فصل اقتصاد: بروكراسی بزرگترین مانع برای اتمام طرح های نیمه تمام است

فصل اقتصاد - نماینده مردم اصفهان در مجلس بیان كرد: یكی از بزرگترین موانع كه باعث سرمایه گریزی و ناتمام ماندن طرح های نیمه تمام می شود، بروكراسی است و اگر كسی بخواهد سرمایه گذاری كند باید 22 مانع را از سر راه خودش بردارد.

1397/10/11
|
10:26

برنامه «بدون خط خوردگی» رادیو گفت وگو با موضوع عدم پیشرفت در واگذاری طرح های نیمه تمام استانی و با حضور حجت الاسلام احمد سالك نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی به روی آنتن رفت.

حجت الاسلام احمد سالك در آغاز با بیان اینكه تقویت بخش خصوصی، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، گفت: در تمام زمینه ها و عرصه ها و فعالیت های مختلف خدماتی، میدان دار اصلی بخش خصوصی است و شركت های بزرگی در همین راستا شكل گرفته است.

وی همچنین به سیاست های اقتصاد مقاومتی اشاره كرد و بیان داشت: سیاست های 24 ماده ای اقتصاد مقاومتی نیز بر تقویت بخش خصوصی و ظرفیت داخل كشور تاكید دارد. امروز تنها با تقویت بخش خصوصی می توان 80 هزار پروژه نیمه تمام استانی و سه هزار پروژه ملی را به انتها برسانیم.

نماینده مردم اصفهان در مجلس به وضعیت استان اصفهان اشاره كرد و بیان داشت: در این استان پروژه های متعددی وجود دارد كه نیمه تمام مانده است و البته بخش خصوصی نیز آمادگی برای اتمام این پروژه ها دارد اما موانع متعددی در این مسیر وجود دارد. یكی از بزرگترین موانع كه باعث سرمایه گریزی و ناتمام ماندن طرح های نیمه تمام می شود، بروكراسی است و اگر كسی بخواهد سرمایه گذاری كند باید 22 مانع را از سر راه خودش بردارد.

وی تاكید كرد: دولت باید بستر را برای حضور بخش خصوصی در همه زمینه ها فراهم كند و یكی از این مباحث، حذف بروكراسی اداری است كه در راه بخش خصوصی بسیار سنگ انداز است. البته مجلس قانون تسهیل را تصویب كرد و ریل گذاری برای دولت شده است اما در حوزه اجرا هنوز مشكلات زیادی وجود دارد.

حجت الاسلام احمد سالك درباره استان اصفهان در گفتگو با رادیو گفت و گو اظهار كرد: در این استان پروژه های كنارگذر شرق، قطار سریع السیر، طرح توسعه فرودگاه شهید بهشتی و انتقال آب به صورت نیمه تمام مانده اند. اگر این پروژه ها قبل از نوسانات ارزی انجام می گرفت، كار پیش می رفت.

وی به موانع دیگر در اتمام طرح های نیمه تمام اشاره كرد و بیان داشت: شركت های خصولتی دومین مانع در این مسیر است یعنی دولت شركت ها را واگذار می كند اما عده ای از كارمندان از در می روند و از پنجره مجددا وارد می شوند و این نگران كننده است و باید در این حوزه نیز موانع برطرف شود تا رشد كالای ملی را شاهد باشیم.

دسترسی سریع