خبرگزاری بسیج: نگرش دولتمردان باید به سمت اقتصادمقاومتی تغییر كند

جانشین بسیج سازندگی گفت: نگرش دولتمردان باید به سمت اقتصادمقاومتی و اشتغال روستایی تغییر كند

1397/07/18
|
12:00

به گزارش خبرگزاری بسیج، محمد زهرایی، جانشین بسیج سازندگی، در برنامه گفت و گوی اقتصادی رادیو گفت و گو در خصوص الگوی بسیج سازندگی و اقتصاد مقاومتی اظهار كرد: باید مردم را به عنوان یك سرمایه اجتماعی كمك كننده به نظام سیاسی و اقتصادی در نظر بگیریم.

وی افزود: بزرگترین آسیب امروز جامعه ما این است كه نگاه مسئولان به مردم یك منبع است نه سرمایه، در اینجا باید به این موضوع دقت كنیم كه منابع میل به كاهش دارند در حالی كه سرمایه روز به روز می تواند افزایش بیابد.

جانشین بسیج سازندگی به رادیو گفت وگو گفت: زمانی كه اقتصاد ما درحال حركت به سمت سرمایه گذاری و سرمایه داری بوده در این بین ممكن است مردم نادیده گرفته شوند، در صورتی كه مردم را باید به عنوان حلقه های متصل بهم در زنجیره و چرخه تولید ببینیم و این اقدامی است كه جهاد سازندگی در اوایل انقلاب سرلوحه امور خود قرار داد.

زهرایی با اشاره به اینكه ارتباط با مردم و احصا كردن نیاز آنها در حال حاضر اتفاق نمی افتد، ادامه داد: در سازمان های مختلف توزیع اعتبارات صورت داده می شود اما متاسفانه این امر بر اساس نیاز قشرمخاطب و خدمت گیرنده رقم نمی خورد.

این مقام مسئول بیان كرد: در ابتدای انقلاب در جهاد سازندگی اولا ارتباط با مردم در سطح حداكثری قرار داشت، دوما مردم مشاركت عمیق و عینی در فعالیت های اقتصادی، عمرانی و محرومیت زدایی در مناطقشان داشتند، سوما منطبق با نیاز مردم این امور رخ می داد.

وی توضیح داد: ما نیزدر ادامه این نگرش صحیح و مثبت انقلابی سعی كردیم در بسیج سازندگی این مسیر را ادامه دهیم؛ گروه های جهادی امروز ما حكم سفیرانی در دل روستاهای دورافتاده به عنوان مروج اقتصادی مقاومتی را دارند كه موجب ماندگاری افراد در روستاها و كارآفرینی آنها می شود.

جانشین بسیج سازندگی تصریح كرد: امروز ما نیازمند این هستیم كه نگرش كلی دولتمردان به سمت اقتصاد مقاومتی و كارگاه های كمك اشتغال به خصوص سبد اشتغال روستایی حركت كند، باید ادبیات كار "با مردم" به "توسط مردم" تغییر پیدا كند زیرا تا مردم در كارها دخیل نباشند اتفاق و پیشرفتی رقم نمی خورد.

زهرایی گفت: در 6 سال گذشته كه مقام معظم رهبری بحث اقتصاد مقاومتی را مطرح فرمودند، بسیج سازندگی بالغ بر 150 هزار كارگاه كمك اشتغال با نگاه مشاركت مردم ایجاد كرده و به هیچ عنوان ادعای موفقیت صد در صدی نداریم، زیرا عوامل متعددی در پایداری و ماندگاری كارگاه ها دخیل است، اما تلاش ما حركت به سمت زنجیره های ارزش بوده است.

وی در خصوص چگونگی احیای الگوی جهاد سازندگی بیان كرد: گروه های جهادی ما به حلقه واسطه ای نهادها و مردم تبدیل شده اند در واقع این افراد تسهیل گرانی در همه حوزه ها هستند تا مردم بتوانند با تسهیل شدن امور مشاركت بیشتری را در همه عرصه ها داشته باشند.

دسترسی سریع