تسنیم: حل مشكلات اقتصادی را به امید ارتباط با اروپا نگذاریم

یك نماینده مجلس گفت: دولت، مجلس و سایر نهادها بپذیرند كه ما باید روی پای خودمان بایستیم و مشكلات اقتصادی را حل كنیم، چراكه این اصل سخن رهبری است.

1398/02/14
|
10:55

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حمیدرضا حاجی‌بابایی در مصاحبه با رادیو عنوان كرد: یكی از مشكلات ما در سیاست خارجی این است نسبت به شناختی كه از دنیا داریم مواضع درستی را در دولت‌ها نتوانسته‌ایم اعمال كنیم. برخی تصور می‌كنند مسئولان ما نسبت به آمریكا یا اروپا شناخت ندارند. در حالی باید بگویم شناخت بسیار خوبی دارند، اما نوع نگاه‌ها متفاوت است. اما در مقابل وقتی ما می‌خواهیم عزت خودمان را حفظ كنیم و آمریكا حاضر است در برابر اقتدار جمهوری‌اسلامی با ایرانی سخن بگوید، اشكالی ندارد.

وی افزود: اگر اروپا می‌خواهد با ما ارتباط برقرار كند، باید بر اساس اقتدار، عزت و مصالح و منافع ما باشد. اما متاسفانه شاهد این هستیم با وجود اطلاعاتی كه درباره اروپا و آمریكا داریم، به دلیل نوع نگاه و اعتقادی كه در بعضی از سیاستمداران وجود دارد، علی‌رغم اقتداری كه اروپا و آمریكا به ما نشان می‌دهد، از یك موضع تفسیرگونه با آنها ورود پیدا می‌كنیم، اسم، ارتباط و مذاكره را مصالحه می‌گذاریم، در واقع نوع مذاكره‌ای كه با آمریكا یا اروپا داریم به عنوان صلح‌خواهی تلقی می‌كنیم.

نماینده مجلس ادامه داد: در حالی برخی از سیاستمداران ما به دنبال مذاكره و صلح‌خواهی با آمریكا هستند كه آمریكا جلوی چشم ما برجام را پاره پاره كرده و از آن خارج شده است! زیرا ترامپ برجام را قبول ندارد و معتقد است كه باراك اوباما امتیاز بسیار كمی از جمهوری‌اسلامی گرفته و او خواهان گرفتن امتیاز بیشتری است. به عبارتی ترامپ بسیار علنی با ما صحبت می‌كند، اما ما سخنانش را تفسیر می‌كنیم و می‌گوییم ترامپ به دنبال آن نیست و به دنبال آن است كه با ما مراوده داشته باشد! داستانی كه در برجام اتفاق افتاد.

حاجی‌بابایی گفت: اما رهبری در مشهد، سیاست داخلی را به شكل دقیق تبیین فرمودند، سیاست داخلی كه اگر بر طبق رهنمودهای رهبری پیش می‌رفت، امروز با مشكلاتی چون فساد مواجه نبود، امروز جامعه ما از مساله فساد رنج می‌برد. جامعه‌ای كه نوعی اشرافی‌گری در آن شكل گرفته و افرادی از دل این اشرافی‌گری به صورت جسته و گریخته در دل نظام حضور دارند و سعی نیز می‌كنند كه سیاست‌های خودشان را اعمال كنند، به عبارتی نه تنها به دنبال اشرافی‌گری هستند، بلكه می‌خواهند اقتصاد لیبرالی و اشرافی‌گری را تئوریزه كنند و در جامعه جا بیندازند. این یكی از مشكلاتی است كه با آن مواجه هستیم كه باید در پی رفع آن باشیم.

وی افزود: از سوی دیگر بحث رونق اقتصادی است و رهبری زیباترین انتخابی كه در نامگذاری سال 98 داشتند به آن اختصاص دادند و آنرا سال رونق اقتصادی نامیدند، زیرا مشكل بانك‌ها با رونق اقتصادی حل می‌شود، مشكلی به نام اختاپوس بانك‌ها، همچنین مشكل قاچاق كالا و بحث نقدینگی و هدایت آن نیز با رونق اقتصادی و تولید برطرف می‌گردد. بحث تولید سرمایه، اشتغال، معیشت مردم و صادارت همه با رونق تولید امكان‌پذیر است و راه حل آن تنها یك كلمه است باید دولت، مجلس و سایر نهادها بپذیرند كه ما باید روی پای خودمان بایستیم و مشكلات اقتصادی را حل كنیم و این اصل سخن رهبری است.

نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نمی‌توانیم مشكلات اقتصادی را به امید ارتباط با اروپا بگذاریم، اروپایی كه آن قدر گستاخ شده و می‌گوید ما در برابر یك لقمه نان حاضریم با شما مذاكره كنیم. همه افرادی كه اعلام كردند كه سدهای تحریم شكسته شده و در حال چكه كردن است، در یك سال گذشته دریافتند كه اروپا نیز در حال دور زدن ماست. اروپایی كه می‌گفت ما می‌خواهیم جلوی آمریكا بایستیم و از شما دفاع كنیم، امروز اگر قرار است كه چند بشكه نفت برای شما بفروشیم یك خطی برای شما درست می‌كنیم تا بتوانید صبحانه بخورید. رفتار آنها آن‌قدر شرم‌آور است كه حتی هلال‌احمر ما را تحریم كردند تا نتوانند به سیل زدگان ما كمك كنند. لذا مشخص شد سیاست اروپا و آمریكا در رابطه با جمهوری اسلامی یكی است و فرقی بین این دو نیست.

دسترسی سریع