فصل اقتصاد: آموزش و توانمندسازی اولین هدف ما در بحث اشتغالزایی است

فصل اقتصاد - مدیر قرارگاه جهاد اقتصادی سازمان بسیج سازندگی كشور گفت: در بحث كارآفرینی و اشتغالزایی اولین هدف گذاری ما آموزش و توانمندسازی است و سعی داریم یك زنجیره كامل ارزش را حمایت كنیم.

1397/09/14
|
08:45

میرمهدی مهدوی، مدیر قرارگاه جهاد اقتصادی سازمان بسیج سازندگی كشور، در برنامه گفت و گوی اقتصادی رادیو گفت و گو در خصوص نقش بسیج در اشتغالزایی، اظهار كرد: در قرارگاه جهاد اقتصادی چند هدف گذاری داریم كه بر اساس آن سیاست هایی تدوین شده كه در سازمان بسیج سازندگی به سمت آن در حال حركت هستیم.

وی افزود: در بحث كارآفرینی و اشتغالزایی اولین هدف گذاری ما آموزش و توانمندسازی است و سعی داریم یك زنجیره كامل ارزش را حمایت و پشتیبانی كنیم كه در این راستا با كمك اقشار متخصص به كارآفرین ها آموزش داده می شود.

مهدوی ادامه داد: در بحث ارائه تسهیلات به كارآفرینان تقریبا 2 هزار و 835 هزار میلیارد تومان از منابع داخلی بسیج به این افراد ارائه شده كه دوره های آموزش و توانمندسازی را گذرانده و آماده ورود به عرصه كارآفرینی بودند.

مدیر قرارگاه جهاد اقتصادی سازمان بسیج سازندگی كشور گفت: در 14 عرصه اقتصاد مقاومتی از جمله پرورش ماهی، مرغ بومی، پرورش شترمرغ و ماكیان، دام سبك و سنگین، تولید زعفران، پرورش زنبورعسل، قارچ خوراكی، صنایع دستی و پرورش گیاهان دارویی بسیج فعالیت هایی را انجام داده است.

وی بیان كرد: یك مدیریت دیگری در زنجیره ارزش به نام صنایع تبدیلی و تكمیلی فراهم كردیم كه تكمیل كننده كارگاه های اقتصاد مقاومتی باشند تا از خام فروشی محصول جلوگیری كرده و بتوانیم با فرآوری بر روی محصولات اولیه و همچنین بسته بندی و استانداردسازی و ورود به بازار زنجیره ارزش را تكمیل كنیم.

مهدوی با بیان اینكه در حال حاضر مشكل تولیدكننده مربوط به بازار فروش است، توضیح داد: در فرآیند استانداردسازی یكی از شركت های بنیاد تعاون بسیج را در این زمینه درنظر گرفتیم كه وظیفه استانداردسازی محصولات را بر عهده دارد و استانداردهای لازم برای صادراتی شدن محصولات انجام می دهد و یكی دیگر از شركت های ما نیزدر زمینه صادرات فعال است و در زمینه صادرات به كشورهای همسایه به صورت تخصصی فعالیت می كند.

مدیر قرارگاه جهاد اقتصادی سازمان بسیج سازندگی كشور تصریح كرد: پرداختن به مباحث اشتغال و رفع بیكاری و توسعه كارآفرینی ضرورت دارد كه نقاط قوت و ظرفیت های بسیج در این راستا عبارتند از مردمی و داوطلبانه بودن افرای كه در این عرصه، نداشتن انگیزه مالی و اقتصادی در بین اعضا، عدم وابستگی حزبی و جناحی از لحاظ سیاسی، دارای توان نیروی انسانی برای انجام امور داوطلبانه و جهت گیری به سمت افراد نیازمند است.

دسترسی سریع