خبرگزاری آریا: رژیم جعلی اسرائیل نه سرزمین دارد نه مردم

یك پژوهشگر مسائل سیاسی گفت: چرا كشور‌های اسلامی دست‌نشانده به ظلم آشكاری كه نسبت به ملت ستمدیده فلسطین اعمال می‌شود، سكوت كردند؟! زیرا برخی حكومت‌های دست‌نشانده خاورمیانه استقلال ندارند.

1398/03/21
|
13:25

برنامه "گفت‌وگوی سیاسی" با موضوع (بررسی و تحلیل شعار‌های جهانی انقلاب اسلامی و رهنمود‌های امام خمینی (ره)) با حضور دكتر سید مهدی رفیعی‌راد، كارشناس و پژوهشگر مسائل سیاسی روانه آنتن شبكه رادیوگفت‌وگو شد.

سید مهدی رفیعی‌راد در مصاحبه با رادیوگفت‌وگو عنوان كرد: وقتی یك كشور شكل می‌گیرد كه دارای سرزمین و ملتی باشد، همه جای دنیا این دو خصیصه را دارند كه به آن‌ها نام كشور اطلاق می‌شود بجز رژیم صهیونیستی. رژیمی كه نه سرزمین دارد نه مردم. بعد همین رژیم بدون هویت زور می‌گوید. در این بحث مبنای ما بر بحث علمی است، درباره رژیمی كه نه سرزمینی از خودش دارد نه مردمی. در حال حاضر آنچه به عنوان مردم در سرزمین‌های اشغالی جای داده شده، مردمی است كه از این طرف و آن طرف جمع و به منطقه منتقل كرده است. سرزمینی هم كه رژیم صهیونیستی در آن رحل اقامت افكنده، غصبی است.

وی افزود: اگر بخواهم به طور كلی و بر اساس امنیت ملی بحث كنیم، باید بگویم كه یك واحد سیاسی در محیط سیاسی و امنیتی پیرامون خودش نسبت به پدیده‌های امنیتی موضع دارد. ما چگونه به عنوان یك قدرت منطقه‌ای یك رژیم جعلی را كه فاصله بسیاری با واقعیت دارد، بپذیریم؟ حتی نمی‌توانیم بگوییم این سرزمین جعلی متعلق به كشوری است كه مردمش كافر هستند و به هیچ باوری اعتقاد ندارند؛ لذا وقتی تاریخ سیاسی رژیم صهیونیستی را مرور می‌كنید به ویژه در حوزه مطالعات ژئوپلتیك و ژئواستراتژیك، كسانی كه برای مدیریت جهان ادعای دستور جهانی كردند، (در كشور ما نیز به غلط به نظم نوین جهانی شناخته شد)، پدیده قلدری درست كردند كه حد فاصلی میان جهان اسلام، آسیا و غرب باشد.

پژوهشگر مسائل سیاسی ادامه داد: رژیم جعلی كه توانمند برای سركوبگری باشد و دستش را باز گذاشتند برای جنایتكاری. حال برای باز كردن منطقه و توسعه اسلام انقلاب اسلامی 40 سال پیش با شعار دفاع از مظلوم به میدان آمد. از سویی كاركرد انقلاب اسلامی بازتولید معارف والای اسلامی بوده است و به امت اسلامی گفته، شما می‌توانید آزاد، پیشرفته و مقتدر باشید و در عین حال پرچم اسلام را بالا نگه دارید و به كشور‌های اسلامی همسایه نگاه برادارنه و حمایتگرانه داشته باشید همانطور كه امروز فلسطین نیازمند این نگاه حمایتگرانه از كشور‌های مسلمان است.

سید مهدی رفیعی راد گفت: سوال اینجاست كه چرا كشور‌های اسلامی دست نشانده از شعار انقلاب اسلامی برای آزادی، پیشرفت و اقتدار استنكاف می‌كنند و نسبت به ظلم آشكاری كه به ملت ستمدیده فلسطین می‌شود، سكوت كردند و حتی نادیده می‌گیرند؟! زیرا این حكومت‌های دست‌نشانده در منطقه استقلال ندارند، اما جمهوری‌اسلامی استقلال دارد، اما سایر كشور‌های اسلامی كه نسبت به مسائل و مصائب فلسطین سكوت كرده‌اند، استقلالی ندارند تا از این ملت هم‌كیش و هم مسلك خودشان دفاع كنند.

وی در مصاحبه با رادیوگفت‌وگو افزود: انقلاب اسلامی چه ویژگی نسبت به حكومت‌های مسلمان منطقه دارد؟ نخست اسلامی بودن انقلاب و نظام در كشور ماست، بعد مردمی بودن و عدم وابستگی نظام به شرق و غرب جز اركان اساسی انقلاب اسلامی است و شاه‌بیت شعار‌های انقلاب، استقلال، آزادی، جمهوری‌اسلامی است كه معارضینی دارد. اگرچه شعار برای حوزه‌های مختلفی موضوعیت دارد و برای اعلام موجودیت، یك ابزار شعار است برای مثال وقتی بخواهند در فرهنگ عمومی كتابخوانی فعلیت پیدا كند، از شعار بهره می‌گیرد.

پژوهشگر مسائل سیاسی ادامه داد: برای همین در حوزه سیاسی، شعار موضوعیت و ركن دارد، در نظام اندیشه سیاسی به زبان ساده‌تر ماندگاری شعار سیاسی از یك نظام سیاسی برآمده و حتما معرف یك نظام و سیستم واقعی یك واحد سیاسی است. از طرفی شعار حتما در رابطه با صحنه فعال همان سیاست‌ها موضوعیت دارد؛ لذا آنچه برشمردم اركان یك شعار سیاسی ماندگار است، شاید بتوان در این رابطه سوال كرد كه چه شعاری خوب است و چه شعاری می‌تواند ماندگار بماند؟ به قول امروزی‌ها، انقلاب اسلامی خیلی یكتا است، یگانگی دارد و نمی‌توان گفت: شبیه انقلاب‌های دیگر است.

دسترسی سریع