شهدای ایران افراد فاسد و متدینان عافیت طلب ریشه فساد كشور

نماینده مردم آمل با اشاره به عدم اجرای قانون ارتقاء سلامت اداری گفت: در این قانون سیستم مكانیزه تمام دستگاه‌های مختلف آمده و باعث جلوگیری از فرار مالیاتی و قاچاق خواهد شد.

1396/07/16
|
11:00

به گزارش شهدای ایران، نماینده مردم آمل با اشاره به عدم اجرای قانون ارتقاء سلامت اداری گفت: در این قانون سیستم مكانیزه تمام دستگاه‌های مختلف آمده و باعث جلوگیری از فرار مالیاتی و قاچاق خواهد شد.
خبرگزاری مهر عزت الله یوسفیان ملا نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به عدم اجرای قانون ارتقاء سلامت اداری، گفت: درآمدهای دولت از دو بخش قابل تحقق و غیر قابل تحقق تشكیل شده است كه درآمدهای نفتی از بخش دوم است و بخش عمده‌ای از درآمدهای قابل تحقق نیز متكی به مالیات است.

وی افزود: دولت مدعی است بیش از 40 درصد مبنا را بر درآمد نفتی قرار نداده ایم یعنی 60 درصد از درآمد كشور به مالیات و حواشی آن اختصاص پیدا خواهد كرد.

یوسفیان با اشاره به افزایش مالیات ها، اظهار داشت: افزایش مالیات نباید برای مالیات دهنده‌ای باشد كه در دسترس و شناخته شده مانند كاركنان دولت هستند. وقتی از افزایش مالیات صحبت می‌كنیم درباره فرارهای مالیاتی سخن می‌گوییم. گزارشی از سازمان مالیاتی كشور نشان می‌داد دومین وارد كننده خودرو در كشور هیچ سابقه ثبتی در ادارات ایران ندارد. این یعنی درآمد هنگفت مالیاتی از دست می‌رود.

نماینده مردم آمل در مجلس به قانون ارتقاء سلامت اداری اشاره كرد و خاطرنشان كرد: در این قانون سیستم مكانیزه تمام دستگاه‌های مختلف آمده است یعنی قبل از اینكه كالا وارد گمرك شود، كالا رصد می‌شود. این كار باعث می‌شود اظهار نامه‌های مالیاتی دروغین نوشته نشود. این سیستم به سازمان مالیاتی و سایر دستگاه‌ها متصل است و این باعث جلوگیری از فرار مالیاتی و قاچاق خواهد شد.

وی با اشاره به عدم اجرای این قانون، تصریح كرد: مانع اجرای این سیستم عافیت طلبی و افراد سودجو هستند. متاسفانه در این كشور فساد از دو گروه می‌آید؛ یك گروه خودشان فاسد هستند، گروه دوم افراد متدینی هستند، اما عافیت طلب هستند یعنی نمی‌خواهند پست و مقام شان را از دست بدهند.

یوسفیان ملا درباره نظارت مجلس گفت: پیگیری مجلس، محدوده‌ای دارد. نخستین گام تذكر است و بعد از تذكر، سوال است كه وزیر باید پاسخ دهد. بعد از سوال، تحقیق و تفحص است كه هیچ وقت به نتیجه نمی‌رسد و در قوه قضائیه نیز نتیجه مشخصی در پی ندارد؛ بنابراین نظارت خاصی وجود ندارد. نظارت یعنی به موازات عملكرد دولت، مجلس نیز حركت كند. زیرا ساز و كار نظارت وجود ندارد.

وی در پایان در خصوص راهكارهای لازم برای تحقق مالیات در كشور گفت: اول، باید موانع را در كشور برطرف كنیم، دوم، خود قوای سه گانه پذیرا شوند، سوم، سایه سیاست را از این‌ها دور كرد یعنی بدانند نظارت مجلس سیاسی نیست.

دسترسی سریع