صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین (ع) گفت : تعداد بسیار كم پزشك ، رابطه گروه پزشكان بدون مرز با صهیونیسم ، سابقه نامطلوب كشورهایی چون فرانسه و نحوه عملكرد این گروه در گذشته ، جاسوس بودن آن را آشكار می كند.

برنامه " گفت و گوی سیاسی " با موضوع بررسی و تحلیل ورود پزشكان بدون مرز یا جاسوسان بدون مرز با حضور دكتر ابوذر یاسری ، پژوهشگر، مدرس دانشگاه و عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین (ع) روانه آنتن رادیو گفت و گو شد .

دكتر ابوذر یاسری در ابتدا به نحوه كمك رسانی پزشكان بدون مرز اشاره كرد و گفت : در شرایطی كه ایران به اذعان سازمان بهداشت جهانی و بر اساس آمار در جایگاه مطلوبی در زمینه كنترل و درمان بیماری ناشی از ویروس كرونا قرار دارد و تعداد زیادی تخت خالی برای پذیرش مبتلایان وجود دارد ، كمك های ناچیز در حد 20هزاردلار ، تعدادی تخت بیمارستانی صحرایی و هزار عدد ماسك مضحكانه است.

وی تاكید كرد : در روابط انسانی عزت مقوله بسیار مهمی است كه در كمك های پزشكان بدون مرز فرانسوی به ایران به طور كامل نادیده گرفته شده است .

این پژوهشگر با تاكید بر اینكه بررسی سابقه گروه پزشكان بدون مرز برای اجازه ورود آنها بسیار ضروری بود ، بیان كرد : پس از انقلاب غربی ها برای ورود به ایران استراتژی خاصی دارند چراكه نگاه آنها به انسان از نوع مادی است و در بدنه حكومت غرب رسوخ كرده است و نوع این نگاه مانند ما توحیدی نیست .

یاسری خاطر نشان كرد : با وجود گذشته ای كه از عملكرد گروه پزشكان بدون مرز در جریان جنگ تحمیلی و حمله شیمیایی عراق وجود دارد ، نباید به راحتی به آنها اعتماد كرد . در واقع این انتظار می رود كودكی جمهوری اسلامی به پایان رسیده باشد و دولت توجه و دقت بیشتری را صرف این موضوع كند و باید به چهره انقلابی نزدیك تر شود .

وی در ادامه مصاحبه با رادیو گفت و گو با یادآوری انتشار اطلاعات هسته ای و آمار دانشمندان این حوزه توسط بازرسان غربی طی معاهده هسته ای ، عنوان كرد : چهره كریه كشور فرانسه در موضوع خون های آلوده و بیماری هموفیلی آشكار شده است ، از این رو باید برای رویارویی با آنها با احتیاط بیشتری رفتار كرد .

مدرس دانشگاه امام حسین (ع) كم بودن تعداد پزشك در گروه پزشكان بدون مرز را مورد انتقاد قرار داد و بیان كرد : نكته اساسی كه در این مسئله جلب توجه می كند دلیل صادر شدن اجازه ورود این تیم به كشور است در حالی كه تنها دو نفر از آنها پزشك هستند.

یاسری در پایان برنامه " گفت و گوی سیاسی " رادیو گفت و گو با بیان اینكه كرونا ، ناكارآمدی حكمرانی كاپیتالیسم بر دنبا را ثابت كرد اظهار كرد : جنگ اصلی در جهان ، جنگ اداراكی و شناختی است و در این شرایط كه دشمن تلاش می كند در فضای مجازی و رسانه های تصویری ، حس ناامیدی و ناتوانی كشور در مقابله با این ویروس را در اذهان تزریق كند ، مردم نباید نسبت به نظام و دولت خود بی اعتماد شوند .

مرتبط با این خبر

  • توفان طبس؛ دست خداوند پشت سر مردم ایران بود

  • نقش‌های توسعه‌بخشی رادیو به‌ویژه در جوامع كوچك تر كماكان پررنگ است

  • جهش تولید؛ در سایه ارتقای معیشت و كنترل تورم

  • دعوت از هنرمندان ایرانی خارج كشور و ترویج فرهنگ بی‌حجابی

  • رهبر انقلاب: با جهش تولید جیب و دست كارگر پُر می‌شود

  • دستگاه‌های فرهنگی در مقوله حجاب كم‌كاری كرده‌اند

  • بررسی تصویر قهرمان در سینمای حماسی با نگاه به «آسمان غرب»

  • پررنگ‌تر شدن نقش مردم در عرصه حكمرانی در طول حیات انقلاب اسلامی

  • بررسی تصویر قهرمان در سینمای حماسی با نگاه به «آسمان غرب»

  • بررسی تصویر قهرمان در سینمای حماسی با نگاه به «آسمان غرب»