پایگاه خبری زیست آنلاین: مقابله با شكارچیان خانوادگی فریدونكنار نیازمند مداخله نیروی انتظامی است

مدیر كل حفاظت و مدیریت صید و شكار سازمان محیط زیست ضمن ابراز خرسندی از ورود دادستانی شمال كشور به مقوله شكار غیرمجاز گفت: محیط‌بانان نمی‌توانند با شكارچیان غیرمجاز خانوادگی در فریدونكنار مقابله كنند و باید نیروی انتظامی وارد عمل شود.

1397/10/02
|
12:00

به گزارش زیست آنلاین، علی تیموری با اشاره به صدور مجوز شكار پرنده در برخی استان‌ها، گفت: برای شكار برخی پرندگان در تعدادی از استان‌ها از جمله گیلان و مازندران مجوز شكار پرنده با روش سنتی دوما داده شده است.

این كارشناس سازمان محیط زیست در یك برنامه رادیویی، با بیان اینكه در كنار شكار مجاز، شكار غیر مجاز نیز صورت می‌گیرد، اظهار كرد: فریدونكنار در استان مازندران، قدمت طولانی در شكار دوما دارد، اما متاسفانه از 40 سال گذشته روش‌های پر خطری را جایگزین روش‌های سنتی كرده‌اند.

تیموری با بیان اینكه استانداری و فرمانداری همكاری لازم را با ماموران محیط زیست ندارند و بایستی با شكار غیرمجاز به عنوان یك جرم آشكار برخورد كنند، تاكید كرد: محیط‌بانان در بابلسر و فریدونكنار گاهی نمی‌توانند با «شكارچیان غیر مجاز خانوادگی» كه دست به یك جرم می‌زنند، مقابله كنند و در چنین شرایطی لازم است كه باید نیروی انتظامی وارد عمل شود.

جمع آوری دام‌های هوایی غیرمجاز در شمال كشور
مدیركل حفاظت و مدیریت صید و شكار سازمان محیط زیست ضمن ابراز خوشنودی از ورود دادستانی به موضوع شكار غیز مجاز فریدونكنار گفت: در چند مرحله دام‌های هوایی برچیده شده است و در این راستا باید نیروی انتظامی و فرمانداری نیز همكاری كنند.

تیموری با اشاره به اهمیت نقش مردم در حفاظت از محیط زیست، گفت: امسال بازارچه‌های فروش پرنده در شهرستان فریدونكنار برچیده‌ شده است.

دسترسی سریع