خبرگزاری ایسنا برپایی كلینیك های دندانپزشكی در 247 نقطه دور افتاده كشور

رئیس اداره امور دندانپزشكی وزارت بهداشت با اشاره به اقدامات این وزارتخانه در زمینه بهداشت دهان و دندان از آماده‌سازی و بهره‌برداری از كلینیك‌های دندانپزشكی در 247 نقطه دور افتاده كشور در سال جاری خبر داد.

1397/02/24
|
13:16

به گزارش ایسنا، دكتر قاسم صادقی با بیان اینكه اداره امور دندانپزشكی یكی از جدیدترین ساختارها در وزارت بهداشت است، گفت: ایجاد ساختاری برای دسترسی بهتر مردم به خدمات دندانپزشكی یكی از اهداف اولیه ما در این حوزه است.

وی با اشاره به اهمیت عدالت در دسترسی به خدمات دندانپزشكی،اظهاركرد: دسترسی آحاد جامعه به خدمات دندانپزشكی اعم از مردم نقاط محروم و دور افتاده كشور تا شهرها باید میسر شود و آنان از خدمت قابل قبولی در این حوزه برخوردار شوند. خوشبختانه با اجرای طرح تحول نظام سلامت، زیر ساخت‌هایی ایجاد شده است و این نوید را می‌دهد كه در سال 97 در 247 شهر كشور كلینیك‌ها آماده بهره‌برداری شود كه عمدتا این مراكز در نقاط دور افتاده و خارج از مراكز شهرها ایجاد می‌شوند.

دكتر علی تاجرنیا - رئیس هیئت مدیره انجمن دندانپزشكی ایران - ماموریت این انجمن در حوزه علمی و صنفی را ارتقای توان علمی و مهارت‌های عملی و به‌روز نگه داشتن دندانپزشكان بعد از دوران فارغ التحصیلی دانست و گفت: این انجمن بزرگ‌ترین كنگره علمی را اواخر فروردین ماه در منطقه برگزار می‌كند كه بالغ بر 8000 نفر در این كنگره شركت و طی پنج روز آخرین یافته‌های علم دندانپزشكی را تشریح می‌كنند.

وی افزود: دندانپزشكان ایرانی از نظر علمی به دندانپزشكان اروپا و آمریكا تنه می‌زنند و از آنها چیزی كم ندارند اما در عین حال از هیچ فرصتی برای یادگیری دریغ نمی‌كنند بنابراین هر خدمتی به آنان ارائه دهیم به همان نسبت خدمات بهتری را به مردم ارائه خواهند داد.

در ادامه شهریار غفاری - دندانپزشك عمومی - با اشاره به رواج طب شخصی در سراسر دنیا گفت: پزشكانِ امروز از روی كدهای ژنتیكی افراد و بطور خاص برای همان شخص، درمان را تجویز می‌كنند. باید توجه كرد كه هیچگاه طرح درمان كه مهم‌ترین مولفه درمانی‌ است، نباید عمومی دیده شود و ما از مردم می‌خواهیم درمان دندانپزشكی افراد مختلف را با یكدیگر مقایسه نكنند و از داندانپزشكان نیز می خواهیم طرح درمان را عمومی نكنند.

حسن صالحی - دندانپزشك - نیز محیط دندان را یكی از مهم‌ترین بخش های بدن دانست و اظهاركرد: دهان معبر ورود هوا و غذا به بدن است بنابراین سلامت این محیط نقش كلیدی در سلامتی كل بدن ایفا می كند.

این متخصص ارتودنسی پیشگیری از بیماری‌های دهان و دندان را مهم و نیازمند اقدامات فرهنگ‌ساز عنوان كرد و گفت: این مسئله باید با نگرشی علمی مورد نظر باشد تا محیط دهان و سلامت آن حفظ شود و هزینه‌های فرد و جامعه كاهش یابد.

در بخشی دیگر از این برنامه رادیویی الهام وزیری نهاد - دندانپزشك - با اشاره به فراگیری ایمپلنت در دنیا و كشور گفت: این درمان به واقع موثر است و بیمار با طرح درمان راحت، به وضعیت بهتر سلامت دهان دست می یابد.

این متخصص جراحی لثه و ایمپلنت كه در یك برنامه رادیویی صحبت می‌كرد،اظهاركرد: درمان با لیزر خاصه برای حساسیت‌های دندانی، سفید كردن دندان و جراحی بافت نرم به كار می‌رود و پروتزهای درمانی [بدون تراش دندان] سریعتر به بیمار تحویل داده می شود.

دسترسی سریع