید به سمت دیكتاتوری تولید حركت كنیم بیان داشت: هر اقدام و قانونی كه به تولید كمك می كند باید به شكل واقعی انجام و تصویب و حمایت و در مقابل با هر اقدام ضد تولید نیز برخورد قاطع شود به این شكل كه نمایندگان مجلس برای رأی دادن به وزرا و هیئت دولت هم برای انتصاب مدیران و كاركنان باید دغدغه آن ها را در حوزه تولید بسنجند اما متاسفانه تولید هنوز در اولویت نیست.

وی شرایط سخت كنونی را بهترین فرصت برای رونق و حمایت از تولید دانست و گفت: مخاطب شعار سال (جهش تولید) همه نظام تصمیم گیری هستند و صرفاً محدود به حوزه اقتصادی نمی شود.

مرتبط با این خبر

  • بودجه هنگفت آمریكا برای گروه‌های ضد ایران در منطقه/ جیش الظلم توسط آمریكا پشتیبانی می‌شود

  • توسعه و تقویت همكاری‌های امنیتی بین تهران و اسلام آباد یكی از اهداف سفر رئیسی به پاكستان

  • امسال قطعی برق برای كشاورزان نخواهیم داشت

  • راه‌اندازی مدارس سمپاد در مناطق عشایری

  • پاكستان؛ دروازه‌ای به‌سوی تجارت با كشورهای آسیایی

  • اتحادیه اروپا باید رژیم اسراییل را تحریم كند

  • طرح‌های كوچك خانگی جوابگوی مشكلات عمده كشاورزان نیست

  • كارگران به دیدار رهبر انقلاب می‌روند ‌

  • بررسی نهاد انتخابات از زوایه نقش و اراده مردم در حكمرانی جمهوری اسلامی ایران

  • ضرورت تعطیل‌شدن بخش خصوصی و دولتی به‌صورت هم‌زمان